VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

po slapnuti na brzdu sa rozsvieti indikacia zadnej hmlovky

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
mato3005
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 11.09.2011
Počet príspevkov : 2
Auto : golf iv 1.9 TDI 66kW

po slapnuti na brzdu sa rozsvieti indikacia zadnej hmlovky Empty
OdoslaťPredmet: po slapnuti na brzdu sa rozsvieti indikacia zadnej hmlovky   po slapnuti na brzdu sa rozsvieti indikacia zadnej hmlovky Icon_minitime19/9/2011, 23:30

cavte neviete mi prosim vas niekto poradit? v poslednom case sa mi stava ze ked slapnem na brzdu tak sa na budiku rozsvieti ze mam zapnutu zadnu hmlovku. cez den to nevidno ale v noci mi to ide na nervy ze zakazdym ked pribrzdim to svieti alebo aj ked dam sa mi zda ze lavu smerovku na pravej to nerobi len niesom si isty teraz ze na ktorej proste jedna ide normalne a druha nie... mal niekto podobny problem? riesili ste to uz? diky za vsetky rady a odpovede ...
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: po slapnuti na brzdu sa rozsvieti indikacia zadnej hmlovky   po slapnuti na brzdu sa rozsvieti indikacia zadnej hmlovky Icon_minitime22/9/2011, 22:09

pozri si ukostrenie. a to začni od svetiel v zadu všetky kontakty prestiekat sprejom na kontakty a prečistit. potom kukni konstru pod volantom na pedalmi tam treba viacej rozobrat.este treab skust vymenit spinač brzdovych svetiel
Návrat hore Goto down
mato3005
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 11.09.2011
Počet príspevkov : 2
Auto : golf iv 1.9 TDI 66kW

OdoslaťPredmet: Re: po slapnuti na brzdu sa rozsvieti indikacia zadnej hmlovky   po slapnuti na brzdu sa rozsvieti indikacia zadnej hmlovky Icon_minitime23/9/2011, 15:42

nikibad napísal:
pozri si ukostrenie. a to začni od svetiel v zadu všetky kontakty prestiekat sprejom na kontakty a prečistit. potom kukni konstru pod volantom na pedalmi tam treba viacej rozobrat.este treab skust vymenit spinač brzdovych svetiel

dik za radu dnes sa tam idem trosku hrabat pod volantom chcel by som spojazdnit alarm tak pozriem na tie ukostrenia inac neviete mi niekto poradit ako su pozapajane kable od snimacov otrasov??? lebo nejaky .... ich poodstrihoval a len tak tam visia ak by stym mal niekto skusenosti ozvyte sa dik.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: po slapnuti na brzdu sa rozsvieti indikacia zadnej hmlovky   po slapnuti na brzdu sa rozsvieti indikacia zadnej hmlovky Icon_minitime

Návrat hore Goto down

po slapnuti na brzdu sa rozsvieti indikacia zadnej hmlovky
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» dodatocna montaz prednej hmlovky do svetla bez hmlovky
» hmlovky
» hmlovky
» hmlovky

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: