VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Pískanie v interieri po zapnutí svetiel

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Anjarky
Začiatočník
Začiatočník
Anjarky

Male
Registrácia : 15.05.2011
Počet príspevkov : 22
Auto : Golf II 1,6TD - upgrade na GTD

Pískanie v interieri po zapnutí svetiel Empty
OdoslaťPredmet: Pískanie v interieri po zapnutí svetiel   Pískanie v interieri po zapnutí svetiel Icon_minitime2/6/2011, 10:50

Cawte. Mám taký menší problém. Golfa nemám ešte veľmi dlho, no pri zapnutí svetiel /stretávacích, denných/ mi začnie niečo pískať. Neviem ako to mám presnejšie popísať. Zo začiatku mi to pískalo len vtedy, keď som otvoril dvere, tak som to bral ako upozornenie na zapnuté svetlo. NO teraz to robí skoro stále. Môže to byť asi niečo s tým reglerom? Aj keď neviem presne čo to je, kedže som v tom začiatočník. Ďakujem za rady
Návrat hore Goto down
stevocz
Pretekár
Pretekár
stevocz

Male
Vek : 39
Registrácia : 06.07.2009
Počet príspevkov : 318
Auto : GII 1,6 TD s IC (SB)

OdoslaťPredmet: Re: Pískanie v interieri po zapnutí svetiel   Pískanie v interieri po zapnutí svetiel Icon_minitime2/6/2011, 13:10

asi tam mas dorobenu tu pistalku aby si nezabudnol vypnut svetla asi sa ti z toho odpojil kablik co urcuje ci su otvorene alebo zavrete dvere alebo nejak tak.

ked mas nastavene osveltlenie interieru na zapinanie pri otvorenych dverach funguje tak jak ma?
Návrat hore Goto down
http://www.grafikapro.sk
Anjarky
Začiatočník
Začiatočník
Anjarky

Male

OdoslaťPredmet: Re: Pískanie v interieri po zapnutí svetiel   Pískanie v interieri po zapnutí svetiel Icon_minitime2/6/2011, 13:17

Tak ale teraz mi to píska, či sú otvorené dvere alebo nie.. Neviem prečo... Ktoré osvetlenie interiéru myslíš? To osvetlenie vedla strešného? To svieti v poriadku, pri otvorení dverí.. Tiež mám aj pod svetlami nejaký potenciometer, ktorým si regulujem svietivosť na budíkoch..
Návrat hore Goto down
stevocz
Pretekár
Pretekár
stevocz

Male
Vek : 39
Registrácia : 06.07.2009
Počet príspevkov : 318
Auto : GII 1,6 TD s IC (SB)

OdoslaťPredmet: Re: Pískanie v interieri po zapnutí svetiel   Pískanie v interieri po zapnutí svetiel Icon_minitime2/6/2011, 14:44

pozri ako mas zapojeny ten pipak. mozno mas odtrhnuky kabel ale zoxidovanu koncovku
Návrat hore Goto down
http://www.grafikapro.sk
Anjarky
Začiatočník
Začiatočník
Anjarky

Male

OdoslaťPredmet: Re: Pískanie v interieri po zapnutí svetiel   Pískanie v interieri po zapnutí svetiel Icon_minitime2/6/2011, 18:28

Skúsim..Diky za tip
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Pískanie v interieri po zapnutí svetiel   Pískanie v interieri po zapnutí svetiel Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Pískanie v interieri po zapnutí svetiel
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» buchanie v interieri
» typ ziaroviek v interieri
» Zobrazenie teploty v interieri

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: