VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

ventilacia/ topenia

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
nathal
Autoškolák
Autoškolák
nathal

Female
Vek : 33
Registrácia : 22.10.2010
Počet príspevkov : 51
Auto : VW Golf 1,6 D

ventilacia/ topenia Empty
OdoslaťPredmet: ventilacia/ topenia   ventilacia/ topenia Icon_minitime15/8/2011, 15:45

pri zapnutí ventilácie mi vyfukovalo rozkrušenú penu....dnes som sa pustila do vyčistenia...pridávam foto a chcem sa opýtať, akú funkciu tam tá pena vlastne mala.....a či je potrebné ju nahradiť novou. vďaka Laughing ventilacia/ topenia 15082011037
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

ventilacia/ topenia Empty
OdoslaťPredmet: Re: ventilacia/ topenia   ventilacia/ topenia Icon_minitime15/8/2011, 17:37

je na klapkach ktore zatvaraju a otvarajú teplý a studený vzduch a aj smer fukania hore ,dole a tak.
Čaká rozobratie kurenia komplet lebo tie klapky sú deravé a tá pena je nalepená na nich.Čiže ked prepneš na teplý tak pojde len letný a ked dáš fukanie na okno tak fúka všade aj dole aj cez fukáre.
Ja som tam potom lepil molitan čo sa dáva pod plávajúcu podlahu lebo nesaje vodu a nerozpúšta ho chemopren.
Návrat hore Goto down

ventilacia/ topenia
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: