mato3005 Začiatočník
Registrácia : 11.09.2011 Počet príspevkov : 2 Auto : golf iv 1.9 TDI 66kW Bydlisko : KK
| Predmet: po slapnuti na brzdu sa rozsvieti indikacia zadnej hmlovky 19/9/2011, 23:30 | |
| cavte neviete mi prosim vas niekto poradit? v poslednom case sa mi stava ze ked slapnem na brzdu tak sa na budiku rozsvieti ze mam zapnutu zadnu hmlovku. cez den to nevidno ale v noci mi to ide na nervy ze zakazdym ked pribrzdim to svieti alebo aj ked dam sa mi zda ze lavu smerovku na pravej to nerobi len niesom si isty teraz ze na ktorej proste jedna ide normalne a druha nie... mal niekto podobny problem? riesili ste to uz? diky za vsetky rady a odpovede ... | |
|
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: po slapnuti na brzdu sa rozsvieti indikacia zadnej hmlovky 22/9/2011, 22:09 | |
| pozri si ukostrenie. a to začni od svetiel v zadu všetky kontakty prestiekat sprejom na kontakty a prečistit. potom kukni konstru pod volantom na pedalmi tam treba viacej rozobrat.este treab skust vymenit spinač brzdovych svetiel | |
|
mato3005 Začiatočník
Registrácia : 11.09.2011 Počet príspevkov : 2 Auto : golf iv 1.9 TDI 66kW Bydlisko : KK
| Predmet: Re: po slapnuti na brzdu sa rozsvieti indikacia zadnej hmlovky 23/9/2011, 15:42 | |
| - nikibad napísal:
- pozri si ukostrenie. a to začni od svetiel v zadu všetky kontakty prestiekat sprejom na kontakty a prečistit. potom kukni konstru pod volantom na pedalmi tam treba viacej rozobrat.este treab skust vymenit spinač brzdovych svetiel
dik za radu dnes sa tam idem trosku hrabat pod volantom chcel by som spojazdnit alarm tak pozriem na tie ukostrenia inac neviete mi niekto poradit ako su pozapajane kable od snimacov otrasov??? lebo nejaky .... ich poodstrihoval a len tak tam visia ak by stym mal niekto skusenosti ozvyte sa dik. | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: po slapnuti na brzdu sa rozsvieti indikacia zadnej hmlovky | |
| |
|