| SLABO SVIETI POLODOT | |
|
|
Autor | Správa |
---|
poseidon1 Autoškolák
Registrácia : 27.03.2010 Počet príspevkov : 102 Auto : Golf IV
| Predmet: SLABO SVIETI POLODOT 23/7/2011, 20:24 | |
| caute Mam taky problem.Po tyzdennom stati auta som nastartoval a mi slabo svieti polodot.Nic ine iba polodot,ostatne osvetlenie je v norme.Koliesko intenzity osvetlenia mam na maxime a ostate svieti na maximum ale polodot svieti oproti ostatnemu osvetleniu slabsie,ale pritom ked regulujem intenzitu osvetlenia tak polodot reaguje a tiez sa osvetlenie na nom zoslabi na minimum no na maxime osvetlenia svieti o dost slabie oproti ostatnemu osvetleniu. VIETE MI PORADIT? dakujem za kazdu radu | |
|
| |
Lajovw+ Agent
Vek : 52 Registrácia : 13.04.2011 Počet príspevkov : 1541 Auto : AUDI A3 2.0TDI PD 125kW QUATTRO S-line ,ex VW GOLF 4 ,1,9 TDI PD 74kW ATD 2003 Bydlisko : BA
| Predmet: Re: SLABO SVIETI POLODOT 24/7/2011, 10:39 | |
| A na displeji ti svietia všetky segmenty alebo ti niečo aj chýba vysvietené ?ak ti svieti na displeji všetko ako má, tak možno kontakty pozrieť, ak ti niečo chýba tak vymeniť celý displej..... | |
|
| |
poseidon1 Autoškolák
| Predmet: Re: SLABO SVIETI POLODOT 24/7/2011, 11:25 | |
| vcera vecer som to isiel este raz pozriet ked bola tma.Azisitl som: sadol som do auta,zapol som svetla a polodot slabo svieti+ked prepinam medzi funkciami aktualna spotreba a podobne tak pracuje tak akoby spomalene a medzi tym ako prepinam tak sa tie funkcie akoby prelinali do seba. pohol som s kolieskom na smavovanie tak sa normalne zoslabi ale ciso iba polodot a ostatne osvetlenie ako je klima,tlacidla na okna atd ale BUDIKY OSTANU VZDY ROVNAKO PODSVIETENIE!!!vsetko funguje ale budiky ostanu svietit rovnako-to som zisitl az ked bola uplna tma,lebo to nebolo vidiet. jedna vec ma napada ze moze byt este slaba baterka...ale to som len tak strelil,nieco som sa docital o slabej baterke a blbnuti podsvietenia | |
|
| |
Lajovw+ Agent
Vek : 52 Registrácia : 13.04.2011 Počet príspevkov : 1541 Auto : AUDI A3 2.0TDI PD 125kW QUATTRO S-line ,ex VW GOLF 4 ,1,9 TDI PD 74kW ATD 2003 Bydlisko : BA
| Predmet: Re: SLABO SVIETI POLODOT 24/7/2011, 11:38 | |
| ale ak máš slabú baterku, tak po naštartovaní by to malo byť v poriadku, pravda len vtedy ak ti to dobre dobíja... | |
|
| |
poseidon1 Autoškolák
| Predmet: Re: SLABO SVIETI POLODOT 24/7/2011, 13:18 | |
| baterku som kupoval v zime.dobijanie mam v poriadku ale musim ist na dlhsiu jazdu nech ju poriadne dobije,ale rad by som tomu veril ze to bude nieco s baterkou,no mam takeho tusaka ze to bude nieco vaznejsie.To by bolo priliz jednoduche na tu baterku.Obcas mam pocit ako keby som nemal vw ale nejaky renault,daciu,citroen a ital cars-kedze na tieto najviac nadavaju no by som povedal ze vw sa j.be este viac nez ostatne auta. A da sa vymenit cisto len polodot??? | |
|
| |
iqlogic Pretekár
Vek : 35 Registrácia : 18.05.2011 Počet príspevkov : 316 Auto : VW Golf IV, 1.9TDI-PD, 74kW Bydlisko : Ružomberok
| Predmet: Re: SLABO SVIETI POLODOT 24/7/2011, 14:55 | |
| Ja mám tiež problém s polodotom ... pri silnejšom svetle, teda keď výjde pravé letné slnko, majú pixely rôznu intenzitu ... v tme alebo v šere je všetko OK ... stretli ste sa s týmto už niekto? | |
|
| |
poseidon1 Autoškolák
| Predmet: Re: SLABO SVIETI POLODOT 24/7/2011, 16:01 | |
| - iqlogic napísal:
- Ja mám tiež problém s polodotom ... pri silnejšom svetle, teda keď výjde pravé letné slnko, majú pixely rôznu intenzitu ... v tme alebo v šere je všetko OK ... stretli ste sa s týmto už niekto?
iba ked svieti jasno slnko?iba vtedy??? | |
|
| |
iqlogic Pretekár
Vek : 35 Registrácia : 18.05.2011 Počet príspevkov : 316 Auto : VW Golf IV, 1.9TDI-PD, 74kW Bydlisko : Ružomberok
| Predmet: Re: SLABO SVIETI POLODOT 24/7/2011, 16:15 | |
| Tak tak ... len keď slnko jasne svieti, až vtedy vidím rozdiel svietivosti jednotlivých pixelov ... inak to vôbec nepoznať ani pre rôznom nastavení intenzity ... | |
|
| |
poseidon1 Autoškolák
| Predmet: Re: SLABO SVIETI POLODOT 24/7/2011, 16:19 | |
| - iqlogic napísal:
- Tak tak ... len keď slnko jasne svieti, až vtedy vidím rozdiel svietivosti jednotlivých pixelov ... inak to vôbec nepoznať ani pre rôznom nastavení intenzity ...
a co v noci ked je tma? tak sa mi zda ze nam asi displeje odchadzaju.to zas bude zohnat a vymenit.... | |
|
| |
iqlogic Pretekár
| Predmet: Re: SLABO SVIETI POLODOT 24/7/2011, 16:28 | |
| Keď je tma tak je to úplne v pohode, ale prekresľovanie je pomalšie ... i keď to je asi normál :/ na ebay-i sa to dá zohnať za celkom dobrý peniaz, ale bohvie aká bude kvalita + zohnať niekoho kto by to tam vedel priletovať | |
|
| |
poseidon1 Autoškolák
| Predmet: Re: SLABO SVIETI POLODOT 24/7/2011, 16:48 | |
| aj mne ide pomalsie ako keby nevladal. a na ebay kolko love stoji?teda daj mi link ja sa pouzriem ale asi bude made in tajwan jak skoro vseka elektronika. ze jeden kolega meno bacilus ci tak nejak som mu pisal,predava displeje a naletuju aj v elektro obchode kde opravuju telky,auto radia a podobne elektro veci,horsie je vybrat budiky a naspet ich namontovat posli mi link | |
|
| |
iqlogic Pretekár
| Predmet: Re: SLABO SVIETI POLODOT 24/7/2011, 16:58 | |
| No tak na ebayi sa to dá zohnať okolo tých 30€ ... http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=cluster+display+vw+golf&_sacat=0&_odkw=display+vw+golf&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 ... no a neviem či displej sa dá zohnať samotný ako originál ... budíky áno, ale tak sa mi zdá, že displej ako náhradný diel nezoženieš, len tieto čínske srandy ... | |
|
| |
poseidon1 Autoškolák
| Predmet: Re: SLABO SVIETI POLODOT 24/7/2011, 17:18 | |
| ale zozenies aj samotny polodot ako pisem kolega menom bacilus s tym robi dalej maxi-dot.sk-maju maxi dot displeje do audi a podobne treba napisat ci nemaju aj polodot a este na ceskom vw fore je dalsi kolega co ich ma,pisal mi aj mail. takze zohnat ich by nemal byt taky problem ak nie tak uz len cele budiky aj s displejom neviem jaky ty ale ja uz vw uz asi nikdy,ty si s vw spokojny???????????????????????????????????????????????????????? | |
|
| |
iqlogic Pretekár
| Predmet: Re: SLABO SVIETI POLODOT 24/7/2011, 17:24 | |
| no veď zoženieš, ale podľa mňa je to taká istá čína ako aj na ebay-i ... pochybujem, že to sú originály od VW ... a ja som s Golfíkom veľmi spokojný ... mal som Punto I a toto je teda poriadny skok ... čo sa ti na tvojom nevidí? Zrejme to nebude len kvôli displeju ... | |
|
| |
poseidon1 Autoškolák
| Predmet: Re: SLABO SVIETI POLODOT 24/7/2011, 17:51 | |
| s tym displejom-jak cert taky diabol original displej urcite nebude made in germany,tiez je vyrobeny za co najnizsiu cenu z krajiny ktora nikoho netrapi odkial to je,preto je za dobru cenu lebo ich zoberu z napr. tajwanu 1OO OOOkusov,preto je pre nich dobra cena ked to prepocitaju na jeden kus.Ale ked chces kupit tak ako mi tak stoji samozrejme viac.Ako hovorim ebay ne-ebay to je asi jedno,hlavne ne za 5eur nejaku napodobeninu displeja. jasne ze neisom spokojny-jedno opravim a druhe sa dojebe.Ani ty by si enbol spokojny. Ked to beries tak ze z punto1 do golf IV jasne ze to je ine kafe. Tak ides zhanat displej ci co ides robit? | |
|
| |
iqlogic Pretekár
| Predmet: Re: SLABO SVIETI POLODOT 24/7/2011, 21:29 | |
| No tak záleží hlavne od toho aký kus človek kúpi Nemôžeš odsúdiť všetky na základe jedného chybného kusu a čo ja viem, tak Golfy práveže nijak extrémne kazové autá nie sú ... čo sa ti tam tak je*be? Napríklad bratranec mal päťkového bavoráka, ktorý bol v servise každú chvíľu, ale kúpil ho zas (i keď už novší model) a nemôže si ho vynachváliť ... a neviem, čo s tým idem robiť ... samotný polodot displej je ťažšie zohnať ako maxidot ... | |
|
| |
Lajovw+ Agent
| Predmet: Re: SLABO SVIETI POLODOT 24/7/2011, 21:45 | |
| skúste napísať klubákovi okaj28, on je dosť cez tie budíky ,aj na vw clube... | |
|
| |
iqlogic Pretekár
| Predmet: Re: SLABO SVIETI POLODOT 25/7/2011, 12:18 | |
| tak som písal s jedným pánom z firmy audidiely.eu ohľadom polodot a napísal mi toto: - citácia :
- Dobrý deň,
bežný stav starého displaya je, že v zime ide dobre (resp. lepšie) a v teple nejde alebo ide zle, prípadne vypadávajú riadky. Tieto problémy rieši výmena displaya. Presnú cenu mi nevedel povedať, ale má byť nižšia ako maxidot, teda menej ako 70€. | |
|
| |
poseidon1 Autoškolák
| Predmet: Re: SLABO SVIETI POLODOT 25/7/2011, 20:14 | |
| ja som pisal aj baciluss ale ste spravu nedostal,ze vraj aj on s tym robi.Mne sa to dnes zazracne opravilo,chvala bohu uvidime na ako dlho.Ale aj tak ma zaujima polodot,do nahrady sa zijde.Ten pan z audidiely ti este napise cenu aj ci ma alebo nema? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: SLABO SVIETI POLODOT | |
| |
|
| |
| SLABO SVIETI POLODOT | |
|