VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

niečo mi čudne pipa

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
Rado7040
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 46
Registrácia : 19.06.2011
Počet príspevkov : 9
Auto : VW Golf III 1,8 66Kw ABS

niečo mi čudne pipa Empty
OdoslaťPredmet: niečo mi čudne pipa   niečo mi čudne pipa Icon_minitime2/11/2011, 08:38

dobrý deň. potreboval by som poradiť. keď naštartujem motor tak mi niečo 2x možno 3x zapípa. potom počas jazdy sa to ešte pár krát zopakuje. zvuk vychádza niekde od poistiek nieje veľmi silný ako keď pípa olej a pod. auto mám už 6 rokov a nikdy mi to nerobilo. nemá to žiadne ABG ani ABS len el.okna, centrál, klímu a všetko funguje. asi pred 2 týždňami som menil sviečky mám pocit že vtedy to začalo. Ďakujem za každu radu.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: niečo mi čudne pipa   niečo mi čudne pipa Icon_minitime2/11/2011, 10:58

Rado7040 napísal:
dobrý deň. potreboval by som poradiť. keď naštartujem motor tak mi niečo 2x možno 3x zapípa. potom počas jazdy sa to ešte pár krát zopakuje. zvuk vychádza niekde od poistiek nieje veľmi silný ako keď pípa olej a pod. auto mám už 6 rokov a nikdy mi to nerobilo. nemá to žiadne ABG ani ABS len el.okna, centrál, klímu a všetko funguje. asi pred 2 týždňami som menil sviečky mám pocit že vtedy to začalo. Ďakujem za každu radu.
Odorucal by som sa na to jednoducho pozret. Zozhodit kryty a starovat a hladat odkial to moze ist.
Návrat hore Goto down
Rado7040
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: niečo mi čudne pipa   niečo mi čudne pipa Icon_minitime2/11/2011, 20:30

no budem to musieť poriadne pozrieť. spravil som dnes cca 40km a nepiplo to ani raz a teraz som bol len preparkovať auto a ozvalo sa to 3x za sebou. nie žeby mi to vadilo, ale rád by som vedel, že čo to je.
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: niečo mi čudne pipa   niečo mi čudne pipa Icon_minitime2/11/2011, 20:54

a to nie palubak pipa ,ze je vonku kosa Very Happy ??
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: niečo mi čudne pipa   niečo mi čudne pipa Icon_minitime2/11/2011, 23:55

gabesz0102 napísal:
a to nie palubak pipa ,ze je vonku kosa Very Happy ??
Trefna pripomienka ale ked je kosa tak to pipne len raz tak stredne kratko. Normalne som zvedavy coto bude Smile
Návrat hore Goto down
klickop
Pretekár
Pretekár
klickop

Male
Registrácia : 12.10.2007
Počet príspevkov : 303
Auto : Golf III 1.6 55kW ABU

OdoslaťPredmet: Re: niečo mi čudne pipa   niečo mi čudne pipa Icon_minitime3/11/2011, 07:35

skontroluj si kontakty na čidle tlaku oleja čo je v hlave
Návrat hore Goto down
Rado7040
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: niečo mi čudne pipa   niečo mi čudne pipa Icon_minitime3/11/2011, 08:25

no s tým tlakom oleja a kontaktami možeš mať pravdu, lebo tak pred mesiacom som menil tesnenie pod vikom, dosť mi prepúšťalo olej a tak som ho vymenil a odmastil celý motor. žeby sa ten olej dostal aj na kontakty a to tak blblo? kde je to čidlo na 1,8 kod ABS?
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: niečo mi čudne pipa   niečo mi čudne pipa Icon_minitime3/11/2011, 11:42

Rado7040 napísal:
no s tým tlakom oleja a kontaktami možeš mať pravdu, lebo tak pred mesiacom som menil tesnenie pod vikom, dosť mi prepúšťalo olej a tak som ho vymenil a odmastil celý motor. žeby sa ten olej dostal aj na kontakty a to tak blblo? kde je to čidlo na 1,8 kod ABS?
Na telese filtra z vrchu by si mal mat dva. Tvoj motor ma dve cidla...jedno by malo byt biele (1,8bar) so zltym kablikom a druhe hnede(0,3bar) alebo zelene (0,25bar) s modro/ciernym kablikom. Ale mozno ho mas to jedno na hlave z boku ako tu kolega spominal.
Návrat hore Goto down
palino59
Autoškolák
Autoškolák
palino59

Male
Vek : 41
Registrácia : 07.02.2010
Počet príspevkov : 145
Auto : VW Golf III 2,0 GTi / 85kW, typ 1H16L4, kod motora 2E, KAT 5G, r.v.92

OdoslaťPredmet: Re: niečo mi čudne pipa   niečo mi čudne pipa Icon_minitime3/11/2011, 14:15

tiez by som sa priklonil s riesenim k bacilussovi skus to kuknut a daj vediet
Návrat hore Goto down
Rado7040
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: niečo mi čudne pipa   niečo mi čudne pipa Icon_minitime3/11/2011, 21:04

ďakujem všetkým za rady, hneď zajtra Vám dám vedieť na čo som prišiel. Skúsim pozrieť na tie čidlá. ináč ako zistím či sú v poriadku alebo nie? dnes ráno bolo -2 stupne šiel som len do práce 2km a teraz 2km naspať a ani nepíplo.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: niečo mi čudne pipa   niečo mi čudne pipa Icon_minitime4/11/2011, 00:28

Rado7040 napísal:
ďakujem všetkým za rady, hneď zajtra Vám dám vedieť na čo som prišiel. Skúsim pozrieť na tie čidlá. ináč ako zistím či sú v poriadku alebo nie? dnes ráno bolo -2 stupne šiel som len do práce 2km a teraz 2km naspať a ani nepíplo.
Bolo by ich treba nejak odtlakovat a pozret ci rozpinaju alebo spinaju ako treba pri spravnom tlaku.
Návrat hore Goto down
klickop
Pretekár
Pretekár
klickop

Male

OdoslaťPredmet: Re: niečo mi čudne pipa   niečo mi čudne pipa Icon_minitime4/11/2011, 20:26

tak to skôr skontrolovať tlak oleja v hlave ( mne to robilo pri nízkom tlaku oleja ) alebo vyskúšať vymeniť čidlá
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: niečo mi čudne pipa   niečo mi čudne pipa Icon_minitime4/11/2011, 20:52

klickop napísal:
tak to skôr skontrolovať tlak oleja v hlave ( mne to robilo pri nízkom tlaku oleja ) alebo vyskúšať vymeniť čidlá
pri nizkom tlaku by zasvietila kontrolka,ci?? Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Rado7040
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: niečo mi čudne pipa   niečo mi čudne pipa Icon_minitime5/11/2011, 17:28

no pozeral som na tie čidlá, vyditeľne niesú nijak poškodené aj káble sú Ok trochu som s nimi pokýval a už dva dni nič nepíplo, myslel som, že je opravené ale pred chvíľou som sadol do auta otočím klúčikom do polohy 1 a zas to zapípalo 3x krátko za sebou. motor ešte nebežal, tak to asi nebude súvisieť s tlakom v motore, alebo áno? ja nemám ani palubák takže už neviem, keby to aspoň robilo stále ale iba raz za čas. ináč tie čidlá mam na telese filtra, sú 2 a sú obidva úplne rovnaké čierne s čiernym káblom.
Návrat hore Goto down
klickop
Pretekár
Pretekár
klickop

Male

OdoslaťPredmet: Re: niečo mi čudne pipa   niečo mi čudne pipa Icon_minitime5/11/2011, 21:25

tak asi to nebude mať nič s tým tlakom to by robilo pri naštartovanom motore . Skus ešte raz pozrieť tie kable možno ti to niekde opiera o kostru .
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: niečo mi čudne pipa   niečo mi čudne pipa Icon_minitime

Návrat hore Goto down

niečo mi čudne pipa
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» zmazat

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: