jojinko77 Začiatočník
Vek : 43 Registrácia : 10.04.2010 Počet príspevkov : 28 Auto : golf 3 1.9TDI Bydlisko : Bratislava
| Predmet: tdi 66 kw vela zere 5/10/2011, 23:56 | |
| caute chlapy,prosim poradte mi,moje tdi-cko sa rozhodlo vela zrat,najprv to bolo kvoly termostatu(motor sa nehrial ani na 70)ten som vimenil,teplota sa upravila a aj spotreba bola super a teraz ked som menil baterku za novu tak mi zacalo znova viac zrat a tiez som postrehol ze mi sem tam prestava tahat v otackach,dakujem vam za kazdu radu | |
|
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: tdi 66 kw vela zere 6/10/2011, 12:46 | |
| - jojinko77 napísal:
- caute chlapy,prosim poradte mi,moje tdi-cko sa rozhodlo vela zrat,najprv to bolo kvoly termostatu(motor sa nehrial ani na 70)ten som vimenil,teplota sa upravila a aj spotreba bola super a teraz ked som menil baterku za novu tak mi zacalo znova viac zrat a tiez som postrehol ze mi sem tam prestava tahat v otackach,dakujem vam za kazdu radu
Slaby tah by vysvetlovalo ze koli niecomu vypina turbo a tym padom moze narastat aj spotreba. Pozri a precisti vsetky ukostrenia v motorovom priestore, porecisti konektory so sprejom, skontroluj podtlakove hadicky a sacie potrubie a vahu vzduchu. Skontroluj pamät zavad v RJ diagnostikou. | |
|