djpetersnv Pilot
Vek : 35 Registrácia : 11.12.2007 Počet príspevkov : 806 Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T Bydlisko : Spišská Nová Ves
| Predmet: Zly spinac brzdoveho pedalu 9/7/2011, 19:29 | |
| Takze dnes som opat siel prevetrat moje TDI a po ceste na benzinku pozeram blika zhavenie.........hned som vedel kolko bije (zly brzdovy spinac)......dosiel som na benzinku pozriem dozadu brzdove svetla stale svietia vravim si no super.........Tak som pekne dosiel domov do garaze vybral spinac............na spinaci bol roztaveny taky plastovy cudlik (kolik) ktory ma za ulohu prepinat medzi kontaktmi (kedze tento spinac ma 4 kontakty, z ktorych dve su spojene a zvysne dva rozpojene a pri stlaceni pedalu opacne).....kedze bola sobota 14 hodin autodiely zavrete..........nastastie som mal jeden z passatu, ktory je vsak o nieco iny.......nastastie som mal aj konektor k tomuto spinacu precinoval som konektor v golfe za konektor z passata a vsetko bavi ako ma..........dokonca som rozobral aj ten passatacky spinac a ten je rieseny omnoho lepsie a hlavne ma silnejsie kontakty.........BTW pocul som uz vela krat o odidenom brzdovom spinacy na golfoch ale na passatoch som o tomto este nepocul...........takze take mensie vylepsenie | |
|