VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

vwgolf-club.net vs. vw-club.sk

Goto down 
+4
rallyman
misobelko
mato88
mato500
8 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
Anonymný
Anonymný

vwgolf-club.net vs. vw-club.sk Empty
OdoslaťPredmet: vwgolf-club.net vs. vw-club.sk   vwgolf-club.net vs. vw-club.sk Icon_minitime15/5/2008, 23:40

je pravda ze som zaregistrovany iba malo ale casom som sa dopracoval k dalsiemu klubu vw golf a to na stranke vw-club.sk aky je v tom rozdiel preco dva kluby je nas az tolko??? som zvedavy...
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male
Registrácia : 08.01.2008
Počet príspevkov : 730
Auto : Golf IV TDI AJM

OdoslaťPredmet: Re: vwgolf-club.net vs. vw-club.sk   vwgolf-club.net vs. vw-club.sk Icon_minitime15/5/2008, 23:43

latik napísal:
je pravda ze som zaregistrovany iba malo ale casom som sa dopracoval k dalsiemu klubu vw golf a to na stranke vw-club.sk aky je v tom rozdiel preco dva kluby je nas az tolko??? som zvedavy...

nooo neviem kolko nas je ale na stretku v PO nas zas az talko nebolo Sad
inac ja som clenom na oboch Very Happy
rozdiel je asi v tam ze na golf fooore piseme skoro vsetko co sa len okolo golfov toci vseobecne
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: vwgolf-club.net vs. vw-club.sk   vwgolf-club.net vs. vw-club.sk Icon_minitime15/5/2008, 23:48

ja osobne som tiez na oboch a zrejme asi aj rovnako to vyuzivam nieco je lepsie tu nieco tam napr. seven72 predava kluce za 400 a tam niekto predava kluce za 1000 a to je rozdiel:D
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: vwgolf-club.net vs. vw-club.sk   vwgolf-club.net vs. vw-club.sk Icon_minitime15/5/2008, 23:50

latik napísal:
ja osobne som tiez na oboch a zrejme asi aj rovnako to vyuzivam nieco je lepsie tu nieco tam napr. seven72 predava kluce za 400 a tam niekto predava kluce za 1000 a to je rozdiel:D

no to je Very Happy
ale ja mam oba kluce origo VW vyskakovacky tak mne je to osobne jedno Very Happy
ale su pekne a praktickejsie napr.do vrecka Very Happy
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: vwgolf-club.net vs. vw-club.sk   vwgolf-club.net vs. vw-club.sk Icon_minitime15/5/2008, 23:50

ano ved preto ich chcem len mi este kolega nedal vediet kedy co ako...
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: vwgolf-club.net vs. vw-club.sk   vwgolf-club.net vs. vw-club.sk Icon_minitime15/5/2008, 23:52

tak si pockaj a nepust to !!!
stoji to za to Smile
a cena je velmi dobra!!!
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: vwgolf-club.net vs. vw-club.sk   vwgolf-club.net vs. vw-club.sk Icon_minitime15/5/2008, 23:55

jasne ze cena je fajn... ja som akurat dnes premyslal v praci ze co??? pracujem totiz vo VW BA al klucov mam okolo seba mnoho ale predsa len bola by to??? kra... radsej si kupim...
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: vwgolf-club.net vs. vw-club.sk   vwgolf-club.net vs. vw-club.sk Icon_minitime15/5/2008, 23:59

latik napísal:
jasne ze cena je fajn... ja som akurat dnes premyslal v praci ze co??? pracujem totiz vo VW BA al klucov mam okolo seba mnoho ale predsa len bola by to??? kra... radsej si kupim...

to mas pravdu a keby ti na to prisli tak asi letis ze Sad
tolko koruniek najdes.. ja robim v GFT Ford... KS
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: vwgolf-club.net vs. vw-club.sk   vwgolf-club.net vs. vw-club.sk Icon_minitime16/5/2008, 00:03

pracujes v GFT Ford... a nepisal som nahodou tebe ako sa tak dostat? lebo s niekym od KE som pisal len zial nepamatam totiz chystam sa zmenit pracovisko a radsej by som niekam na vychod
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: vwgolf-club.net vs. vw-club.sk   vwgolf-club.net vs. vw-club.sk Icon_minitime16/5/2008, 00:06

no moze byt lebo mi to uz niekto pisal Very Happy
uz viacej ludi mi pisalo ze co a ako Smile
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: vwgolf-club.net vs. vw-club.sk   vwgolf-club.net vs. vw-club.sk Icon_minitime16/5/2008, 00:08

aj som si to nasiel na kechnec.sk/sk/priemyselny_park/ ale este nebolo casu napisat ziadost uvidime neskor a ak sa mozem opytat kolko je realny zarobok v cistom???
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: vwgolf-club.net vs. vw-club.sk   vwgolf-club.net vs. vw-club.sk Icon_minitime16/5/2008, 00:12

to je osobite u kazdeho a na nastupnom sa asi da dohodnut...
platia aj 100% cestovne podla SAD liniek ale da sa pekne zarobit na vychod.podmienky
moj nazor Very Happy
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: vwgolf-club.net vs. vw-club.sk   vwgolf-club.net vs. vw-club.sk Icon_minitime16/5/2008, 00:15

no ved to ze na vychod podmienky ze mne sa vychod podmienky nepacia ale da sa... no zaujimave zalozil som temu ohladom clubov a uz sme pri praci:D
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: vwgolf-club.net vs. vw-club.sk   vwgolf-club.net vs. vw-club.sk Icon_minitime16/5/2008, 00:16

ta co uz.. Very Happy
idem off... maj sa zatial
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: vwgolf-club.net vs. vw-club.sk   vwgolf-club.net vs. vw-club.sk Icon_minitime16/5/2008, 09:42

tento golf web je urceny vyhradne hlavne pre golfy a golfy s kufrom,zato vw-club je vseobecne pre vsetky vw,ale na to ze sme tu vylucne golfaci,vw-club nam nesiaha ani po paty :-)
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: vwgolf-club.net vs. vw-club.sk   vwgolf-club.net vs. vw-club.sk Icon_minitime16/5/2008, 10:00

mato88 napísal:
tento golf web je urceny vyhradne hlavne pre golfy a golfy s kufrom,zato vw-club je vseobecne pre vsetky vw,ale na to ze sme tu vylucne golfaci,vw-club nam nesiaha ani po paty :-)

zaujimave ale aj tak sme tu golfaci a pritom tu maju chalani venta bori a este neviem co... akoze je to jedno je to len lepsie cim je nas viac tym lepsie
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: vwgolf-club.net vs. vw-club.sk   vwgolf-club.net vs. vw-club.sk Icon_minitime16/5/2008, 10:54

vento,bora,jetta je presne to iste ako golf! je to vpodstate golf s kufrom,ako napriklad golf variant,ten by tu podla spravnosti teda tiez nemal patrit,ine som myslel ako passat,polo,sharan a pod
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
misobelko
Pretekár
Pretekár
misobelko

Male
Vek : 42
Registrácia : 28.08.2007
Počet príspevkov : 480
Auto : golf

OdoslaťPredmet: Re: vwgolf-club.net vs. vw-club.sk   vwgolf-club.net vs. vw-club.sk Icon_minitime16/5/2008, 11:34

Ja som registrovany aj na vw clube aj na golf clube. Vacsina ludi sa pohybuje aj tam ja tam. Kazdy ma svoje plusy...
Návrat hore Goto down
rallyman
Vodič
Vodič
rallyman

Male
Vek : 36
Registrácia : 06.07.2007
Počet príspevkov : 168
Auto : Golf II GTi 1.8 16V PL

OdoslaťPredmet: Re: vwgolf-club.net vs. vw-club.sk   vwgolf-club.net vs. vw-club.sk Icon_minitime16/5/2008, 16:04

mato88 napísal:
si ľen myslíš lol!
Návrat hore Goto down
http://vwracing.ic.cz
Lechy
Administrátor
Lechy

Male
Vek : 37
Registrácia : 26.06.2007
Počet príspevkov : 399
Auto : VW Golf II 1,6 GTD (JR)

OdoslaťPredmet: Re: vwgolf-club.net vs. vw-club.sk   vwgolf-club.net vs. vw-club.sk Icon_minitime16/5/2008, 20:57

latik napísal:

Prečo dva kluby? Je len dobré, že už aj na Slovensku sa to pomaly s klubmi rozrastá. Myslím, že predtým ako bol založený Golf klub, na Slovensku nič podobné nebolo, potom neskôr vznikol VW klub sk. Náš klub sa špecializuje hlavne na Golfy a všetko oklo nich. Ale hlavné je, že na obidvoch kluboch dostaneš rovnako dobrú a kvalitnú odpoveď, pomoc alebo radu a spoznáš ďalších ľudí s rovnakou diagnózou!

Ale ja mám radšej GOLF KLUB! Very Happy Wink
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: vwgolf-club.net vs. vw-club.sk   vwgolf-club.net vs. vw-club.sk Icon_minitime

Návrat hore Goto down

vwgolf-club.net vs. vw-club.sk
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» vw club deustchland ....pozrite si to .... toto je club.....
» VW Golf Club CZ
» Cult Wagen Club.

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: CLUB :: Pokec-
Prejdi na: