VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

kryt pod a na motor

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
3rasto3
Začiatočník
Začiatočník
3rasto3

Male
Vek : 37
Registrácia : 29.06.2009
Počet príspevkov : 11
Auto : VW Golf 3, 1.4 rv 1996, 44kw, typ AEX

kryt pod a na motor Empty
OdoslaťPredmet: kryt pod a na motor   kryt pod a na motor Icon_minitime18/7/2011, 19:47

Nazdar.

Potreboval by som kryt pod agregát a kryt na agregát. Mám golf 3 1.4 44kw rv 96.
Viem že sa na tie golfy nedávali, ale chcem sa opýtať či by sa nedalo to nejako napasovať. A keď áno kde zoženiem. Prosím o radu dikes.
Návrat hore Goto down
sindi123
Začiatočník
Začiatočník
sindi123

Male
Vek : 48
Registrácia : 01.08.2010
Počet príspevkov : 45
Auto : VW Golf 1.6 III

OdoslaťPredmet: Re: kryt pod a na motor   kryt pod a na motor Icon_minitime20/7/2011, 20:30

no aj sa potrebujem opýtať ako to je s tými krytmy,mám trojkový golf r.v.1995 1.6 55kw tiež som ho kúpil bez spodného krytu akože všetko je v pohode pred dvoma rokmi mi našpliechalo do klími a dorazilo mi to ložiská ale tie si aj tak už pýtali vymeniť,ale dnes no ta prietrž urobila svoje potoky a nie cesta to bolo a zrazu začalo ísť len na tri valce skákalo ak som zastal zdochlo ledva som sa dotiahol domov,obschlo a teraz som ho naštartoval vypadá že je to ok,ale ako s tým krytom dá sa nejaký založiť a ak pomôže to,lebo som vraj mal dnes našpliechané v rozdeľovači veľmi sa do toho nevyznám.Dá sa niekde zohnať a čo asi stojí poradte chlapi,alebo v takom počasí radšej niekde odstaviť a počkať,čo sa vlastne mohlo stať keby som išiel dlhšie na tri valce 50km a viac.Chlapi ak niekto viete o tých krytoch dajte radu dík Question
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: kryt pod a na motor   kryt pod a na motor Icon_minitime20/7/2011, 23:45

uz to tu bolo riesene,treba pohladat
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: kryt pod a na motor   kryt pod a na motor Icon_minitime

Návrat hore Goto down

kryt pod a na motor
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: