VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Prišli trošku mrazi a auto toči tašie ak natocim pridam plin a zdochne mi a tka nejde natocit 1,9TDI

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Lukas
Začiatočník
Začiatočník
Lukas

Male
Vek : 32
Registrácia : 30.10.2011
Počet príspevkov : 10
Auto : golf 4 1,9 TDI 85kw 110k

Prišli trošku mrazi a auto toči tašie ak natocim pridam plin a zdochne mi a tka nejde natocit 1,9TDI Empty
OdoslaťPredmet: Prišli trošku mrazi a auto toči tašie ak natocim pridam plin a zdochne mi a tka nejde natocit 1,9TDI   Prišli trošku mrazi a auto toči tašie ak natocim pridam plin a zdochne mi a tka nejde natocit 1,9TDI Icon_minitime19/11/2011, 21:53

Chcem sa spýtať mam golf 4 1,9TDI a ráno to toči ťažšie a dnes sa mi stalo že som po štarte pridal asi po min plin na voľnobehu a motor zdochol batéria je nová žhaviče tiež v čom to môže bit?
Návrat hore Goto down
http://kuchtalukass@gmail.com
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

Prišli trošku mrazi a auto toči tašie ak natocim pridam plin a zdochne mi a tka nejde natocit 1,9TDI Empty
OdoslaťPredmet: Re: Prišli trošku mrazi a auto toči tašie ak natocim pridam plin a zdochne mi a tka nejde natocit 1,9TDI   Prišli trošku mrazi a auto toči tašie ak natocim pridam plin a zdochne mi a tka nejde natocit 1,9TDI Icon_minitime19/11/2011, 22:05

zeby v nafte??? Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Lukas
Začiatočník
Začiatočník
Lukas

Male

OdoslaťPredmet: Re: Prišli trošku mrazi a auto toči tašie ak natocim pridam plin a zdochne mi a tka nejde natocit 1,9TDI   Prišli trošku mrazi a auto toči tašie ak natocim pridam plin a zdochne mi a tka nejde natocit 1,9TDI Icon_minitime19/11/2011, 22:07

nafta je bez vody 100% asi skúsim aditiva
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Prišli trošku mrazi a auto toči tašie ak natocim pridam plin a zdochne mi a tka nejde natocit 1,9TDI   Prišli trošku mrazi a auto toči tašie ak natocim pridam plin a zdochne mi a tka nejde natocit 1,9TDI Icon_minitime19/11/2011, 22:11

pocul som uz pripady ked nafta zamrzla a aj aditivum v tom bolo..takze ... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Lukas
Začiatočník
Začiatočník
Lukas

Male

OdoslaťPredmet: Re: Prišli trošku mrazi a auto toči tašie ak natocim pridam plin a zdochne mi a tka nejde natocit 1,9TDI   Prišli trošku mrazi a auto toči tašie ak natocim pridam plin a zdochne mi a tka nejde natocit 1,9TDI Icon_minitime19/11/2011, 22:17

ale tak mraz bol len cca -4 a už by mi to mrzlo?
Návrat hore Goto down
sipec
Začiatočník
Začiatočník
sipec

Male
Vek : 37
Registrácia : 19.01.2013
Počet príspevkov : 14
Auto : golf 4 1,9 Tdi 66kw

OdoslaťPredmet: Re: Prišli trošku mrazi a auto toči tašie ak natocim pridam plin a zdochne mi a tka nejde natocit 1,9TDI   Prišli trošku mrazi a auto toči tašie ak natocim pridam plin a zdochne mi a tka nejde natocit 1,9TDI Icon_minitime27/1/2013, 22:25

Lukas napísal:
ale tak mraz bol len cca -4 a už by mi to mrzlo?

mne to nemrzne pri mínus 15, pri mínus 4 to určite nemôže
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Prišli trošku mrazi a auto toči tašie ak natocim pridam plin a zdochne mi a tka nejde natocit 1,9TDI   Prišli trošku mrazi a auto toči tašie ak natocim pridam plin a zdochne mi a tka nejde natocit 1,9TDI Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Prišli trošku mrazi a auto toči tašie ak natocim pridam plin a zdochne mi a tka nejde natocit 1,9TDI
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» zdochne motor a nejde :(
» ked pridam na vyssie otacky tak ide taky cierny dym,ze ani vevidim:(pomooooc...

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling-
Prejdi na: