cruisen Začiatočník
Vek : 42 Registrácia : 05.08.2009 Počet príspevkov : 29 Auto : vw Golf III 1,9 Tdi 66 KW 90PS Bydlisko : Bardejov
| Predmet: problem so servocerpadlom G3 1,9 TDI 66 kw 3/11/2011, 23:06 | |
| prosim vas poradte mi aky olej do servo cerpadla?cerpadlo je nove...mam snim problem......ak auto dlhsie stoji,po nastarovani pocut zvuky ako keby bolo uz cerpadlo vybehane alebo ako keby malo odist....po dlhsej jazde alebo zohriati motora ten zvuk sa strati a takisto pri rannych mrazoch pocut v nutri auta pri toceni volantu rapkanie ale po zohriati alebo otepleni ten zvuk uz nepocut.....mozte mi poradit?dakujem
| |
|
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: problem so servocerpadlom G3 1,9 TDI 66 kw 4/11/2011, 01:11 | |
| - cruisen napísal:
- prosim vas poradte mi aky olej do servo cerpadla?cerpadlo je nove...mam snim problem......ak auto dlhsie stoji,po nastarovani pocut zvuky ako keby bolo uz cerpadlo vybehane alebo ako keby malo odist....po dlhsej jazde alebo zohriati motora ten zvuk sa strati a takisto pri rannych mrazoch pocut v nutri auta pri toceni volantu rapkanie ale po zohriati alebo otepleni ten zvuk uz nepocut.....mozte mi poradit?dakujem
V mototechne kupi taku kvalalinu do serva...mala by mat zelenu farbu. | |
|
cruisen Začiatočník
Vek : 42 Registrácia : 05.08.2009 Počet príspevkov : 29 Auto : vw Golf III 1,9 Tdi 66 KW 90PS Bydlisko : Bardejov
| Predmet: re 4/11/2011, 09:23 | |
| no uz mi odislo v poradi druhe servocerpadlo v obidvoch pripadoch boli loziska vyjebane....pri tom prvom bol velmi naspanovany remen.....pocas jazdy mi zacalo dymit z pod kapoty...samozrejme netocilo servocerpadlo tak chytlo remen a v druhom pripade mi zacal z neho vytekat olej tak ze ak som auto ostavil na parkovislu prisiel som o dva hodky neskor a v serve nebol ziadny oleja pod autom velka mlaka | |
|
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: problem so servocerpadlom G3 1,9 TDI 66 kw 4/11/2011, 18:55 | |
| - cruisen napísal:
- no uz mi odislo v poradi druhe servocerpadlo v obidvoch pripadoch boli loziska vyjebane....pri tom prvom bol velmi naspanovany remen.....pocas jazdy mi zacalo dymit z pod kapoty...samozrejme netocilo servocerpadlo tak chytlo remen a v druhom pripade mi zacal z neho vytekat olej tak ze ak som auto ostavil na parkovislu prisiel som o dva hodky neskor a v serve nebol ziadny oleja pod autom velka mlaka
Ty vole...to je skoda...kto ti to robil? | |
|
cruisen Začiatočník
| Predmet: Re: problem so servocerpadlom G3 1,9 TDI 66 kw 6/11/2011, 17:00 | |
| to prve som mal este odkedy som kupil auto a to druhe som kupil od kamosa ktory mal tiez golfa ale nabural a mechanika mam dobreho tam chyba nebola..proste stare servocerpadlo | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: problem so servocerpadlom G3 1,9 TDI 66 kw | |
| |
|