VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Predne brzdy sa prehrievaju - došitčka je uplne prilepena na kotuči

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
seibo
Autoškolák
Autoškolák
seibo

Male
Vek : 32
Registrácia : 20.08.2010
Počet príspevkov : 68
Auto : GOLF IV 1.9 TDI 66 KW - 1997

Predne brzdy sa prehrievaju - došitčka je uplne prilepena na kotuči Empty
OdoslaťPredmet: Predne brzdy sa prehrievaju - došitčka je uplne prilepena na kotuči   Predne brzdy sa prehrievaju - došitčka je uplne prilepena na kotuči Icon_minitime9/9/2011, 16:20

Zdravim, mam taky problem že predne brzdy sa mi prehrievaju a brzdove doštičky su uplne prilepene na kotučoch na oboch stranach, jemne to brzdi, skušal som to pri dvihnutom aute... Mam už doma nove kotuče aj doštičky lebo tieto stare kotuče su už zvlnene ale nechcem to nahadzovať kym nevyrišeim to trenie doštičiek, lebo nechcem dosrať aj tie nove kotuče.
Ide mi o to, že neviem teraz v čom je problem, jeden hovori, že mi ostavaju vysieť brzdy, druhy, že to mam zavzdušnene a nevraca sa ten piest tak ako ma a treti, že to je tym, že mam sšuchane kotuče a dookola je taky lem asi 1mm dookola a že v tom je problem. Pozeral som na kamaratovu octaviu ktory ma tiež FS III brzdy a on ma pekne doštičky 1mm od kotuča. Čo myslite kde je problem?
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: Predne brzdy sa prehrievaju - došitčka je uplne prilepena na kotuči   Predne brzdy sa prehrievaju - došitčka je uplne prilepena na kotuči Icon_minitime9/9/2011, 16:44

Maš zapchate trubky alebo hadičky a kvapalina sa pri pustení pedálu nevráti do nádobky ale stale brzdí.Ak povolíš odvzdušnováky na oboch stranách tak ti brzdy povolia.Alebo je problém v hlavnom brzd. valci.Skus to preplachnut novou brzdovkou alebo to musíš postupne rozoberat a hladat kde je to zapchaté.Ak ti brzdia obe kolesa tak to môže byt hl. valec ak len jedno tak bude problém na tej strane vo vedení kvapaliny.Už som to pár krát riešil je to celkom v pohode ale dost náročné na čas
Návrat hore Goto down
seibo
Autoškolák
Autoškolák
seibo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Predne brzdy sa prehrievaju - došitčka je uplne prilepena na kotuči   Predne brzdy sa prehrievaju - došitčka je uplne prilepena na kotuči Icon_minitime9/9/2011, 16:51

No skusim zajtra povoliť tie odvzdušnovaky resp. skusiť odvzdušniť, nemože to robiť kvoli zavzdušnenemu systemu? Pedal mam najprv mäkky a potom tvrdy, meni sa to počas stlačania.
Návrat hore Goto down
seibo
Autoškolák
Autoškolák
seibo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Predne brzdy sa prehrievaju - došitčka je uplne prilepena na kotuči   Predne brzdy sa prehrievaju - došitčka je uplne prilepena na kotuči Icon_minitime9/9/2011, 17:15

Našiel som tuto temu https://vwgolf-club.slovakforum.net/t2769-topic a pri čitani som si spomenul, že nedavno som tiež počul jemne syčanie alebo niečo take od brzdoveho pedala, keď som ho stlačil (pri vypnutom motore).
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Predne brzdy sa prehrievaju - došitčka je uplne prilepena na kotuči   Predne brzdy sa prehrievaju - došitčka je uplne prilepena na kotuči Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Predne brzdy sa prehrievaju - došitčka je uplne prilepena na kotuči
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Brzdy
» Brzdy VR6
» Brzdy
» GIV 1.6 SR brzdy z RS
» Abs brzdy

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: