VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

nazdarek ,,,potreboval by som poradit ako to z oznacenim a aky je rozdiel

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
zvoncoo
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 19.09.2011
Počet príspevkov : 3

nazdarek ,,,potreboval by som poradit ako to z oznacenim a aky je rozdiel  Empty
OdoslaťPredmet: nazdarek ,,,potreboval by som poradit ako to z oznacenim a aky je rozdiel    nazdarek ,,,potreboval by som poradit ako to z oznacenim a aky je rozdiel  Icon_minitime19/9/2011, 21:49

tak este raz nazdarek ,,,chystam sa kupit si strvorkoveho golfa ,,,rocnik 2001,,,,a chcel by som diesel ,,no respektive v mojej situaciii je to asi najrozumnejsie riesenie ,,,bo som v anglicku a chcem snim chodit domov na slovensko ,,,len neviem co znamena oznacenie ,,,,respektive aky je rozdiel medzi SE 1.9 tdi a medzi S 1.9 tdi ,,,to to je aky je medzi nimy rozdiel SE a S ??? a este som sa chcel spitat aku mavate spotrebu na tento ,,,a ze ci tento rocnik je v pohode aj ked ma uz tak asi cez 150 tisic kilakov najazdenich ,,,a este jedna velka neznama nehuciiii az moc ????dakujem ze radi
Návrat hore Goto down
SPIKEBOY
Profík
Profík
SPIKEBOY

Male
Registrácia : 01.10.2008
Počet príspevkov : 1064
Auto : PASSAT 3C

nazdarek ,,,potreboval by som poradit ako to z oznacenim a aky je rozdiel  Empty
OdoslaťPredmet: Re: nazdarek ,,,potreboval by som poradit ako to z oznacenim a aky je rozdiel    nazdarek ,,,potreboval by som poradit ako to z oznacenim a aky je rozdiel  Icon_minitime21/9/2011, 14:53

Keď chceš od niekoho presnejšiu odpoveď na spotrebu, tak napíš kolko kW je ten motor. 66,81,96,110? 4motion? Wink
Btw 150tis ročník 2001? To je nereálne, ale nie neskutočné.
Návrat hore Goto down
zvoncoo
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: nazdarek ,,,potreboval by som poradit ako to z oznacenim a aky je rozdiel    nazdarek ,,,potreboval by som poradit ako to z oznacenim a aky je rozdiel  Icon_minitime21/9/2011, 16:53

SPIKEBOY napísal:

Btw 150tis ročník 2001? To je nereálne, ale nie neskutočné.

nechapem preco je to nerealne ???ja sa tomu nerozumiem musis trosku konkretnejsie ,,,,tak ta spotreba ma az tak moc nezaujima skor by som chcel vediet ten rozdiel medzi tim oznacobanim S a SE TDI ,,,a ze ci moc nehucia ty diesel myslim do vnutra keby si to mal k niecomu prirovnat k comu by to asi bolo
Návrat hore Goto down
Nardo
Začiatočník
Začiatočník
Nardo

Male
Registrácia : 25.07.2009
Počet príspevkov : 39
Auto : VW Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: nazdarek ,,,potreboval by som poradit ako to z oznacenim a aky je rozdiel    nazdarek ,,,potreboval by som poradit ako to z oznacenim a aky je rozdiel  Icon_minitime22/9/2011, 15:09

S a SE to bude asi len vybava, rozhoduj sa podla motora a ci nehuci ved vyskusaj a uvidis, huci ako kazde ine auto nic zvlastne a spotreba v pohode 5l
Návrat hore Goto down
SPIKEBOY
Profík
Profík
SPIKEBOY

Male
Registrácia : 01.10.2008
Počet príspevkov : 1064
Auto : PASSAT 3C

OdoslaťPredmet: Re: nazdarek ,,,potreboval by som poradit ako to z oznacenim a aky je rozdiel    nazdarek ,,,potreboval by som poradit ako to z oznacenim a aky je rozdiel  Icon_minitime24/9/2011, 18:27

zvoncoo napísal:
nechapem preco je to nerealne ???
Myslel som to tak, že rv 2001 a "len" 150tis. km? To vyzerá byť na stočené, preto nereálne. Ale nehovorím, že to nemože byť neskutočné, lebo občas sa fakt nájdu reálne km, aj po tolkých km. Snáď je to už pochopitelnejšie. Wink
Návrat hore Goto down
zvoncoo
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: nazdarek ,,,potreboval by som poradit ako to z oznacenim a aky je rozdiel    nazdarek ,,,potreboval by som poradit ako to z oznacenim a aky je rozdiel  Icon_minitime25/9/2011, 20:25

SPIKEBOY napísal:
zvoncoo napísal:
nechapem preco je to nerealne ???
Myslel som to tak, že rv 2001 a "len" 150tis. km? To vyzerá byť na stočené, preto nereálne. Ale nehovorím, že to nemože byť neskutočné, lebo občas sa fakt nájdu reálne km, aj po tolkých km. Snáď je to už pochopitelnejšie. Wink

dobre ja to chapem ja som bol len trosku mimo ale to kvoli tomu ze ja to kupujem v anglicku a neuvedomil som si ze je to v milach ,,,tera uz viem ze vsetky co som kukal boli okolo 200 tisic kilakov ,,,aky je tvoj nazor na taky pocet kilakov da sa na taketo auto este spolahnut ???bo som pocul ze vw diesel su neznicitelne motory ???ja ho potrebujem na dlhe cesty ,,tk okolo 20 hodin v kuse tak potrebujem vedet ze to auto ma niekde nenecha ???aky je tvoj nazor je golf diesel ta spravna volba ??a este som sa chcel spiat ze kolko je asi tak bezne najazdenych kilakov pre taketo auta ,,,ja aby som vedel to nejako porovnat ze ked ho budem hladat aby som vedel co je normalne a co je uz moc ....dik
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

OdoslaťPredmet: Re: nazdarek ,,,potreboval by som poradit ako to z oznacenim a aky je rozdiel    nazdarek ,,,potreboval by som poradit ako to z oznacenim a aky je rozdiel  Icon_minitime25/9/2011, 21:30

Ide o to ako bolo o auto starane, ak bol meneny pravidelne olej tak vydrzi vela ale ked bolo na oleji najazdene vzdy 2x tolko no neviem.....

ja osobne som videl Vento 1.9 TDi a malo nieco cez 650 tisic. bolo jazdne firemne vnutrajsok bol na sracky a vonkajsok nic moc tiez ale motor siel ako hodinky tak ja len pre ilustraciu. cize origo 200 tis nieje az tak vela.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: nazdarek ,,,potreboval by som poradit ako to z oznacenim a aky je rozdiel    nazdarek ,,,potreboval by som poradit ako to z oznacenim a aky je rozdiel  Icon_minitime

Návrat hore Goto down

nazdarek ,,,potreboval by som poradit ako to z oznacenim a aky je rozdiel
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» potreboval by som info
» Potreboval bi som radu pri vymene prednej masky
» interier potrebujem poradit
» potrebujem poradit..

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: