VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Ladenie 3koveho GTIcka

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Filipo
Začiatočník
Začiatočník
Filipo

Male
Registrácia : 19.06.2011
Počet príspevkov : 3
Auto : VW GOLF 3 GTI 1997

Ladenie 3koveho GTIcka Empty
OdoslaťPredmet: Ladenie 3koveho GTIcka   Ladenie 3koveho GTIcka Icon_minitime15/9/2011, 18:12

Zdravim vas iba dnes som sa prihlasil na tuto stranku. Chcem poradit mam 3kove GTIcko samozrejme 16ventilovy dvojliter. je to 97ka tento rok dovoz z IT. Uz tam ma ladene zvody Raceland a komplet cely vyfuk od zvodov az po koniec robene v AMA bez katu, sisku KN, nastavitelny podvozok raceland, rozpery predok zadok...Tento rok som bol nejaky sprint a nejaky slalom. Na sprintoch auticko dost nestiha predsa je to do 2litrov a tie JAPAN auta su dost silne.....Chcel by som poradit nejaky dalsi postup k zvysovanie vykonu VACKY?, CHIP?, VNUTRO MOTORA?, TURBO?
Návrat hore Goto down
Tomik29
Vodič
Vodič
Tomik29

Male
Vek : 33
Registrácia : 20.02.2009
Počet príspevkov : 177
Auto : VW Golf III 2.0 Syncro

Ladenie 3koveho GTIcka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Ladenie 3koveho GTIcka   Ladenie 3koveho GTIcka Icon_minitime15/9/2011, 21:49

Turbo by bola sice pekná vec ale v prvom rade sa rozhodni načo chceš auto používať a v akej kategórii chceš jazdiť a podľa toho porozmýšľaj nad samotnými komponentmy ktoré by boli pre teba najlepšie... oturbenie by malo značnu nevýhodu v autoslalome pretože by si spadal do kategórie napr. z Mitrsubishi EVO ktoré je predsa len o dačom inom ako golf...keď si už vyberieš disciplínu v ktorej chceš jazdiť, určite najlepšie čoby si mohol urobiť je riadne zgeneralkovať motor a rovno tam už nahádzať samotné komponenty čo by ti vyhovovali.... a dôležite je či si to chceš urobiť na každodenne jazdenie alebo len na závody

Čo som počúval chlapíkov na autoslalome tak radili jedno, pokiaľ auto využívaš denno denne : urobiť poriadnu generálku motora, urobiť na kompletku sanie a výfuk, urobiť korekcie v RJ, samosvor a krátku prevodovku...túto kombínaciu (nech si hovorí kto chce čo chce )je podľa mňa najlepšia pretože ti motor vydrží omnoho viac kilometrov ako keby si tam nahádzal len samé race komponenty... motor by síce išiel ako utrhnutý ale do kedy?
Návrat hore Goto down

Ladenie 3koveho GTIcka
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: