VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno

Goto down 
+7
Matusko
Nardo
iqlogic
nikibad
Lajovw+
wl4do
Zloba
11 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
iqlogic
Pretekár
Pretekár
iqlogic

Male
Vek : 35
Registrácia : 18.05.2011
Počet príspevkov : 316
Auto : VW Golf IV, 1.9TDI-PD, 74kW

ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno   ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno - Stránka 3 Icon_minitime25/11/2011, 23:43

A čo ti na to odpísal? Takému hajzlovi fakt len cez papuľu dobre natrieskať a zobrať si peniaze nazad Wink Ale možno sa bude dať chyba odstrániť, uvidíš čo ti ten tvoj známy na to povie Wink
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

Registrácia : 05.01.2011
Počet príspevkov : 211

OdoslaťPredmet: Re: ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno   ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno - Stránka 3 Icon_minitime25/11/2011, 23:43

este aj vsetky ziarovky si povyberal z nich a aj ine bjimky tam dal co jedna ani vobec nepasuje do svetla a ostatne som tam horko tazko natrepal a aj tie spoje tych kablov s objimkami ani nezospajkovane ani nezaizolovane proste fuserina tak asi aj zato to nejde
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

OdoslaťPredmet: Re: ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno   ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno - Stránka 3 Icon_minitime25/11/2011, 23:45

no este mi neodpisal od 8smej tu cakam kedy pride na pokec lebo aj ja som mu pisal z pokecu maili tak som pozeral kedy bol naposledy prihlaseny dnes o 6tej tak este si ho tam pockam
Návrat hore Goto down
iqlogic
Pretekár
Pretekár
iqlogic

Male

OdoslaťPredmet: Re: ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno   ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno - Stránka 3 Icon_minitime25/11/2011, 23:46

Tak už len podľa obrázka to vyzerá byť riadny jebko ... a keď už toto sám o sebe napíše ..
citácia :
ta uplne normalny chalan, ktory dokaze ojebat cloweka tak, aby sa mu to podarilo aj nabuduce

daj si tú námahu a nájdi si ho v RK ... adresu hádam máš z balíka? Smile
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

OdoslaťPredmet: Re: ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno   ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno - Stránka 3 Icon_minitime25/11/2011, 23:48

no tak mala by byt tam ale do rk kvoli neakemu debilkovy sa motat nebudem este skoda nafty na niekoho takeho minat
Návrat hore Goto down
iqlogic
Pretekár
Pretekár
iqlogic

Male

OdoslaťPredmet: Re: ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno   ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno - Stránka 3 Icon_minitime25/11/2011, 23:54

no veď uvidíš čo ti napíše, ale mňa by to tak vytočilo, že by som už na tú naftu obetoval a spravil si výlet Very Happy
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

OdoslaťPredmet: Re: ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno   ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno - Stránka 3 Icon_minitime25/11/2011, 23:58

sakra keby som to este neako vedel vybavit susedu mam co robi na poste vsak som z dediny Very Happy ci by to neako nevedela zahrat tak ze ten balik som si neprevzal a peniaze by mi vratila naspat a balik nech mu pekne krasne pride naspat k nemu a naschval by som si este jeden nick na pokeci spravil a napisal mu ze nech mi nieco z jeho golfu preda a nech to posle prvou triedou na sestrinu adresu a naschval by som to neprevzal aspon keby mi to s tou susedou vyslo ze by som to tak urobil ale to uz asi sa nebude dat Mad
Návrat hore Goto down
iqlogic
Pretekár
Pretekár
iqlogic

Male

OdoslaťPredmet: Re: ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno   ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno - Stránka 3 Icon_minitime26/11/2011, 00:07

Len ak to zadala do systému, už sa to nebude dať stornovať Razz Ale myšlienka veľmi pekná Very Happy Každopádne sa tej známej popýtaj, možno ešte niečo ošéfuje Very Happy
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno   ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno - Stránka 3 Icon_minitime26/11/2011, 11:21

Dusan535 napísal:
sakra keby som to este neako vedel vybavit susedu mam co robi na poste vsak som z dediny Very Happy ci by to neako nevedela zahrat tak ze ten balik som si neprevzal a peniaze by mi vratila naspat a balik nech mu pekne krasne pride naspat k nemu a naschval by som si este jeden nick na pokeci spravil a napisal mu ze nech mi nieco z jeho golfu preda a nech to posle prvou triedou na sestrinu adresu a naschval by som to neprevzal aspon keby mi to s tou susedou vyslo ze by som to tak urobil ale to uz asi sa nebude dat Mad
ak by si toto urobil tak by si bol tiez na jeho urovni...ja by som sadol do auta a "ano" obetoval by som tu naftu,stala by za to vidiet jeho j...... ksicht predtym nez by som trepol po nich tymi svetlami Twisted Evil a teba fakt nechapem ,ze ako si mohol byt taky hlupy(prepac),ze si dokonca na pokeci kupoval nieco...
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

OdoslaťPredmet: Re: ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno   ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno - Stránka 3 Icon_minitime26/11/2011, 13:08

ja som to kupil cez inzerat a on mal mail na pokeci
a teraz mi napisal toto
TIE LEDKY SWIETIA WSETKY!!! WER MI ZAPNI SWETLA, A SKUS POHYBAT
KONEKTOROM MNE TO TIEZ ROBILO JE TAM NIEKDE ZLI KONTAKT. ALE ISTO TI
BUDU SWIETIT WSETKY. FAKT! PRIKLADAM FOTO TESNE PRED DEMONTAZOU !!! a dal mi tam este foto ale tomu sa mi velmi nechce verit ze to bolo pred demontazou no tak idem to este skusit neako sa s tym pohrat a uvidime ze ako to dopadne
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

OdoslaťPredmet: Re: ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno   ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno - Stránka 3 Icon_minitime26/11/2011, 16:31

no takze konecne sa mi to "neako" podarilo rozbehat ale aj tak nesvietia komplet vsetko na pravej 3 diody nesievta a na lavej tiez ale ked buchnem po nom tak uz idu len sa bojim ked pojdem cez jami ci nebudu blikat bo asi su tie kontakty zle alebo co a este na pravom nesvieti brzdove svetlo lave zacne viac a prave vobec nezacne viac svietit potom neskor skusim pridat neake foto
Návrat hore Goto down
iqlogic
Pretekár
Pretekár
iqlogic

Male

OdoslaťPredmet: Re: ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno   ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno - Stránka 3 Icon_minitime26/11/2011, 16:34

No už to len rozobrať a poprípade preletovať Wink
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

OdoslaťPredmet: Re: ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno   ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno - Stránka 3 Icon_minitime26/11/2011, 16:44

no tak tu su dam aj predne vpredu mam angel eyes sonar a vzadu tieto
ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno - Stránka 3 20111126163446ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno - Stránka 3 20111126163431
Návrat hore Goto down
iqlogic
Pretekár
Pretekár
iqlogic

Male

OdoslaťPredmet: Re: ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno   ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno - Stránka 3 Icon_minitime27/11/2011, 01:26

stále nechápem prečo si ich kupoval na inzerát keď tu http://www.angeleyes.sk/43/0/3/detail/247/Golf+IV+zadn%E9+LED+svetl%E1.html ich majú za 129€ ...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno   ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

ZADNE SVETLA-Striekanie na cierno
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» zadne svetla
» zadne svetla
» zadne svetla
» zadne svetla

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: