VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

dorobit xenony alebo nie??

Goto down 
+2
baciluss
borko383
6 posters
AutorSpráva
borko383
Začiatočník
Začiatočník
borko383

Vek : 34
Registrácia : 18.07.2011
Počet príspevkov : 46
Auto : golf 1.6sr 74kw

dorobit xenony alebo nie?? Empty
OdoslaťPredmet: dorobit xenony alebo nie??   dorobit xenony alebo nie?? Icon_minitime7/12/2011, 22:02

chcel by som si kupit do auta xenony viem ze zakon to zakazuje ale len sa pytam ci stym byva nejaky problem lebo pocul som ze zvyknu horiet kable tak neviem,,,,,,vyskusal by som tieto nieje to drahe tak to bude asi nic moc ale za vyskusanie nic nedam iba tych 45e,,,, http://www.autovecicky.sk/XENONY.html
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: dorobit xenony alebo nie??   dorobit xenony alebo nie?? Icon_minitime8/12/2011, 09:51

Nekupovat! Hlupost. Mal som to v aute a nic som nevidel...zozen si radsej s cockou nejake angels eyes alebo podobne.
Návrat hore Goto down
pablo1
Pretekár
Pretekár
pablo1

Male
Registrácia : 02.06.2009
Počet príspevkov : 432
Auto : Golf IV 1,9 tdi 66kw,AGR,hybrid 1749-35,FB PP764+soft Bhmotor 108kw,334nm

OdoslaťPredmet: Re: dorobit xenony alebo nie??   dorobit xenony alebo nie?? Icon_minitime8/12/2011, 17:55

tak veru ani ja by som to uz nechcel,vyhodil som to von hned ako som kupil auto/mal som to v nom nahodene/.Kazdy v noci na mna blikal a svietilo to vselikde len nie na cestu,teraz mam ziarovky Philips blue vision a parada,neoslnuju a vidim omnoho lepsie ako s klasickymi ziarovkami
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: dorobit xenony alebo nie??   dorobit xenony alebo nie?? Icon_minitime9/12/2011, 00:16

ja som si to daval cez cocku do p206 pred tromi rokmi a svietia do dnes bez problemov,ani vybojka,ani starter sa nemenili,montoval som si to sam,treba riadne urobit kabelaz a na cocke sa to nastavilo kusok pod hranicu,aby to tak neoslnovalo,a ako vravim,do dnes to svieti,ani raz nezastavili policajti za svetla
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Marcel1407
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 10.03.2012
Počet príspevkov : 4

OdoslaťPredmet: Re: dorobit xenony alebo nie??   dorobit xenony alebo nie?? Icon_minitime10/3/2012, 10:50

cawte, chcem sa spýtat ak menim komplet svetla tie klasicke za nejake napr. dark anjels tak potrebujem nato nejaky certifikat alebo nie? Lebo kamaratovi dali zato pokutu:/
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: dorobit xenony alebo nie??   dorobit xenony alebo nie?? Icon_minitime10/3/2012, 16:34

na svetlach musis mat vytlačene schvalovacie,homologizačne značky, potom ti nemožu nič. papier ti ne na nič v tomto pripade musis to mat na svetle vytlačene vyrazene
Návrat hore Goto down
Marcel1407
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 10.03.2012
Počet príspevkov : 4

OdoslaťPredmet: Re: dorobit xenony alebo nie??   dorobit xenony alebo nie?? Icon_minitime10/3/2012, 22:56

No ja mam vela stranok na svetla ale ako mam vediet ci maju vytlacene nejake cislo mam sa to opytat predajcu?
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: dorobit xenony alebo nie??   dorobit xenony alebo nie?? Icon_minitime10/3/2012, 23:15

Marcel1407 napísal:
No ja mam vela stranok na svetla ale ako mam vediet ci maju vytlacene nejake cislo mam sa to opytat predajcu?
jasne opýtaj sa Smile povačšine maju , a ak piše ze E-europska homologizacia tak by to maly byť ok Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: dorobit xenony alebo nie??   dorobit xenony alebo nie?? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

dorobit xenony alebo nie??
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Jak rozlepit origo xenony .
» Xenony G V
» slabe xenony

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: