VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

zle riadenie, ci??????? AKO TO DOPADLO????

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

zle riadenie, ci??????? AKO TO DOPADLO???? Empty
OdoslaťPredmet: zle riadenie, ci??????? AKO TO DOPADLO????   zle riadenie, ci??????? AKO TO DOPADLO???? Icon_minitime1/7/2011, 12:48

Zdravim pani , mam na plane kupit priblizovadlo , nie pre mna ale pre farejku, uz sme aj nieco boly pozriet konkretne Ibizu rv.98 1.4. vsetko bolo ok, zachovala dovezena z vonka kasna ako cuker a motor tiez jedna basen, no ked sme auto zobraly na skusobnu jazdu tak som mal problem vobec pretocit volanto bolo to doslova utrepenie. viem ze to servo nema , ale nema to ani poslinovac riadenia??? a ak hej je mozne ze je to pokazene ( volant sa nevracia do rovnej polohy ked vychadzam zo zakruty)alebo je to tak normalne, predava to baba co ma ledva 60 kil cize si realne neviem predstavit ako to vobec soferuje.
tak vas prosim o radu ci kupit ci nie a este ci je to normalne alebo nie
vdaka
(kedze Ibiza je to iste co golf, prip. polo davam to sem registrovat sa na "ich" fore zato nebudem)

Naposledy upravil dr_obesenec dňa 19/7/2011, 07:35, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Lajovw+
Agent
Agent
Lajovw+

Male
Vek : 52
Registrácia : 13.04.2011
Počet príspevkov : 1541
Auto : AUDI A3 2.0TDI PD 125kW QUATTRO S-line ,ex VW GOLF 4 ,1,9 TDI PD 74kW ATD 2003

OdoslaťPredmet: Re: zle riadenie, ci??????? AKO TO DOPADLO????   zle riadenie, ci??????? AKO TO DOPADLO???? Icon_minitime1/7/2011, 14:54

no ,to je jedno či má servo či nie, ale volant za jazdy musí mť tendenciu vracat sa do rovnej polohy,ak tak nerobí, jednoznačne zlá geometria, nemalo to zošlahnuté predné gumy? A inak takuto ibizu ma sestra a ten volant ide dosť ťažko.....
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: zle riadenie, ci??????? AKO TO DOPADLO????   zle riadenie, ci??????? AKO TO DOPADLO???? Icon_minitime1/7/2011, 15:26

Lajovw+ napísal:
no ,to je jedno či má servo či nie, ale volant za jazdy musí mť tendenciu vracat sa do rovnej polohy,ak tak nerobí, jednoznačne zlá geometria, nemalo to zošlahnuté predné gumy? A inak takuto ibizu ma sestra a ten volant ide dosť ťažko.....

zodrate gumy boly rovnomerne, cize geometria asi nie, skor boly trocha podhustene ale (zimne), aj tak to bol odpor ako hovado ,mam doma feldu bez serva ( ale ze vraj z posilovacom riadenia) ale ta nejde tak tazko.
ono je pravda ze ja jazdim len na autach zo servom cize chapem tu zmenu ale az tak to sa mi nezda. preto ze ci tam nieje nieco pokazene-blokovane, mal som pocit ze to ide tak tazko ako ked auto ma servo ale nemas nastartovane a chces zatocit.
Návrat hore Goto down
stevocz
Pretekár
Pretekár
stevocz

Male
Registrácia : 06.07.2009
Počet príspevkov : 318
Auto : GII 1,6 TD s IC (SB)

OdoslaťPredmet: Re: zle riadenie, ci??????? AKO TO DOPADLO????   zle riadenie, ci??????? AKO TO DOPADLO???? Icon_minitime4/7/2011, 07:38

nejak si neviem predstavit jaky posilnovac riadenia mozes mat :-) lebo co viem tak posilnovac je rpave servo Smile

inac ake velke kolesa tam boli? tiez ked som nemal servo a nahodene 15" tak to bola makacka tocit na meiste ale za jazdy vpohode a volan to vravcalo. mozno staci len premazat riadenie a pojde normalne.
Návrat hore Goto down
http://www.grafikapro.sk
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: zle riadenie, ci??????? AKO TO DOPADLO????   zle riadenie, ci??????? AKO TO DOPADLO???? Icon_minitime4/7/2011, 08:49

stevocz napísal:
nejak si neviem predstavit jaky posilnovac riadenia mozes mat :-) lebo co viem tak posilnovac je rpave servo Smile

inac ake velke kolesa tam boli? tiez ked som nemal servo a nahodene 15" tak to bola makacka tocit na meiste ale za jazdy vpohode a volan to vravcalo. mozno staci len premazat riadenie a pojde normalne.

co sa tyka toho posilovaca, ked sme kupovali feldu tak vo vybave sme mali napisane posilovac riadenia, ale servo tam nieje cize neviem.

a co sa tyka tej ibizi vcera som bol skusat iny kus a bolo to to iste cize asi je to len tym ze ja jazdim len servo , a uz som pozeral nejake serva z inych ibiz a vyjde to na 100 az 130 cely komplet, riadenie, cerpadlo, hadice nadrzka.... cize asi pojdem touto cestou Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: zle riadenie, ci??????? AKO TO DOPADLO????   zle riadenie, ci??????? AKO TO DOPADLO???? Icon_minitime19/7/2011, 07:33

Neda mi nenapisat ako to dopadlo Cool , po osobnej obhliadke auta som bol celkom v "uzase" ze je v seriovom stave nic nebolo tunakovane vse original, cena bola tiez priazniva za liter??? preco nie. Cool nakoniec som sa z majitelkou dohodol ze ked bude uz auto na predaj ze mi zavola a pridem si ponho. medzi timto casom cca 2 tyzdne som zacal zhanat servo a nejake drobnosti ako rozvody a podobne (co sa bezne meni pri kupe auta. ked sa blizil cas ze si pojdem po auto tak aby sa nepovedalo tak som majitelke volal , nedvihala , ale vravim si pohoda sak je vikend asi je zase niekde na party alebo nieco podobne. no ked nastal den D tak som cakal cakal cakal a nic, tak som zase volal no a na asi X te volanie mi konecne zdvihla no ked mi povedala co mi povedala ma skoro polozilo. citujem: "viete ja som auto uz predala lebo ste sa mi neozyval" to ma skoro eblo. mal som sto chuti je jednu nalozit Twisted Evil Twisted Evil . no co uz povedal som si kaslem na to. NO to nieje vsetko jak sme spolu dotelefonovali a ja si tak vykracujem mojim velkomestom pozeram a co nevidim slepica ide na aute ktore uz ze vraj predala. ostal som v nemom uzase. NO to stale nebolo uplne vsetko. vecer ked som sa dostal zase k netu a uz po X krat som zacal liezt po nete a snazil sa najsta auto aspon v akom takom origo stave na co nenarazim ??? NA onu spominanu ibizu ze je stale na nete A ze 800 stoviek a toto ma uz vazne presiel infarkt. doteraz nechapem.
a zaver jebem na to idem kupit Opel Vectra 1.8 origo km a origo 100% stav. tongue tongue tongue
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

OdoslaťPredmet: Re: zle riadenie, ci??????? AKO TO DOPADLO????   zle riadenie, ci??????? AKO TO DOPADLO???? Icon_minitime19/7/2011, 10:03

kokos no ja by som jej zavolal ze co som videl uz len preto ze ako sa vykruti
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: zle riadenie, ci??????? AKO TO DOPADLO????   zle riadenie, ci??????? AKO TO DOPADLO???? Icon_minitime19/7/2011, 11:12

sykye napísal:
kokos no ja by som jej zavolal ze co som videl uz len preto ze ako sa vykruti

hmmm musela by zdivhnut mobil skusal som.
ale ako som pisal uz mam nahradu tak mi je to fuk.
no VW group to uz nebude Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: zle riadenie, ci??????? AKO TO DOPADLO????   zle riadenie, ci??????? AKO TO DOPADLO???? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

zle riadenie, ci??????? AKO TO DOPADLO????
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Riadenie
» Riadenie
» servo riadenie
» riadenie so servom
» riadenie,posilovac

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: CLUB :: Pokec-
Prejdi na: