sudden30 Začiatočník
Vek : 46 Registrácia : 16.05.2010 Počet príspevkov : 17 Auto : VW GOLF 2
| Predmet: zadne brzdy 24/9/2011, 15:56 | |
| Mam púroblem, zadne brzdy mam nesumerne, pomenil som vsetko co sa pomenit dalo ale ucinok je nezmeneny, akurat ze uz aspon brzdi, no je tam dost velky rozdiel. Poradi niekto? | |
|
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: zadne brzdy 24/9/2011, 18:58 | |
| - sudden30 napísal:
- Mam púroblem, zadne brzdy mam nesumerne, pomenil som vsetko co sa pomenit dalo ale ucinok je nezmeneny, akurat ze uz aspon brzdi, no je tam dost velky rozdiel. Poradi niekto?
co mas na mysli pod pojmom:"pomenil som vsetko"???co mas bubon alebo kotuc???trocha to rozpis a hlavne ako si postupoval pri skladani... | |
|
sudden30 Začiatočník
Vek : 46 Registrácia : 16.05.2010 Počet príspevkov : 17 Auto : VW GOLF 2
| Predmet: Re: zadne brzdy 24/9/2011, 19:32 | |
| Tak problem bol s brzdenim uz predtym. Mam bubny, cize som zacal s vymenou lan, nasledne som kupil oblozenia, bubny s loziskami a valcekmi. Pri suchom vyslapnuti vsetko ide. Tiez a to ma dost zarazzilo, ze aj pri vytiahnuti rucnej brzdy musi byt prave lano dotiahnute na doraz a lave ani nie do polovice. Zlozil som si vlastne cely mechanizmus vonku, natiahol na valcek, dole na spodny uchyt celusti a nakoniec posledna pruzinka. | |
|
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: zadne brzdy 24/9/2011, 21:24 | |
| - sudden30 napísal:
- Tak problem bol s brzdenim uz predtym. Mam bubny, cize som zacal s vymenou lan, nasledne som kupil oblozenia, bubny s loziskami a valcekmi. Pri suchom vyslapnuti vsetko ide. Tiez a to ma dost zarazzilo, ze aj pri vytiahnuti rucnej brzdy musi byt prave lano dotiahnute na doraz a lave ani nie do polovice. Zlozil som si vlastne cely mechanizmus vonku, natiahol na valcek, dole na spodny uchyt celusti a nakoniec posledna pruzinka.
no takze...vsetko rozober zase,myslim daj dole bubon,lanka rucnej uplne povol,potom sa musis pohrat so samostelovacim klinom,drzi ho pruzinka so spodu,vymen ju ak mas ale nemusis,mozno je este dobra,potom ten klin posun smerom dole aby ti roztlacalo celuste,a skusaj ci tam vies dat bubon na brzdy az do vtedy kym tam nepojde tesne.problem u bubnovych brzd na G2 je ze tie samostelovaky nefunguju akoby mali,musis si to preto sam nastelovat.brzdy ba mali byt ciste komplet,a su tam plochy ktore by sa mali natriet medenou pastou(tusim na kazdej strane celusti su tri na vnutornej strane.su medene,okruhle.takze zhruba tak...potom samozrejme treba poriadne ovzdusnit,do nadobky dat brzdovu kvapalinu,hadicku napojit na odvzdusnovak aby nedostavala brzda spatne vzduch..lanka rucnej dostelovat,najprv len rucne,kolko dovoli,treba mat samozrejme kola dvihnute a kontrolvat na ktorych zuboch to zabera a nastavit zhruba rovnako...budes niekoho pri sebe potrebovat inak zosalies vela stastia | |
|
gabesz0102 Agent
| Predmet: Re: zadne brzdy 24/9/2011, 21:31 | |
| [img] [/img]tu mas pomocku | |
|