VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

problém s manuálnou klimatizáciou

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
iva0111
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 12.11.2007
Počet príspevkov : 6

problém s manuálnou klimatizáciou Empty
OdoslaťPredmet: problém s manuálnou klimatizáciou   problém s manuálnou klimatizáciou Icon_minitime14/5/2008, 14:23

Question Mám problém s klimou,pri zapnutej klime na 1 klima funguje, ale 2,3,4 sa celá klima aj s kompresorom vypne.Obidva vetráky na chladiči mi fungujú.Klimu som doplňal.Klímový vypínač je OK aj na vetrákoch.Prosím Vás poraďte mi,lebo ma z tej klimat.urve.Začalo to hneď po zime, keď som ju prvý krát po zime pustil a nejde stále.
vďaka
VW Golf 3,98,1,9TDI
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: problém s manuálnou klimatizáciou   problém s manuálnou klimatizáciou Icon_minitime14/5/2008, 21:19

mimochodom, klíma sa má púšťať aj počas zimy ak by niekto náhodou nevedel. Nie kvôli chladu, ale aby sa nestalo presne čo sa ti stalo. Treba aby všetko prúdilo a cirkulovalo. No a k tvojmu problému. Riešil by som to asi po schéme zapojenia. Treba zistiť, čo ti to odpája. Ja mám thermotronik a mal som to nedávno rozobrané(ten ovládač) Idú do neho dva konektory plné káblov. Je to robené cez takú modrú škatulku, kde je také maličké koliesko čo to ovláda. Tam si nastavujem teplotu. Skúsiť to premerať a skontrolovať.
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.04.2008
Počet príspevkov : 1091
Auto : GIV TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: problém s manuálnou klimatizáciou   problém s manuálnou klimatizáciou Icon_minitime14/5/2008, 21:51

ja to vidím na pretlakový spínač , skús ho vymeniť neviem kde je na 3ke ale niekde pri kompresore alebo motorovom priestore.A kedy si doplnal klímu ? nenetlačil tam veľa ?
Ale asi to bude ten spínač , alebo ju máš prázdnu aj to je možné cez zimu si to necítil a terza je fuč stáva sa to ked si plnil nedával ti farbu do zmesi ?
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: problém s manuálnou klimatizáciou   problém s manuálnou klimatizáciou Icon_minitime14/5/2008, 23:39

iva0111 napísal:
Question Mám problém s klimou,pri zapnutej klime na 1 klima funguje, ale 2,3,4 sa celá klima aj s kompresorom vypne.Obidva vetráky na chladiči mi fungujú.Klimu som doplňal.Klímový vypínač je OK aj na vetrákoch.Prosím Vás poraďte mi,lebo ma z tej klimat.urve.Začalo to hneď po zime, keď som ju prvý krát po zime pustil a nejde stále.
vďaka
VW Golf 3,98,1,9TDI
Ahoj...a vypne sa ti aj ventilator co nahana vzduch do kabiny??? Videl by som to na zradu v prepinaci intenzity ventilatora.
boraTDI Keby to bol pretlakovy spinac nesla by mu ani 1 poloha.
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male
Registrácia : 09.04.2008
Počet príspevkov : 1091
Auto : GIV TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: problém s manuálnou klimatizáciou   problém s manuálnou klimatizáciou Icon_minitime15/5/2008, 08:43

aj to je možné ale stalo Embarassed
Návrat hore Goto down
LONGI530
Pretekár
Pretekár
LONGI530

Male
Vek : 41
Registrácia : 08.04.2008
Počet príspevkov : 485
Auto : G4 Cabrio 1.6 74kw(AFT),BMW 530D TOURING 142kw

OdoslaťPredmet: Re: problém s manuálnou klimatizáciou   problém s manuálnou klimatizáciou Icon_minitime17/5/2008, 11:41

stim prepinacom intenzity som mal problem aj ja este na vente bolo to tam vydrate kupoval som novy a stal 2400sk
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: problém s manuálnou klimatizáciou   problém s manuálnou klimatizáciou Icon_minitime

Návrat hore Goto down

problém s manuálnou klimatizáciou
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» problem s klimatizaciou-PORADTE PLS
» Problem s klimatizaciou CLIMATIC v Golfe R.
» problem s ABS
» mam problem

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: