| PO havarii | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Cokelisko Začiatočník
Vek : 39 Registrácia : 07.09.2011 Počet príspevkov : 5 Auto : VW Golf IV-3.dverak Bydlisko : Gelnica
| Predmet: PO havarii 7/9/2011, 01:09 | |
| Caute golfaci ja som tu novy,ale cital som uz hocjake fora na tejto stranke.Snad tu najdem niejaku pomoc.Hladam chlapika ,ktory vie opravit aj totalku,trafil som totiz mojho golfa IV trojdverak o medzu a otrhlo mi obe kolesa a zatlacilo lavy podbeh o cca centimeter.Je to nutne vidiet a zajtra pridam aj foto.Chcem sa opytat ,ci by sa tu niekto nenasiel,kto uz taketo auta robil ,ma skusenosti so stolicou a vie ako maju plechy licovat do seba :!)Viem ,ze je to tazke a kopec roboty ,preto hladam sikovneho mechanika,ale verim ,ze sa to da a ten golf si to zasluzi motor ide ako hodinky a nieje podla mna vobec poskodeny az na par drobnosti ako je jedna perinka a chladenie intercoleru.Tod zatial vse,dufam,ze my poradite niekto ako dalej.Je to r.v.6.mesiac 99 ma sice 11 rokov ale ani spoza nechtu korozie auto je cele zdarve dovezene pred dvoma mesiacmi z Juhu Italie.Je to TDi 81Kw motor cize 110 konikov.No navrhnite zatial daco ci skor auto tahat alebo flexka odrezat a navarit novy kus,potrebujem niekoho kto uz nieco take robil a ma s tym skusenost.Diky za napady:)S pozdravom Golfista Miso | |
|
| |
dr_obesenec Profík
Vek : 39 Registrácia : 18.01.2009 Počet príspevkov : 1042 Auto : VW GOLF II 1.6 Bydlisko : Zlaté Moravce
| Predmet: Re: PO havarii 7/9/2011, 08:11 | |
| to by chcelo najst nejakeho mechanika, resp auto klampiarsku dielnu, mozno keby si mal v profile ze odkial si tak by sa skor niekto ozval. ja poznam u nas tiez zopar ludi co robia klampiarinu. (zalezi co vsetko si posunul a ohol)
no nikdy to uz nieje ako nove, moze to plavat, moze to robit vselico, aj ked to neviem ako dobre urobis. foto by bolo vystiznejsie. pokial su nosniky ok tak to nieje az taka hroza ale ak nie daju sa aj vymenit, da sa vselico .......... | |
|
| |
Cokelisko Začiatočník
Vek : 39 Registrácia : 07.09.2011 Počet príspevkov : 5 Auto : VW Golf IV-3.dverak Bydlisko : Gelnica
| Predmet: Re: PO havarii 7/9/2011, 08:49 | |
| diky za rady dnes doplnim profil ja som z okolia Kosic z Gelnice..No neviem ci auto nieje skrizovane trosku lebo nesedi kufor velmi ,nelicuje dobre ale da sa zavriet aj predna kapota je neposkodena motor neutrpel nic,zlizla si top lôen naprava ,ale bola to taka bomba ,ze to musi voidiet odbornik .ktory uz natahal min.100 golfov,tiez to nechcem dat robit hocjakemu suflikarovi a ten golf si to zasluzi,no,ale akl ma cena opraVY presiahnut cenu auta,co sa mi velmi nevidi ked som si ratal nahradne diely vysli do litra aj s kolesami aj s gumami,podlan toho kto a kde pozera ale mechanici nakupuju za velkoobchodne ceny bez dph cka tak snad aj menej no proste ked to nebude stat majland a ja dnes doplnim foto tak by som bral ak by sa mi niekto ozval skusenejsi kto uz to robil poradil prisiel pozriet ja uz auto by som dopravil na miesto hockam na slovensku a nech sa naNOM MAKA,LEBO ZVAZUJEM UZ HOCCO ,ALE SKODA HO TO JE NAJSCHODNEJSIA CESTA A ON VOBEC NEVYZERA NA SROT TEN GOLF LEN PREDNA NAPRAVA JE V CUDU.. | |
|
| |
Cokelisko Začiatočník
| Predmet: [URL=https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/823/p5030228.jpg/][IMG]http://img823.imageshack.us/img823/ 7/9/2011, 10:08 | |
| | |
|
| |
dr_obesenec Profík
Vek : 39 Registrácia : 18.01.2009 Počet príspevkov : 1042 Auto : VW GOLF II 1.6 Bydlisko : Zlaté Moravce
| Predmet: Re: PO havarii 7/9/2011, 11:45 | |
| keby bolo nejak skrizene tak by si to videl aj na streche urcite by bola niekde prehnuta, pokial je to len naprava tak sa to bude dat. zaklad je aby boli nosniky v priadku. skus pozret na nete ci u vas v okoli nieje niekto kto robi takuto pracu, lebo na fore to bude stale len o dohdoch typu "da sa neda sa"
osobne soim bol pri vitahovani jednej dodavky ktora bola supnuta na soferovej strane z predu a nosnik bol cca 10 cm dovnutra. najskor sa to vytiahlo pomeralo sa ci je to sedi a potom sa nosnik odpilil a navaril sa novy(cela predna prava strana dodavky ), nechapal som ze naco ked uz bol vyrovnany no majitel mi potom povedal ze ked to uz raz bolo deformovane tak od to radsej vymeni, bo dalsi naraz to tej istej casti by sa spraval uz inak, no a auto jazdi dodnes (8 rokov) a ani by som nepovedal ze boolo picnute | |
|
| |
Cokelisko Začiatočník
| Predmet: Re: PO havarii 7/9/2011, 12:45 | |
| Ved prave ,ze so strechou nieje nic je tam jedna preliacinka 20x20 cm co sa da vytlacit to nje vsetko nosniky okolo okien niesu deformovane ani kufor nieje deformovany ani opredna kapota.Odniesla si to len naprava a blatniky.Chcem tu nahrat fotky ,ale ako pozeram novy uzivatelia tohto fora tu nemozu pridavat ani lin ky ani fotky az po 7 dnoch alebo po dohode s adminom.Skusim daco poriesit asi s nim,ze tu chcem nahrat foto nech mi chlapici poradia ci to pojde alebo nie ,ale aj ked ja som si isty ze sa to da len mi ho treba na stolicu.Problem je v tom ,ze uz tu boli pozriet ludia daki ,ale tak ten prvy jak mi fukol cenu zeb 4 litre tak nech ide kade lahsie ,je tam vela roboty ,prednu napra u si urobim aj sam ,len geo nebude v poriadku na bomby pokial nepojde na stolicu.Myslim si ze predne nosniky niesu poskodene skelet auta je cely zo spodu,zajtra budem mudrejsi ked ho dvihnem na klatiky a popozeram co je este poskodene.Zhanam chlapika nech uz je aj z hockade zo Slovenska kto to uz robil,neviete kto by tu boltaky buchac ,co to robil uz?Lebo servis je drahy ,najradsej by som to dal chalanovi ,co vie ako na to ,robi to doma v dielni popri praci ako konicek alebo tak aby nezapytal za parcu 2 baby lebo to sa mi nestoji potom riesit.Ta tak foto uz mam len ich tu neviem nahodit,ale bude aj to..Diky zatial aj tebe dr.obesence | |
|
| |
dr_obesenec Profík
| Predmet: Re: PO havarii 7/9/2011, 15:18 | |
| [img] [/img] [img] [/img][img] [/img] [img] [/img][img] [/img] | |
|
| |
Cokelisko Začiatočník
| Predmet: Re: PO havarii 9/9/2011, 21:21 | |
| no pride pozriet chlapik potom dam vediet ako to slo:) | |
|
| |
Flatronik1 Vodič
Registrácia : 16.03.2009 Počet príspevkov : 222 Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip Bydlisko : Kosice - Okolie
| Predmet: Re: PO havarii 11/9/2011, 12:55 | |
| caw fuuu pozeram ze tam je toho viac na opravu ako si opisal . . . komplet predna naprav zavesenie kolies a este homokineticke klby vytrhane . . . | |
|
| |
dr_obesenec Profík
| Predmet: Re: PO havarii 11/9/2011, 13:21 | |
| hmmm ale nosniky vypadaju byt ok, aj ked toto su dost na prd fotky , cze zohnat buracku zozadu a len prehodit | |
|
| |
PetKo Začiatočník
Vek : 40 Registrácia : 29.08.2011 Počet príspevkov : 42 Auto : VW GOLF V Bydlisko : Kosice
| Predmet: Re: PO havarii 11/9/2011, 14:37 | |
| pekne si to rozflákal... vela stastia pri oprave...!o co si to takto o(d)bil...??:-)
| |
|
| |
seibo Autoškolák
Vek : 32 Registrácia : 20.08.2010 Počet príspevkov : 68 Auto : GOLF IV 1.9 TDI 66 KW - 1997 Bydlisko : Košice
| Predmet: Re: PO havarii 11/9/2011, 14:39 | |
| Hm no kamo priprav si minimalne 1500 eur. Ja som v zime sundal plot a mal som rozbity predny naraznik, vsetky uchyty naraznika atd (svetla boli ok aj kapota bola neposkodena), jeden blatnik pokriveny lebo som zachytil aj smetnu nadobu plechovu, druhy blatnik bol zhrdzaveny tak som dal vymenit aj ten, prah som mal uplne skriveny, daval sa novy a platil som 760 eur skoro za nič keď si to tak vezmeš... (2x blatnik, naraznik a prah). Najdrahšia bola lakovačka... A keď si vezmeme že ti treba komplet napravu... | |
|
| |
Flatronik1 Vodič
Registrácia : 16.03.2009 Počet príspevkov : 222 Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip Bydlisko : Kosice - Okolie
| Predmet: Re: PO havarii 13/9/2011, 01:08 | |
| skus sa mrknut na tuto stranku ci tam nieco najdes aj ked je to Polak . . . . http://www.tovarzpolska.sk/sprostredkovanie/ | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: PO havarii | |
| |
|
| |
| PO havarii | |
|