VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

neprijemne zvuky z prednej napravy pocas cuvania ...

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
ivo81
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 24.08.2011
Počet príspevkov : 24
Auto : vw golf II

neprijemne zvuky z prednej napravy pocas cuvania ... Empty
OdoslaťPredmet: neprijemne zvuky z prednej napravy pocas cuvania ...   neprijemne zvuky z prednej napravy pocas cuvania ... Icon_minitime18/9/2011, 01:47

Zdravim pani .. mam problem ... problem sa vyskytuje len pocas cuvania ... cuvam , pribrzdim ( tu zacina problem , pri brzdeni vznika nepekny hluk a aj otrasenie , ako keby nieco narazalo) zaradim jednotku a frcim prec ... momentalne sa snazim cuvat pomalicky a hlavne nebrzdit ...
za odpovede dakujem!
Ivan.
Návrat hore Goto down
stevocz
Pretekár
Pretekár
stevocz

Male
Vek : 39
Registrácia : 06.07.2009
Počet príspevkov : 318
Auto : GII 1,6 TD s IC (SB)

OdoslaťPredmet: Re: neprijemne zvuky z prednej napravy pocas cuvania ...   neprijemne zvuky z prednej napravy pocas cuvania ... Icon_minitime19/9/2011, 06:27

pozri silenbloky napravy aj motora a aj capy na kolesach ci niekde nie je nejaky vyklepany a buchne. ale ked sa aj otriasa skor by som to typol na silenblok motora.

lepsie auto zdvuhnut a pozriet co a jak je.
Návrat hore Goto down
http://www.grafikapro.sk
Shaft
Vodič
Vodič
Shaft

Male
Registrácia : 20.10.2010
Počet príspevkov : 218
Auto : VW Golf GSXR 1600

OdoslaťPredmet: Re: neprijemne zvuky z prednej napravy pocas cuvania ...   neprijemne zvuky z prednej napravy pocas cuvania ... Icon_minitime19/9/2011, 20:22

nemáš zhnité nosníky a nechytá ti prevodovka o kasnu? je to rozšírená choroba dvoječiek... :/
Návrat hore Goto down
http://nemam.či
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: neprijemne zvuky z prednej napravy pocas cuvania ...   neprijemne zvuky z prednej napravy pocas cuvania ... Icon_minitime19/9/2011, 21:09

Shaft napísal:
nemáš zhnité nosníky a nechytá ti prevodovka o kasnu? je to rozšírená choroba dvoječiek... :/
zanedbávaných Exclamation Exclamation Exclamation Wink Razz
Návrat hore Goto down
Shaft
Vodič
Vodič
Shaft

Male

OdoslaťPredmet: Re: neprijemne zvuky z prednej napravy pocas cuvania ...   neprijemne zvuky z prednej napravy pocas cuvania ... Icon_minitime19/9/2011, 21:12

to by som dva krát nebol povedal..trocha postojí niekde a koniec je to hnilé na prach..nechal som GTičko cca 2 mesiace odstavené bez motora prišiel som teraz tam a na miesto nosníkov sú tam 2 veľké diery Sad a predtým kiseň jak lusk...
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: neprijemne zvuky z prednej napravy pocas cuvania ...   neprijemne zvuky z prednej napravy pocas cuvania ... Icon_minitime19/9/2011, 21:54

Shaft napísal:
to by som dva krát nebol povedal..trocha postojí niekde a koniec je to hnilé na prach..nechal som GTičko cca 2 mesiace odstavené bez motora prišiel som teraz tam a na miesto nosníkov sú tam 2 veľké diery Sad a predtým kiseň jak lusk...
no vidis ,bo si ho zanedbal...stal 2mesiace Laughing a sa stavim,ze si ho nechal na trave,ci??? Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

OdoslaťPredmet: Re: neprijemne zvuky z prednej napravy pocas cuvania ...   neprijemne zvuky z prednej napravy pocas cuvania ... Icon_minitime20/9/2011, 06:07

mne stal rok a nemam pocit ze by mi to zhnilo , myslim auto Very Happy Very Happy , pokial viem G2 hniju akurat zadne celo a okolo zadnych tlmicov a trochen podbeh.
Návrat hore Goto down
Shaft
Vodič
Vodič
Shaft

Male

OdoslaťPredmet: Re: neprijemne zvuky z prednej napravy pocas cuvania ...   neprijemne zvuky z prednej napravy pocas cuvania ... Icon_minitime24/9/2011, 23:06

na štrku bol...no. keď sa dobre chce tak zhnije šecko na prach ale tak najviac okolo líśt hlavne na kufri a čele ...a predné nosníky to je najviac čo sledujem ...a ešte pod lištami plastovými Very Happy to je nádhera aj po týždni..
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: neprijemne zvuky z prednej napravy pocas cuvania ...   neprijemne zvuky z prednej napravy pocas cuvania ... Icon_minitime

Návrat hore Goto down

neprijemne zvuky z prednej napravy pocas cuvania ...
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: