VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

problem so servocerpadlom G3 1,9 TDI 66 kw

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
cruisen
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 42
Registrácia : 05.08.2009
Počet príspevkov : 29
Auto : vw Golf III 1,9 Tdi 66 KW 90PS

problem so servocerpadlom G3 1,9 TDI 66 kw Empty
OdoslaťPredmet: problem so servocerpadlom G3 1,9 TDI 66 kw   problem so servocerpadlom G3 1,9 TDI 66 kw Icon_minitime3/11/2011, 23:06

prosim vas poradte mi aky olej do servo cerpadla?cerpadlo je nove...mam snim problem......ak auto dlhsie stoji,po nastarovani pocut zvuky ako keby bolo uz cerpadlo vybehane alebo ako keby malo odist....po dlhsej jazde alebo zohriati motora ten zvuk sa strati a takisto pri rannych mrazoch pocut v nutri auta pri toceni volantu rapkanie ale po zohriati alebo otepleni ten zvuk uz nepocut.....mozte mi poradit?dakujem
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: problem so servocerpadlom G3 1,9 TDI 66 kw   problem so servocerpadlom G3 1,9 TDI 66 kw Icon_minitime4/11/2011, 01:11

cruisen napísal:
prosim vas poradte mi aky olej do servo cerpadla?cerpadlo je nove...mam snim problem......ak auto dlhsie stoji,po nastarovani pocut zvuky ako keby bolo uz cerpadlo vybehane alebo ako keby malo odist....po dlhsej jazde alebo zohriati motora ten zvuk sa strati a takisto pri rannych mrazoch pocut v nutri auta pri toceni volantu rapkanie ale po zohriati alebo otepleni ten zvuk uz nepocut.....mozte mi poradit?dakujem
V mototechne kupi taku kvalalinu do serva...mala by mat zelenu farbu.
Návrat hore Goto down
cruisen
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: re   problem so servocerpadlom G3 1,9 TDI 66 kw Icon_minitime4/11/2011, 09:23

no uz mi odislo v poradi druhe servocerpadlo v obidvoch pripadoch boli loziska vyjebane....pri tom prvom bol velmi naspanovany remen.....pocas jazdy mi zacalo dymit z pod kapoty...samozrejme netocilo servocerpadlo tak chytlo remen a v druhom pripade mi zacal z neho vytekat olej tak ze ak som auto ostavil na parkovislu prisiel som o dva hodky neskor a v serve nebol ziadny oleja pod autom velka mlaka
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: problem so servocerpadlom G3 1,9 TDI 66 kw   problem so servocerpadlom G3 1,9 TDI 66 kw Icon_minitime4/11/2011, 18:55

cruisen napísal:
no uz mi odislo v poradi druhe servocerpadlo v obidvoch pripadoch boli loziska vyjebane....pri tom prvom bol velmi naspanovany remen.....pocas jazdy mi zacalo dymit z pod kapoty...samozrejme netocilo servocerpadlo tak chytlo remen a v druhom pripade mi zacal z neho vytekat olej tak ze ak som auto ostavil na parkovislu prisiel som o dva hodky neskor a v serve nebol ziadny oleja pod autom velka mlaka
Ty vole...to je skoda...kto ti to robil?
Návrat hore Goto down
cruisen
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem so servocerpadlom G3 1,9 TDI 66 kw   problem so servocerpadlom G3 1,9 TDI 66 kw Icon_minitime6/11/2011, 17:00

to prve som mal este odkedy som kupil auto a to druhe som kupil od kamosa ktory mal tiez golfa ale nabural a mechanika mam dobreho tam chyba nebola..proste stare servocerpadlo
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: problem so servocerpadlom G3 1,9 TDI 66 kw   problem so servocerpadlom G3 1,9 TDI 66 kw Icon_minitime

Návrat hore Goto down

problem so servocerpadlom G3 1,9 TDI 66 kw
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: