VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Potreboval by som pomoc s nastavením volantu.

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
simi901
Autoškolák
Autoškolák
simi901

Male
Vek : 33
Registrácia : 21.10.2011
Počet príspevkov : 60
Auto : VW Golf IV 1.8/ 92kw (125PS)

Potreboval by som pomoc s nastavením volantu. Empty
OdoslaťPredmet: Potreboval by som pomoc s nastavením volantu.   Potreboval by som pomoc s nastavením volantu. Icon_minitime21/10/2011, 22:47

Zdravím Vás, potreboval by som pomoct, pred kupou GOLFa daval predchadzajuci majitel obsivat volant, daval ho dole a posielal do firmy na to urcenej. Po zalozeni volantu som si sadol do auta kolesa aj volant boli v poriadku, lenze ked som nastartoval a pohol sa na aute, tak volant bol nakrivo (isiel som rovno, ale volant bol pootoceny do lavej strany) akoze s geometriou nie je nic , lebo ked pustim volant auto ide rovno, len neviem ako ho mam napravit, ked sa pootoci az za jazdy a este svieti kontrolka airbagu, kt. asi nezapojil pri montazi volantu naspat. Dakujem za rady
Návrat hore Goto down
simi901
Autoškolák
Autoškolák
simi901

Male

OdoslaťPredmet: Re: Potreboval by som pomoc s nastavením volantu.   Potreboval by som pomoc s nastavením volantu. Icon_minitime21/10/2011, 23:49

nikto nic?
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

OdoslaťPredmet: Re: Potreboval by som pomoc s nastavením volantu.   Potreboval by som pomoc s nastavením volantu. Icon_minitime22/10/2011, 08:44

otazne je to ci to mal tak aj on pre tym obsivanim, lebo to z je geometria ok este neznamena ze volant musi byt rovno, ked sa na to pri geometrii mechanik vykaslal a nechal ho krivo tak tak ostal

urcite sa da zhodit dole z "tisic hranu" a pootocit o polohu spet ale to neznamena ze to uz nebude vela zase do druhej strany, potom uz len behnut na geometriu a dat si to tam urobit.

ale pokial ho len nasadzal a pred tim bol ok tak by tak aj mal ist spet.

a na airbeg si si odpovedal sam
Návrat hore Goto down
simi901
Autoškolák
Autoškolák
simi901

Male

OdoslaťPredmet: Re: Potreboval by som pomoc s nastavením volantu.   Potreboval by som pomoc s nastavením volantu. Icon_minitime22/10/2011, 10:51

hej pred tym bol rovno, takze naspat by sa malo dat, ale ak to chcem ozaj presne, tak by som mal ist asi aj na tu geometriu, ale myslim si, ze v normlanom servis, by mi to spravili ako nic.

Hej ten airbag moze byt odpojeny, alebo nieco so snimacom airbagu, co uz by bolo horsie
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Potreboval by som pomoc s nastavením volantu.   Potreboval by som pomoc s nastavením volantu. Icon_minitime22/10/2011, 11:44

ak das dole volant tak by tam mala byt ryska ako to tam spravne nasadit Wink
Návrat hore Goto down
Lajovw+
Agent
Agent
Lajovw+

Male
Vek : 52
Registrácia : 13.04.2011
Počet príspevkov : 1541
Auto : AUDI A3 2.0TDI PD 125kW QUATTRO S-line ,ex VW GOLF 4 ,1,9 TDI PD 74kW ATD 2003

OdoslaťPredmet: Re: Potreboval by som pomoc s nastavením volantu.   Potreboval by som pomoc s nastavením volantu. Icon_minitime23/10/2011, 10:49

airbag ostane svietiť ak sa odpája pri zapojenej baterke, ak s ním nie je iný problém , stačí vymazať pamäť závad vo vag-u.
Návrat hore Goto down
simi901
Autoškolák
Autoškolák
simi901

Male

OdoslaťPredmet: Re: Potreboval by som pomoc s nastavením volantu.   Potreboval by som pomoc s nastavením volantu. Icon_minitime23/10/2011, 16:59

Dakujem za rady, ale aj tak to dam radsej robit odbornikovi

Skusal som aj sam odmontovat volant, ale neslo mi to, cital som nejake rady ako to treba vypacit.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Potreboval by som pomoc s nastavením volantu.   Potreboval by som pomoc s nastavením volantu. Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Potreboval by som pomoc s nastavením volantu.
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» potreboval by som info
» Potreboval bi som radu pri vymene prednej masky
» nazdarek ,,,potreboval by som poradit ako to z oznacenim a aky je rozdiel
» Potreboval bi som radu ohladom montaze masky bez znaku

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling-
Prejdi na: