VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

lišty pri radiu

Goto down 
+11
yurik
Dreik
vampir
mato88
Zender Triskac
djpetersnv
baciluss
dramatiq
boraTDI
golfmanik
mizi
15 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male
Vek : 37
Registrácia : 30.08.2007
Počet príspevkov : 847
Auto : GIV 1.9 TDi PD 85Kw AJM , Audi A4 1.6

lišty pri radiu - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: lišty pri radiu   lišty pri radiu - Stránka 3 Icon_minitime20/7/2008, 12:29

kompletnu sadu s madlami nahodou mi neviete dohodit???Neviem nikde najst
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

OdoslaťPredmet: Re: lišty pri radiu   lišty pri radiu - Stránka 3 Icon_minitime20/7/2008, 12:36

aku chces sadu? obycajnu ci nejaku chromovu?
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

OdoslaťPredmet: Re: lišty pri radiu   lišty pri radiu - Stránka 3 Icon_minitime20/7/2008, 12:49

tak interier mam ladeny do modra...takze nieco skor take by sa hodilo
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

OdoslaťPredmet: Re: lišty pri radiu   lišty pri radiu - Stránka 3 Icon_minitime20/7/2008, 12:52

tak mozes si pretriekat ako bacilus alebo nalepit foliu
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

OdoslaťPredmet: Re: lišty pri radiu   lišty pri radiu - Stránka 3 Icon_minitime20/7/2008, 12:54

nad tou foliou som rozmyslal tiez len neviem vobec kde to zozeniem take nieco
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

OdoslaťPredmet: Re: lišty pri radiu   lišty pri radiu - Stránka 3 Icon_minitime21/10/2008, 18:53

inac tu karbonovu foliu neako neodporucam,mam to ja...je to z casti pekne,ale nie je to ono...
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

OdoslaťPredmet: Re: lišty pri radiu   lišty pri radiu - Stránka 3 Icon_minitime21/10/2008, 19:36

ja som mal v bore takyto obklad, bolo to aj na madlach, je to origo VW, ale neviem ako sa to vola, mal som to vo vybave Trendline
lišty pri radiu - Stránka 3 HPIM1167r
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

OdoslaťPredmet: Re: lišty pri radiu   lišty pri radiu - Stránka 3 Icon_minitime21/10/2008, 19:55

ja mam to iste v modrom len uz ocuchane
Návrat hore Goto down
dramatiq
Pretekár
Pretekár
dramatiq

Male
Vek : 42
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 684
Auto : 335i coupe

OdoslaťPredmet: Re: lišty pri radiu   lišty pri radiu - Stránka 3 Icon_minitime21/10/2008, 20:09

to je netzoptik Wink
Návrat hore Goto down
http://www.metal-finish.sk
satanko
Začiatočník
Začiatočník
satanko

Male
Vek : 35
Registrácia : 27.03.2011
Počet príspevkov : 19
Auto : Volkswagen Golf IV Variant 1.9 TDI 66 kW

OdoslaťPredmet: Re: lišty pri radiu   lišty pri radiu - Stránka 3 Icon_minitime29/11/2011, 12:10

nazdar chalani...ja som dal na stredovy panel este skor carbonovu foliu ciernu ale nejako ma to prestava bavit a je to nuda tak by som chcel vediet vas nazor na nieco take:

http://www.jvgarage.net/index.php?option=com_content&view=article&id=62&Itemid=69

myslim ten posledny vzor Brushed Aluminium...neviem si to nejak predstavit ci by to vyzeralo dobre alebo ako nejaka hlupa lacna imitacia toho origo bruseneho hliniku
Návrat hore Goto down
Janny83
Pretekár
Pretekár
Janny83

Male
Registrácia : 07.11.2010
Počet príspevkov : 659
Auto : Golf IV 1.8T AUM 2002

OdoslaťPredmet: Re: lišty pri radiu   lišty pri radiu - Stránka 3 Icon_minitime29/11/2011, 18:35

ja to mam nalepene vo svojom aute a je to celkom dobre nie ako original ale tak ujde to skor ako vsak pozeram by sa originalu podobal ten titanovy vzor je o nieco viac vyraznejsi len ked ja som kupoval nic take som nenasiel scratch ale tak ako pozeram na cenu mozno si nejaky kusok objednam a skusim prerobit Very Happy
ak chces v mojej teme http://www.vwgolf-club.net/t7208-topic su nejake fotky tak mozes pozriet
Návrat hore Goto down
satanko
Začiatočník
Začiatočník
satanko

Male

OdoslaťPredmet: Re: lišty pri radiu   lišty pri radiu - Stránka 3 Icon_minitime29/11/2011, 19:08

no celkom fajn to vyzera na tvojom taze asi to kupim ved to nestoji vela tak aj ked to bude blbost tak to vyhodim alebo posuniem niekomu inemu. Uz ide len o to aky povrch zvolit aby sa to podobalo.

Lenze co ma viac na tvojom prispevku zaujalo tak bol ten strop Smile
Tak cez zimu idem nakupit vsetko co k tomu treba a hned ked bude aspon trosku teplejsie tak sa do toho pustim lebo to vyzera paradne Smile
Návrat hore Goto down
Janny83
Pretekár
Pretekár
Janny83

Male

OdoslaťPredmet: Re: lišty pri radiu   lišty pri radiu - Stránka 3 Icon_minitime29/11/2011, 19:19

satanko napísal:
no celkom fajn to vyzera na tvojom taze asi to kupim ved to nestoji vela tak aj ked to bude blbost tak to vyhodim alebo posuniem niekomu inemu. Uz ide len o to aky povrch zvolit aby sa to podobalo.

Lenze co ma viac na tvojom prispevku zaujalo tak bol ten strop Smile
Tak cez zimu idem nakupit vsetko co k tomu treba a hned ked bude aspon trosku teplejsie tak sa do toho pustim lebo to vyzera paradne Smile
tak ja keby som vedel vtedy ze je aj nieco take ako ten titan tak volim to aklebo popripade ten kov co tam je lebo je to viac leskle a ten hlinnik nema taky lesk a original je mislim taky lesklejsi
noa k tomu stropu nieje to az taka strasna praca a je vhodna prave na taketo dlhsie zimne veceri staci ak to rozhadzes niekde za hodku a potom pekne v nejakej teplej dielnicke sa s tym pohras a na jar uz ako keby si to tam nasiel Laughing
Návrat hore Goto down
satanko
Začiatočník
Začiatočník
satanko

Male

OdoslaťPredmet: Re: lišty pri radiu   lišty pri radiu - Stránka 3 Icon_minitime29/11/2011, 19:25

ved o to ide... "nasiel nejaku teplu dielnicku" Sad

byvam v cinziaku a nemam nic take k dispozicii...sice mam garaz ale ten je v takej lokalite ze sa tam neoplati ostavat po zotmeni Very Happy a nie je ani vyhrievany... ja velmi zavidim Vam co mate bud nejaky vacsi vyhrievany garaz alebo dielnicku kde mozete takto pracovat na svojich milacikoch Smile ja by som uz tolko veci si porobil na glofiku keby som mal kde no ale co uz No
Návrat hore Goto down
Janny83
Pretekár
Pretekár
Janny83

Male

OdoslaťPredmet: Re: lišty pri radiu   lišty pri radiu - Stránka 3 Icon_minitime29/11/2011, 19:30

ta vidis to a zase paradoxom je natom to ze ja zase zavidim tym co maju nejaky volny cas Sad ja ho totizto mam strasne malo ale aj tak sa obcas podari nejaky ukradnut aj pre tatosa a potom sa mi sem tam postasti urobit aj nieco co sa mi paci Wink
Návrat hore Goto down
satanko
Začiatočník
Začiatočník
satanko

Male

OdoslaťPredmet: Re: lišty pri radiu   lišty pri radiu - Stránka 3 Icon_minitime29/11/2011, 19:41

ja toho casu tiez nemam nejak vela pretoze pracujem a externe studujem ale aj tak uz tolko veci som chcel porobit na golfiku a proste sa nedalo

len take blbosti som chcem ako namalovat brzdy, vytepovat interier, opravit rucnu brzdu ale neda sa...jedine som daval karbon na stredovy panel ale to tak ze som to po castiach rozoberal a nosil ku sebe domov a zase montoval spat a bral inu cast Very Happy
Návrat hore Goto down
Adamx
Autoškolák
Autoškolák
Adamx

Male
Vek : 31
Registrácia : 12.10.2011
Počet príspevkov : 87
Auto : golf IV AGR 66kw+chip climatronic

OdoslaťPredmet: Re: lišty pri radiu   lišty pri radiu - Stránka 3 Icon_minitime21/1/2012, 16:33

ludia Very Happy je to taka " sprostá otázka " ale ako vybrať ten stredny panel .. chcem si to streknuť / natiahnut do folie ... ako to rozobrať ? dal som von radio , climatronic .. pri VAG tu jednu T15-ju a čo dalej ? :-/
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: lišty pri radiu   lišty pri radiu - Stránka 3 Icon_minitime21/1/2012, 16:49

Adamx napísal:
ludia Very Happy je to taka " sprostá otázka " ale ako vybrať ten stredny panel .. chcem si to streknuť / natiahnut do folie ... ako to rozobrať ? dal som von radio , climatronic .. pri VAG tu jednu T15-ju a čo dalej ? :-/
tak musis rozobrat komlept celu pristrojovku zo spodu,aj skrinku odkladaciu preč potom sa dostanes k ostatnym šrobikom čo držia cely ten ramik. neviem ci nahodou aj nie okolo radiacej myslim ze tam je jedeš šrobik schovany . takže takto to nejako vpydalo ked som to ja robil http://www.vwgolf-club.net/t3030p60-topic
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: lišty pri radiu   lišty pri radiu - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

lišty pri radiu
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» cdmenic pripojeny k radiu gama nejako nefunguje..??

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: