VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

potrebujem helfnut

Goto down 
+2
Shaft
Filipes
6 posters
AutorSpráva
Filipes
Začiatočník
Začiatočník
Filipes

Male
Vek : 32
Registrácia : 24.04.2011
Počet príspevkov : 4
Auto : Golf 3

potrebujem helfnut Empty
OdoslaťPredmet: potrebujem helfnut   potrebujem helfnut Icon_minitime9/5/2011, 08:39

Cavte, Cavte, uz nespocetne krat omielana tema sa stala aj mne, STARTOVANIE STARTOVANIE STARTOVANIE, Golfik I love you III 1,9TD 1996- auto je v super stave sice kupoval som ho tuknute no hodlam exterier uplne repasovat, no a tu sa dostavame ku kkorenu veci, auticko za studena startuje ako pri vsetkych ostatnych na brnk no po zahriati na tych 90stupnov mam sem tam problem nastartovat, normalne by ma to tak nestvalo ale kedze robim na tom aute rozvos jedla tak opakovane startovanie je mega problem. Postup u mna je taky: klucik - zhavim, zhavim - tocim a tocim a nic!!! netusim v com je problem kedze raz nastartuje a raz nie, bol som s tym u mechanikov ktori su asi retardi kedze mi nevedeli najst tuto chybu jedine co viem ze ked striekali priamo palivo do motora tak hned vzdy naskocil...
jedine oc mi poradili ze ked nepojde nastartovat mam pobuchat necim po krabicke kde sa nachadza vstrekovanie paliva do motora skrz asi imobilizer taka cierna skrinka, niekedy to zabere a niekedy nie.

Prosim pomozte nech mozem jazdit konecne bez obav, ze zase nenastartujem a nebudem sa muset obmedzovat, DAKUJEM
Návrat hore Goto down
Shaft
Vodič
Vodič
Shaft

Male
Registrácia : 20.10.2010
Počet príspevkov : 218
Auto : VW Golf GSXR 1600

potrebujem helfnut Empty
OdoslaťPredmet: Re: potrebujem helfnut   potrebujem helfnut Icon_minitime9/5/2011, 14:19

zapoj čerpadlo na priamo...
Návrat hore Goto down
http://nemam.či
filipek
Začiatočník
Začiatočník

Počet príspevkov : 20

potrebujem helfnut Empty
OdoslaťPredmet: Re: potrebujem helfnut   potrebujem helfnut Icon_minitime9/5/2011, 17:18

a čo mu to pomože ked pojde stále?
Návrat hore Goto down
Filipes
Začiatočník
Začiatočník
Filipes

Male

potrebujem helfnut Empty
OdoslaťPredmet: Re: potrebujem helfnut   potrebujem helfnut Icon_minitime9/5/2011, 17:56

Tak skusit to mozem... Ale neverim v to ze to bude riesit moj problem
Návrat hore Goto down
Shaft
Vodič
Vodič
Shaft

Male

potrebujem helfnut Empty
OdoslaťPredmet: Re: potrebujem helfnut   potrebujem helfnut Icon_minitime9/5/2011, 18:27

brat mal SDičko 1,9 a viem že mu to nestelo točiť a vraveli že je spínačka naprd a potom som mu to len zapol káblom a tralala točilo to tak neviem nepamätám si presne jak to bolo celé ale viem že som to spájal na káble len pri štarte teplom "asi" ja sa nato pozriem keď ten golf príde zase domov lebo takto som s toho jeleň...
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

potrebujem helfnut Empty
OdoslaťPredmet: Re: potrebujem helfnut   potrebujem helfnut Icon_minitime9/5/2011, 20:37

jedinu vec nechapem preco "pi.ujete" na mechanikov???ty jazdis na tom aute tak ho sleduj kedy co robi,nie su "Bohovia",oni sami od seba na to nepridu len ak im vsetko opises kedy a co robi,moze byt vela veci ,ktore to mozu mat na svedomi.zijeme bohuzial v dobe ked sa uz auta ani neopravuju ako kedysi ked este vsetky suciastky sa nedali kupit alebo boli drahe.teraz uz menia kus za kus...no vacsinou kym, pridu na to co to bolo tak bud "Ta" to omrzi a predas auto,alebo minies ecka zbytocne ale za to budes mat kopu novych suciastok... Wink ta vec po ktorej mas klepat,tak tu by som si dal rozobrat a pozriet sa kontakty,kedze je to elektricka cast ci tam nie je studeny soj alebo podobne...
Návrat hore Goto down
Filipes
Začiatočník
Začiatočník
Filipes

Male

potrebujem helfnut Empty
OdoslaťPredmet: Re: potrebujem helfnut   potrebujem helfnut Icon_minitime9/5/2011, 20:50

No ja nenadavam na mechanikov, len auto som mal u nich vyse pol mesiaca a povedal som ze vsetky opravy zaplatim nech to stoji co chce, hlavne nech to jazdi a oni s tym nesprtavili nic len mi vymenili 3nove suciastky, no problem to nevyriesilo... Nehovorim ze vsetci mechanici su blbi alebo co, len hovorim ze ty ktorim som to dal robit tak to boli fusery.... a este si aj take peniaze vypitali zato ze som sa len pozeral Very Happy ako v pohode nove diely som zaplatil cca 200e ale aby som za robotu platil 300ecok ked este ani nenasil chybu tak sa mozem len smiat na nich Smile no nevadi hlavne by som bol rad aby ste mi pomohli vyriesit ten problem, dnes sa mi to stalo zase... 200krat som nastratoval vzdy a potom 201krat to nechcelo nabehnut tak 10 minut a uz sa nakopol...
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

potrebujem helfnut Empty
OdoslaťPredmet: Re: potrebujem helfnut   potrebujem helfnut Icon_minitime9/5/2011, 21:25

Filipes napísal:
No ja nenadavam na mechanikov, len auto som mal u nich vyse pol mesiaca a povedal som ze vsetky opravy zaplatim nech to stoji co chce, hlavne nech to jazdi a oni s tym nesprtavili nic len mi vymenili 3nove suciastky, no problem to nevyriesilo... Nehovorim ze vsetci mechanici su blbi alebo co, len hovorim ze ty ktorim som to dal robit tak to boli fusery.... a este si aj take peniaze vypitali zato ze som sa len pozeral Very Happy ako v pohode nove diely som zaplatil cca 200e ale aby som za robotu platil 300ecok ked este ani nenasil chybu tak sa mozem len smiat na nich Smile no nevadi hlavne by som bol rad aby ste mi pomohli vyriesit ten problem, dnes sa mi to stalo zase... 200krat som nastratoval vzdy a potom 201krat to nechcelo nabehnut tak 10 minut a uz sa nakopol...

..tak netreba sa nechat takto oebat,toto asi boli iba fuskari nie mechanici...auto si tam vobec nemal nechat.do servisu musis ist tak,ze presne vies co autu je a co treba vymenit inak ta osklbu,ako teba(sorry,ale je to tak)oni to vedia dobre vyuzit ked povies:!urobte ja zaplatim",lebo vedia ,ze to potrebujes...

Návrat hore Goto down
Shaft
Vodič
Vodič
Shaft

Male

potrebujem helfnut Empty
OdoslaťPredmet: Re: potrebujem helfnut   potrebujem helfnut Icon_minitime9/5/2011, 21:43

najlepšie zájsť k osvedčeným ...ja to mám najlepšie my sme servis mali ešte keď som bol malý a všetko som sa naučil porobiť si sám Very Happy btw skús to stým čerpadlom bude problém len s naftou buď spadúva alebo nezopne čerpadlo ......
//edit: keby spadúva bol by problém kopnúť to aj za studena tak to asi vyradím...
Návrat hore Goto down
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male
Registrácia : 13.10.2010
Počet príspevkov : 223
Auto : VW GOLF III 1,6 GT

potrebujem helfnut Empty
OdoslaťPredmet: Re: potrebujem helfnut   potrebujem helfnut Icon_minitime10/5/2011, 15:07

moj osobny nazor...but zvisit davku vstrekovania pri starte...alebo vybehane cerpadlo... moze to byt este kopa vecii ale tieto dve by som na tvojom mieste riesil Wink mnoho G4 ma so startovanim za tepla prave s tymto problem toto sice nieje G4 ale tie dieselove motory su totozne
Návrat hore Goto down
Shaft
Vodič
Vodič
Shaft

Male

potrebujem helfnut Empty
OdoslaťPredmet: Re: potrebujem helfnut   potrebujem helfnut Icon_minitime10/5/2011, 19:27

g3,polo nieje to prvý krát čo to počujem že je stým problém a zatiaľ čo som s vlastných skúsenosti mal stále len čerpadlo haprovalo "odborníci" mi povedali že je nanič spínačka,čerpadlo a neviem čo ešte a nakoniec som to len prepojil jak som povedal a keď to nechcelo kopnúť spojil a šlo toooooo
Návrat hore Goto down
Filipes
Začiatočník
Začiatočník
Filipes

Male

potrebujem helfnut Empty
OdoslaťPredmet: Re: potrebujem helfnut   potrebujem helfnut Icon_minitime11/5/2011, 18:59

Tak teda dakujem vam velmi moc za rady, hned sa pojdem nato kuknut a viem ze ma ty mechanici odrbali Smile no spoliehal som sa nato ze su to znami tak spravia cotreba, no jak sa hovori NEVIDALO, takze tentokrat to dam spravit presne to co mi radite a este aj budem dohliadat na opravu v motosporte. ESTE RAZ DAKUJEEEM MOC A VYSLEDOK, CI AUTICKO UZ POSLUCHA ZAVESIM SEM HNED AKO BUDE PO OPRAVE Smile DAKUJEM
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

potrebujem helfnut Empty
OdoslaťPredmet: Re: potrebujem helfnut   potrebujem helfnut Icon_minitime11/5/2011, 19:02

zmen si prosim nadpis podla pravidiel,diky
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Sponsored content

potrebujem helfnut Empty
OdoslaťPredmet: Re: potrebujem helfnut   potrebujem helfnut Icon_minitime

Návrat hore Goto down

potrebujem helfnut
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: