VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Zadny ostrekovac

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
ando
Autoškolák
Autoškolák
ando

Male
Vek : 43
Registrácia : 07.01.2011
Počet príspevkov : 70
Auto : VW GOLF 1.9 TDi 66kW r.99

Zadny ostrekovac Empty
OdoslaťPredmet: Zadny ostrekovac   Zadny ostrekovac Icon_minitime29/5/2011, 10:24

Nestrieka mi zadny ostrekovac, vsetko vyzera byt ok az nato ze do zadu voda nedojde. Pri striekani sa mi urobi mlaka pod nadobou ostrekovaca, cize chyba je niekde tam. Spravil som fotku kde som nasiel jednu dieru ale niesom isty ci prave do nej ma ist nejaka hadicka a je vypadnuta. Je tam zly pristup tak ak niekto vie poradit pred tym ako to zacnem vsetko demontovat..

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/838/fotka2n.jpg/

Naposledy upravil ando dňa 29/5/2011, 10:26, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
http://andrej.bohun@gmail.com
ando
Autoškolák
Autoškolák
ando

Male

Zadny ostrekovac Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zadny ostrekovac   Zadny ostrekovac Icon_minitime29/5/2011, 10:25

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/838/fotka2n.jpg/
Návrat hore Goto down
viloaj
Vodič
Vodič
viloaj

Male
Vek : 37
Registrácia : 24.06.2009
Počet príspevkov : 167
Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01

Zadny ostrekovac Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zadny ostrekovac   Zadny ostrekovac Icon_minitime4/6/2011, 11:48

caw ja som mal taktiez tento problem,,,
a spravil som toto.... v zado som vytiahol zo stredu ostrekovaca tu dyzu,,, chytil som kliestami a vytiahol,, ide taksie ale ide,,,, potom som vzal kompresor a vtlacil som mu tam tlak 4 atmosferi... najprv z jednej strany a potom z druhej strany od nadobky ,,, spinu mi pretlacilo,,, a pomohlo,,, potom som asi 2 nadobky vody vystriekal bez zadnej dyzi, vyplavilo bordel ,,
potom som este aj ihlou precistil tu dyzu,,,
Návrat hore Goto down
ando
Autoškolák
Autoškolák
ando

Male

Zadny ostrekovac Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zadny ostrekovac   Zadny ostrekovac Icon_minitime10/7/2011, 18:25

Takze problem bol inde aj ked dyza nestrieka este takze ju budem musiet precistit ako si mi pisal. Vybral som nadobu s ostr. tekutinou a za nou idu hadicky do prednych dyz a zadnej, ta zo zadnej bola vyskocana tak preto mi to tam tieklo, dal som ju nazad a vodu mi tlaci az do kufra.

Lenze vznikol dalsi problem. Ked som vyberal nadobu tak som predtym vytiahol aj cerpadlo, teraz ale ked som ho dal nazat tak mi popod neho tesie voda von, cize ked ju naplnim vsetka vytecie. Neviem, nebolo to tam prilepene ani ziadne tesnenie som si nevsimol ze by tam bolo. Zatlacil som cerpadlo co to dalo, total na silu az dole uz viacej nejde, neviete kde je chyba, to cerpadlo tam malo nieco drzat okrem vytvarovania na nadobe????
Návrat hore Goto down
viloaj
Vodič
Vodič
viloaj

Male
Vek : 37
Registrácia : 24.06.2009
Počet príspevkov : 167
Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01

Zadny ostrekovac Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zadny ostrekovac   Zadny ostrekovac Icon_minitime10/7/2011, 18:34

na spodku ked vyberes cerpadlo ke male tesnenie cierne,,, ked hi tam nevidis tak ho mas v nadobk,, ja som ho vyberal drotom,,, ale da saj akupit za par centov,,, mal som ten isty problem,,,,
Návrat hore Goto down
ando
Autoškolák
Autoškolák
ando

Male

Zadny ostrekovac Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zadny ostrekovac   Zadny ostrekovac Icon_minitime10/7/2011, 19:02

No vybral som nadobu celu von a hladal nejake tesnenie ci tam neni vypadnute niekde, v nadobke nieje nic a ani v "motore". Som si aj myslel ze tam muselo nieco byt lebo stopy po lepidle na cerpadle niesu ziadne. Dik za radu, zajtra zoberem cerpadielko a pojdem do shopu nejake tesnenie pohladat.
Návrat hore Goto down
ando
Autoškolák
Autoškolák
ando

Male

Zadny ostrekovac Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zadny ostrekovac   Zadny ostrekovac Icon_minitime1/8/2011, 14:46

TAk aby som to tu ukoncil pre tych co budu mat podobny problem zo zadnym ostrekovacom. Zacnem od zaciatku a zhrniem to. Po kupe auta mi nefungovalo ostrekovanie zadneho skla, kedze bola zima tak som to chcel nechat na jar lenze v priebehu zimy sa mi zasekol zadny kufor a neslo ho otvorit, cize mi neostavalo nic ine len sa pustit do zhadzovania tapaciru atd. Pisem to tu preto lebo necakane to ma napojenie na nefunkcny ostrekovac. Chyba bola v tom ze bola prasknuta mosadzna rurka v motorceku zadneho stieraca do ktorej sa zvon zasuva dyza. Povodny majitel to vyriesil tak zo odpojil privod vody najprv do mosadznej hadicky v zadnych dverach a aj odpojenim hadicky od cerpadla v predu v motore kedze po odpojeni v zadnych dverach mu zacalo zatekat do zamky a tym sposobil jej prehrdzavenie a v konecnom dosledku aj zaseknutie zadnych dvery ktore uz postihlo mna. Takze po serlokovskom hladani, zapojeni hadicky do cerpadla od nadoby ostrekovacej kvapaliny (ano v nadobe je tesnenie tak pozor aby sa vam nestratilo ako mne , nastastie sa naslo v nadobe Smile), zapojenim hadicky na vyvod do motorceka zadneho stieraca a oprave zlomenej mosadzej hadicky ( pouzita umela hadicka z cistica okien Cleana ako nastavec na zlomenu mosadznu hadicku) sa moj pripeh stastne konci a stirac stiera a svetla svietia Very Happy
Návrat hore Goto down
IbansheeI
Vodič
Vodič
IbansheeI

Male
Registrácia : 18.06.2011
Počet príspevkov : 166
Auto : VW Golf IV 1.9TDI, 81kw

Zadny ostrekovac Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zadny ostrekovac   Zadny ostrekovac Icon_minitime15/8/2011, 00:06

chalani mam hlupu otazku Very Happy zistil som ze mam pokazeny motorcek na zadny stierac..tak som to rozobral a ked som ho daval dole tak som zistil ze donho ide este hadicka s kvapalinou ktora ale nikam inam nevedie len do motorceka.. to je akoze ostrekovac zadneho skla? ale odkial strieka? Very Happy
Návrat hore Goto down
IbansheeI
Vodič
Vodič
IbansheeI

Male
Registrácia : 18.06.2011
Počet príspevkov : 166
Auto : VW Golf IV 1.9TDI, 81kw

Zadny ostrekovac Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zadny ostrekovac   Zadny ostrekovac Icon_minitime18/8/2011, 20:33

-
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Zadny ostrekovac Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zadny ostrekovac   Zadny ostrekovac Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Zadny ostrekovac
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Zadny spoiler
» zadny blatnik
» Zadny naraznik

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: