VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

kupa golfa

Goto down 
+10
EDUSO
Edy2006
OverGo
Janny83
dr_obesenec
kubbo
gabesz0102
lupo
SABREX
trixyy
14 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
SPIKEBOY
Profík
Profík
SPIKEBOY

Male
Registrácia : 01.10.2008
Počet príspevkov : 1064
Auto : PASSAT 3C

kupa golfa - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: kupa golfa   kupa golfa - Stránka 2 Icon_minitime7/10/2011, 17:49

EDUSO napísal:
Samozrejme vyroba prestala v r.2002
Čo ti je? Laughing Nie náhodou do 2005 a pokial viem, tak ešte nejaké kombi do 2006.
Návrat hore Goto down
EDUSO
Začiatočník
Začiatočník
EDUSO

Male
Vek : 61
Registrácia : 06.10.2011
Počet príspevkov : 3
Auto : W GOLF 17, 1,6GTD (CY).

OdoslaťPredmet: Re: kupa golfa   kupa golfa - Stránka 2 Icon_minitime8/10/2011, 10:35

Ano vyrabal sa ale nie v Nemecku. Tu mas preklad z Wikipedie:

Golf IV je názov štvrtej série VW Golf.

V novembri 2003, nahradil ho v Nemecku, Golf V. V severnej Amerike bol nahradený v roku 2006 Golf V. V Južnej Amerike sa stále beží off line, v Brazílii v roku 2007, on dostal facelift. V Kanade, táto varianta bude predávať súbežne s Golf V (je "Rabbit") ako "City Golf". Tiež vybavená výťahom (ale iný vzhľad) v roku 2007, je Golf IV stále predáva ako "Bora HS" v Číne. Dňa 31. 12. 2008 bolo registrované v Nemecku 1558955 Golf IV [2]
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

OdoslaťPredmet: Re: kupa golfa   kupa golfa - Stránka 2 Icon_minitime8/10/2011, 13:11

vybaveny vytahom? :DDD obcas sa tak nasmejem na google translatori Smile
Návrat hore Goto down
Pidko
Autoškolák
Autoškolák
Pidko

Male
Vek : 33
Registrácia : 26.04.2010
Počet príspevkov : 55
Auto : Golf V 1,9 TDI

OdoslaťPredmet: Re: kupa golfa   kupa golfa - Stránka 2 Icon_minitime24/10/2011, 08:24

auto vybavené výťahom, to je najmodernejšia technológia šetrenia paliva Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
dandyturbotechnics
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 08.03.2012
Počet príspevkov : 9

OdoslaťPredmet: Re: kupa golfa   kupa golfa - Stránka 2 Icon_minitime8/3/2012, 11:07

zdar pani uvazujem nad kupou golfa 3 gti 16 ventil chcel by som sa spytat aku to ma asi spotrebu a keby som chcel dat turbo co je lepsie z 2ky 16 alebo 1.9 oktavia respektive ci tam vobec mozem dat dieslove turbo
Návrat hore Goto down
dandyturbotechnics
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 08.03.2012
Počet príspevkov : 9

OdoslaťPredmet: kazovost golfov   kupa golfa - Stránka 2 Icon_minitime8/3/2012, 11:56

an obranu golfakov musim povedat ze mal som 2ku syncro gti aj 16 hladasa ako nebol s tym ziadny problem spravila sa udrzba a isli do blba kamos ma 1ku golfa komplt zgeneralkoval pred 7 rokmi a nieje problem beha ako zajo akurat som mu menil vnutorny homokinetak ale to je normalna vec po tolkych odpichoch hehh jeden sused ma trojku 1.4 a mal tam akurat problem s kolisanim otacok pri volnobehu vycistila sa klapka spravil sa reset a fakci no nom nemecko a rakusko do teraz a stvorky?? no to uz je nakladovejsie ked ti daco pusti u nas maju dvaja chalani tdi 85kw 4motion jednemu sa rozpadla tryska co ho vyslo 130 eur pouzivana a druhy ten ma smolu riadnu hned po kupe mu zacal praskat diferak musel ho vymenit potom mu prdlo riadeni pred zimou tiez vymena a v zime sa mu rozsipalo zadne sklo takze zas zohnal cely kufor a tak zas je to vec toho co si clovek moze dovolit ja osobne by som si nekupoval drahe auta ked nemmama na opravy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: kupa golfa   kupa golfa - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

kupa golfa
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» kupa golfika
» kupa golfa III 1,4 CL Na co si mam dat pozor
» Kupa G1
» GOLF II 1.6 GTD

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: CLUB :: Pokec-
Prejdi na: