VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

zdochne a už nechce naštartovať

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
sindi123
Začiatočník
Začiatočník
sindi123

Male
Vek : 48
Registrácia : 01.08.2010
Počet príspevkov : 45
Auto : VW Golf 1.6 III

zdochne a už nechce naštartovať Empty
OdoslaťPredmet: zdochne a už nechce naštartovať   zdochne a už nechce naštartovať Icon_minitime6/8/2011, 14:52

zdravím páni mám menší problém pri podraďovaní mi zdochne a potom nechce naštartovať,inak štartuje na prvú šupu či je teplý alebo studený nerobí problém,len keď zdochne tak nie a nie vyčistil som škrtiacu kapku no a neviem môže byť problém so sviečkami alebo to bude benzínom zhruba pred mesiacom som začal chodiť tankovať na oktanku robí mi to od posledného tankovania prešiel som 50km a urobilo to dva krát našťastie to po niekoľkých štartovaniach naskočí ale nerád by som ostal vysieť na križovatke poradte dík Neutral
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: zdochne a už nechce naštartovať   zdochne a už nechce naštartovať Icon_minitime6/8/2011, 17:02

sindi123 napísal:
zdravím páni mám menší problém pri podraďovaní mi zdochne a potom nechce naštartovať,inak štartuje na prvú šupu či je teplý alebo studený nerobí problém,len keď zdochne tak nie a nie vyčistil som škrtiacu kapku no a neviem môže byť problém so sviečkami alebo to bude benzínom zhruba pred mesiacom som začal chodiť tankovať na oktanku robí mi to od posledného tankovania prešiel som 50km a urobilo to dva krát našťastie to po niekoľkých štartovaniach naskočí ale nerád by som ostal vysieť na križovatke poradte dík Neutral
a toto ti iba pri podradovani robi???ja by som skor typol rele cerpadla ak tam samozrejme mas,mal som podobny problem,trebalo prepajkovat kontakty na nom ,bol tam studeny spoj Wink
Návrat hore Goto down
sindi123
Začiatočník
Začiatočník
sindi123

Male

OdoslaťPredmet: Re: zdochne a už nechce naštartovať   zdochne a už nechce naštartovať Icon_minitime7/8/2011, 20:21

prvý krát to bolo pri zastávaní zošliapol so spojku a zdochlo druhý krát pri podraďovaní zošliapol som spojku a zdochlo
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: zdochne a už nechce naštartovať   zdochne a už nechce naštartovať Icon_minitime8/8/2011, 20:19

sindi123 napísal:
prvý krát to bolo pri zastávaní zošliapol so spojku a zdochlo druhý krát pri podraďovaní zošliapol som spojku a zdochlo
cize v neutraly ak dobre chapem...ked tam mas skrtiacu klapku a otacky ti kolisu alebo padaju tak aj to moze robit Wink
Návrat hore Goto down
sindi123
Začiatočník
Začiatočník
sindi123

Male

OdoslaťPredmet: Re: zdochne a už nechce naštartovať   zdochne a už nechce naštartovať Icon_minitime13/8/2011, 21:41

vymenil som sviečky ale nepomohlo,dal som to na počítač ukázalo skrat v indukčnej cievke vraj tomu škodila vlhkosť preto to zmetkovalo vymenili mi ju tak dúfam že to bude ok Very Happy
Návrat hore Goto down
dodo8120
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 07.10.2011
Počet príspevkov : 3

OdoslaťPredmet: Re: zdochne a už nechce naštartovať   zdochne a už nechce naštartovať Icon_minitime7/10/2011, 23:34

mam ten isty problem pomohlo to? bola to ta cievka? dakujem
Návrat hore Goto down
buco6770
Začiatočník
Začiatočník
buco6770

Male
Registrácia : 13.12.2009
Počet príspevkov : 44
Auto : VW Golf III 2.0 GTi AGG 85kw

OdoslaťPredmet: Re: zdochne a už nechce naštartovať   zdochne a už nechce naštartovať Icon_minitime8/10/2011, 19:21

mam podobny problem,az na to ze mi zdochne po 10minutach jazdy,alebo len vo volnobeznych otackach,potom ide nakopnut,ale za 3sekundy hned skape,dalsi start bez problemov je asi zhruba po 2-3 hodinach a zase po 10min. skape

klapka precistena,sviecky nove,ind. cievka menena presne pred rokom,servisak mi povedal ze to je na 99% cievka v rozdelovaci "hallov snimac"
mal niekdo podobny problem?
Návrat hore Goto down
sindi123
Začiatočník
Začiatočník
sindi123

Male

OdoslaťPredmet: Re: zdochne a už nechce naštartovať   zdochne a už nechce naštartovať Icon_minitime8/10/2011, 19:45

dodo8120 napísal:
mam ten isty problem pomohlo to? bola to ta cievka? dakujem
zatiaľ je to ok ide ako má Very Happy
Návrat hore Goto down
dodo8120
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: zdochne a už nechce naštartovať   zdochne a už nechce naštartovať Icon_minitime9/10/2011, 22:03

ok to je fajn a co si to vlastne presne vymeni? ako sa to presne vola aby som nekupil daku kktinu :-)
Návrat hore Goto down
sindi123
Začiatočník
Začiatočník
sindi123

Male

OdoslaťPredmet: Re: zdochne a už nechce naštartovať   zdochne a už nechce naštartovať Icon_minitime10/10/2011, 19:50

dodo8120 napísal:
ok to je fajn a co si to vlastne presne vymeni? ako sa to presne vola aby som nekupil daku kktinu :-)
myslím že sa to volá cievka zapaľovania ale volajú to aj indukčná ale nekupoval som na golf ale na felíciu 1,6ku
Návrat hore Goto down
dodo8120
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: zdochne a už nechce naštartovať   zdochne a už nechce naštartovať Icon_minitime11/10/2011, 21:50

dakujem ti
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: zdochne a už nechce naštartovať   zdochne a už nechce naštartovať Icon_minitime

Návrat hore Goto down

zdochne a už nechce naštartovať
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» zdochne motor a nejde :(

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: