VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Odlepovanie počalúneného gumového pásu

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
Erik1083
Začiatočník
Začiatočník
Erik1083

Male
Vek : 37
Registrácia : 29.10.2011
Počet príspevkov : 1
Auto : VW Golf IV 1.9 TDI 81 kw

Odlepovanie počalúneného gumového pásu Empty
OdoslaťPredmet: Odlepovanie počalúneného gumového pásu   Odlepovanie počalúneného gumového pásu Icon_minitime30/10/2011, 09:24

Ahojte. Mám nasledovný problém a viem že niesom jediný:
som čerstvý majiteľ Golga IV, ktorý je síce vo veľmi dobrom stave ale má svoje muchy, ktoré chcem vychytať. Zistil som že tie počalúnené gumové pásy nad dverami sa na jednej strane začínajú odlepovať a na druhej strane ten pás už vôbec neni (zrejme to niekoho nebavilo lepiť).
Moja otázka znie: ako a čím je možné tie pásy prilepiť a kde sa dajú zohnať nové, za koľko a či to dokážem sám osadiť.

Za každú radu ďakujem
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Odlepovanie počalúneného gumového pásu   Odlepovanie počalúneného gumového pásu Icon_minitime30/10/2011, 10:10

Erik1083 napísal:
Ahojte. Mám nasledovný problém a viem že niesom jediný:
som čerstvý majiteľ Golga IV, ktorý je síce vo veľmi dobrom stave ale má svoje muchy, ktoré chcem vychytať. Zistil som že tie počalúnené gumové pásy nad dverami sa na jednej strane začínajú odlepovať a na druhej strane ten pás už vôbec neni (zrejme to niekoho nebavilo lepiť).
Moja otázka znie: ako a čím je možné tie pásy prilepiť a kde sa dajú zohnať nové, za koľko a či to dokážem sám osadiť.

Za každú radu ďakujem
VW autorizovany predajca originalnych nahradnych dielov.
Návrat hore Goto down
Flatronik1
Vodič
Vodič
Flatronik1

Registrácia : 16.03.2009
Počet príspevkov : 222
Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip

OdoslaťPredmet: Re: Odlepovanie počalúneného gumového pásu   Odlepovanie počalúneného gumového pásu Icon_minitime30/10/2011, 20:03

cawko mne sa jeden pas odlepil prilepil som ho sekundakom a zatial drzi . .
Návrat hore Goto down
pablo1
Pretekár
Pretekár
pablo1

Male
Registrácia : 02.06.2009
Počet príspevkov : 432
Auto : Golf IV 1,9 tdi 66kw,AGR,hybrid 1749-35,FB PP764+soft Bhmotor 108kw,334nm

OdoslaťPredmet: Re: Odlepovanie počalúneného gumového pásu   Odlepovanie počalúneného gumového pásu Icon_minitime30/10/2011, 20:19

aj ja som ho prilepil sekundovym a drzi uz dva roky
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Odlepovanie počalúneného gumového pásu   Odlepovanie počalúneného gumového pásu Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Odlepovanie počalúneného gumového pásu
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: