sevaas. ak mozem sa vyjadrit aj ja ta tu je moja rozprava
auto super ale mne proste chybaju bocne listy na dverach to je prva vec co som si hned vsimol, ja som klasik takze aj spetne zrkadla mi chybaju originalne lebo zatial som nevidel ziadne krajsie ktore by tak reprezentovali dobu (veky) mk3. podnaraznik urcite treba a zrejme sa asi vsetci zhodneme ze GTI/VR6. svetla a trio respektujem aj ked ja som toho nazoru ze trio je jeden z hlavnych znakov pre mk3 a pavucinkove skla na svetlach su tiez nositelmi doby (veku) mk3 ale nemozeme byt kazdy rovnaky no nie? zadne kufrove dvere so svetlami sa mi pacia velmi len neviem prist na chut tomu narazniku ale je to v ramci clean style takze beriem
o kluckach na dverach si myslim to iste. a ak je mozne skrut to este o 4-5 zavitov dole ak ta pustia gumy
motor:
ta hruska ti nasava teply vzduch od motora co nieje dobre vsak vies ze teplejsi vzduch ma menej kyslika ktory je nevyhnutny pre kvalitne spalovanie, takze pozor aj ked to vyzera byt filter od "green air filters" (neviem ci je len vyzera tak) tak mozes stracat oproti klasickemu lacnemu filtru v airboxe lebo ten aspon taha chladnejsi vzduch
s motorom sa daju porobit krute veci za ani nie vela penazi ale urcite chipovat atmosferu je zbytocnost. ale moznosti su len inym smerom (zacat hlavou - zbrusit, zabrusti sedla ventilov vsetko pretesnit loziska guferam, atd nech to mas v poriadku, potom sportove zvody a urpavit vyfuk no pozor na protitlak vo vyfuku aby si si to este viac nepokazil, dokoncit sanie, iridiove sviecky poriadne kable, odlahcit zotrvacnik atd atd..) no na to su tu iny odbornici ty ti poradia mnohokrat lepsie:)
vsetko co pisem neber osobne. auto si predsa robis pre seba takze ako sa to paci tebe tak aj pokracuj
vela stastia. inak velmi pekna masinka