| Golfík | |
|
|
Autor | Správa |
---|
bodo992 Začiatočník
Vek : 34 Registrácia : 18.09.2011 Počet príspevkov : 16 Auto : Volkswagen Golf 2 GTI 16v Bydlisko : Streda nad Bodrogom
| Predmet: Golfík 16/10/2011, 19:31 | |
| Tak toto je moja hračka =) G2 GTI 16v. Niejaké menšie detaily o aute: 15 disky 185/50, auto je uplnej karosárskej oprave,farba tam je neobyčajná,čierna metalíza no však s červeními zrniečkami,dýmové zadné svetla,výstuha motora,odstránené všetky plasty dverí a blatníkov,po úplnej motorovej oprave výmene náplní,olejov a filtrov, Auto mi slúži veľmi dobre som si nadmieru spokojný. Do budúcna: Namontovanie športového výfuku,je doma len ho namontovať,modré podsvietenie pod auto + interiér tiež doma len namontovať,predné angel eyes,predná maska bez znaku a presteriekanie elektrónov.Tieto zas do budúcna by som chel. No a tu su niejaké tie fotky o mojej kráske | |
|
| |
SABREX Profík
Vek : 112 Registrácia : 09.06.2008 Počet príspevkov : 1247 Auto : VW GOLF MKIV kombajn Bydlisko : D.K.
| Predmet: Re: Golfík 17/10/2011, 18:07 | |
| priateľu 1-neotvára mi fotky(takže neviem posúďiť aké je) 2-185-50 je zlý rozmer(buď 185-55 alebo 195-50 papierovo)ak nechceš stretch samozrejme 3-zahladenie nekomentujem-tá doba je dávno mimo 4-podsvietenie auta je taktiež dávno mimo ako i:zadné číre, maska bez znaku a angel eyes(kedysi som ich mal a svietivosť oproti 20 ročným Hellám katastrofa) napíšem ti to čo každému: MKII je pekná, keď je origo stačia jej poriadne kolesá a nejaké seriózne zníženie-najhoršie je keď niekto má 20 ročné auto a a chce aby vyzeralo moderne. viem, že nebudeš súhlasiť, ale tvoj vkus-tvoje auto tu je jedno jednoduché no štýlové: | |
|
| |
bodo992 Začiatočník
Vek : 34 Registrácia : 18.09.2011 Počet príspevkov : 16 Auto : Volkswagen Golf 2 GTI 16v Bydlisko : Streda nad Bodrogom
| Predmet: Re: Golfík 17/10/2011, 21:24 | |
| No vieš ako máš v tom pravdu. Autu sa nemá brať jeho originálny tvar.Ale mne sa také detaily páčia.Jój a som zabudol keď ide o znížený podvozok tak je lebo je športový.Som zabudol pridať do prvého popisu.Joj héj a foto som pridával alenieveim kde je problém. Ako mám vlastne dať foto? aby to aj fungovalo? | |
|
| |
stevocz Pretekár
Vek : 39 Registrácia : 06.07.2009 Počet príspevkov : 318 Auto : GII 1,6 TD s IC (SB) Bydlisko : KE
| Predmet: Re: Golfík 18/10/2011, 00:00 | |
| | |
|
| |
SABREX Profík
Vek : 112 Registrácia : 09.06.2008 Počet príspevkov : 1247 Auto : VW GOLF MKIV kombajn Bydlisko : D.K.
| Predmet: Re: Golfík 18/10/2011, 15:51 | |
| vyleštiť ATSy a jazdiť-zatiaľ mu nič nechýba. svetlá a neóny nedávaj-to je HNOJ. | |
|
| |
bodo992 Začiatočník
| Predmet: Re: Golfík 18/10/2011, 20:02 | |
| Díkes pekne že si mi pomohol s fotkami. Nevedel som nato prísť. | |
|
| |
bodo992 Začiatočník
| Predmet: Re: Golfík 18/10/2011, 21:30 | |
| - SABREX napísal:
- vyleštiť ATSy a jazdiť-zatiaľ mu nič nechýba.
svetlá a neóny nedávaj-to je HNOJ. no uvidím ako to skončí .. ale nevieš mi poradiť ako môžem najlepšie vyleštiť tie disky? | |
|
| |
dr_obesenec Profík
Vek : 39 Registrácia : 18.01.2009 Počet príspevkov : 1042 Auto : VW GOLF II 1.6 Bydlisko : Zlaté Moravce
| Predmet: Re: Golfík 19/10/2011, 06:17 | |
| - bodo992 napísal:
- SABREX napísal:
svetlá a neóny nedávaj-to je HNOJ. no uvidím ako to skončí .. ale nevieš mi poradiť ako môžem najlepšie vyleštiť tie disky? riesilo sa to uz x krat ale najlepsi sopsob neexistuje, ale je to jednoduche 1. odstaranit farbu, bud pouzijes smirgel alebo odstranovac starych naterou 2. zbrusit dole to co zostalo po sustruzeni disku (ATS nieje hladky na po sebe take jemne ryhy) 3. pouzivat smirgel od naj mansieho cisla az po 2000 ( pri vyssich cislach pouzit aj vodu, experti pouzivaju WD ) 4. a ked to uz bude mat hladke tak pouzijes lestiacu pastu - nap. Langsol, a lestis pomocou handreneho katuca vo vrtacke ( idealne cim viac otacok tym lepsie) 5. a lestis a lestis a ked je to ako zrkadlo tak to mas hotove, po nalesteni NELAKOVAT bo lak by casom opadol a mozes to robit znova PS , ja bysom kukol youtube, je tam x videi ako poliaci lestia disky od uplnach haluznosti az po celkom zaujimeve sposoby, | |
|
| |
bodo992 Začiatočník
| Predmet: Re: Golfík 25/10/2011, 21:41 | |
| - dr_obesenec napísal:
- bodo992 napísal:
- SABREX napísal:
svetlá a neóny nedávaj-to je HNOJ. no uvidím ako to skončí .. ale nevieš mi poradiť ako môžem najlepšie vyleštiť tie disky? riesilo sa to uz x krat ale najlepsi sopsob neexistuje, ale je to jednoduche 1. odstaranit farbu, bud pouzijes smirgel alebo odstranovac starych naterou 2. zbrusit dole to co zostalo po sustruzeni disku (ATS nieje hladky na po sebe take jemne ryhy) 3. pouzivat smirgel od naj mansieho cisla az po 2000 ( pri vyssich cislach pouzit aj vodu, experti pouzivaju WD ) 4. a ked to uz bude mat hladke tak pouzijes lestiacu pastu - nap. Langsol, a lestis pomocou handreneho katuca vo vrtacke ( idealne cim viac otacok tym lepsie) 5. a lestis a lestis a ked je to ako zrkadlo tak to mas hotove, po nalesteni NELAKOVAT bo lak by casom opadol a mozes to robit znova
PS , ja bysom kukol youtube, je tam x videi ako poliaci lestia disky od uplnach haluznosti az po celkom zaujimeve sposoby, A z toho Langsolu je ktorý najlepší? lebo je z neho viacej farieb a každá je na niečo iná dobrá. | |
|
| |
dr_obesenec Profík
Vek : 39 Registrácia : 18.01.2009 Počet príspevkov : 1042 Auto : VW GOLF II 1.6 Bydlisko : Zlaté Moravce
| Predmet: Re: Golfík 26/10/2011, 06:31 | |
| - bodo992 napísal:
- dr_obesenec napísal:
- bodo992 napísal:
- SABREX napísal:
svetlá a neóny nedávaj-to je HNOJ. no uvidím ako to skončí .. ale nevieš mi poradiť ako môžem najlepšie vyleštiť tie disky? riesilo sa to uz x krat ale najlepsi sopsob neexistuje, ale je to jednoduche 1. odstaranit farbu, bud pouzijes smirgel alebo odstranovac starych naterou 2. zbrusit dole to co zostalo po sustruzeni disku (ATS nieje hladky na po sebe take jemne ryhy) 3. pouzivat smirgel od naj mansieho cisla az po 2000 ( pri vyssich cislach pouzit aj vodu, experti pouzivaju WD ) 4. a ked to uz bude mat hladke tak pouzijes lestiacu pastu - nap. Langsol, a lestis pomocou handreneho katuca vo vrtacke ( idealne cim viac otacok tym lepsie) 5. a lestis a lestis a ked je to ako zrkadlo tak to mas hotove, po nalesteni NELAKOVAT bo lak by casom opadol a mozes to robit znova
PS , ja bysom kukol youtube, je tam x videi ako poliaci lestia disky od uplnach haluznosti az po celkom zaujimeve sposoby,
A z toho Langsolu je ktorý najlepší? lebo je z neho viacej farieb a každá je na niečo iná dobrá. ja som osobne videl iba jeden, ja mam taky v striebornej tube | |
|
| |
SABREX Profík
| Predmet: Re: Golfík 26/10/2011, 16:35 | |
| pasta sa už nerobí. mám dojem že slabo modrá tehlička. | |
|
| |
dr_obesenec Profík
| Predmet: Re: Golfík 26/10/2011, 18:27 | |
| - SABREX napísal:
- pasta sa už nerobí.
mám dojem že slabo modrá tehlička. ani nevrav , este nemam ats-i dolestene | |
|
| |
Pidko Autoškolák
Vek : 33 Registrácia : 26.04.2010 Počet príspevkov : 55 Auto : Golf V 1,9 TDI Bydlisko : BA - Petržalka
| Predmet: Re: Golfík 26/10/2011, 20:19 | |
| veľmi pekný golf, podľa mňa mu nič nechýba vizuálne, niekedy je menej viac | |
|
| |
bodo992 Začiatočník
| Predmet: Re: Golfík 3/4/2012, 21:23 | |
| Tak tu je znovu po menších úpravách. | |
|
| |
bodo992 Začiatočník
| Predmet: Re: Golfík 6/4/2012, 17:31 | |
| Tak tu ho mám po menších úpravách.. ešte sú na ceste fólie. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Golfík | |
| |
|
| |
| Golfík | |
|