VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Pomoc 2 Din Autoradio

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male
Vek : 37
Registrácia : 22.11.2008
Počet príspevkov : 582
Auto : VW Golf IV 1,8 20v Benzin 4Motion

Pomoc 2 Din Autoradio  Empty
OdoslaťPredmet: Pomoc 2 Din Autoradio    Pomoc 2 Din Autoradio  Icon_minitime28/9/2011, 23:28

Zdravim Vas Pani . Mam jeden problemik . Kupil som si 2 Din Autoradio s Gps , vsetko nove , zabalene nikdy nepouzite . Zapojil som ho s Redukcnim Iso Kablom , vsetko vizeralo fajn . No ked som zapojil kabelaz tak islo iba cca 10 Sekund . Nacitalo uvodnu obrazovku a potom sa vyplo . Vsetko sa robilo podla navodu , aj - z baterky som odpojil-zapojil . Neviete mi s tim poradit ?
Skusim skocit do nejakej Audio firmy nech mi to premeraju ci ide do neho stava . A ak nepojde budem silno nastvany kedze budem musiet riesit reklamaciu ...
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Pomoc 2 Din Autoradio    Pomoc 2 Din Autoradio  Icon_minitime28/9/2011, 23:51

dojdi v piatok navecer,kukneme sa na to :-)
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male
Vek : 37
Registrácia : 22.11.2008
Počet príspevkov : 582
Auto : VW Golf IV 1,8 20v Benzin 4Motion

OdoslaťPredmet: Re: Pomoc 2 Din Autoradio    Pomoc 2 Din Autoradio  Icon_minitime29/9/2011, 00:28

Mato diky za pomoc , napisem ti na Fb . Diky
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Pomoc 2 Din Autoradio    Pomoc 2 Din Autoradio  Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Pomoc 2 Din Autoradio
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» autoradio
» autoradio
» vstavane autoradio.

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF VI 2008-2013 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: