VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

praskanie predná náprava

Goto down 
+2
nikibad
belo696
6 posters
AutorSpráva
belo696
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 15.01.2011
Počet príspevkov : 17
Auto : vw golf IV 1.8T 110KW

praskanie predná náprava Empty
OdoslaťPredmet: praskanie predná náprava   praskanie predná náprava Icon_minitime26/4/2011, 18:33

zdravím Vás,chcem poprosiť o radu......pri prudkom zrýchlení,brzdení,alebo rychlej zmene smeru mi niečo praská v prednej náprave,resp. sa mi zdá ako keby to miestami praskalo až niekde v miestach pod sedačkami v podvozku.nemáte niekto skúsenosť čo by to náhodou asi mohlo byť.servis až o mesiac,lebo som odcestovaný....
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: praskanie predná náprava   praskanie predná náprava Icon_minitime26/4/2011, 22:39

keby si počital aj ine temy prisišl by si na to. treba popozerat silenbloky na ramenach an uchyteny prevodovka motore a hlavne na stabilizačnej tyči
Návrat hore Goto down
belo696
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: praskanie predná náprava   praskanie predná náprava Icon_minitime27/4/2011, 19:12

ver mi pozeral som....dnes som najazdil dost km a presnejsie mi to puka v oblasti pod pakou alebo pedalmi,lebo to aj citim .dik za radu,dufam ze to este vydrzi.....
Návrat hore Goto down
Flatronik1
Vodič
Vodič
Flatronik1

Registrácia : 16.03.2009
Počet príspevkov : 222
Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip

OdoslaťPredmet: Re: praskanie predná náprava   praskanie predná náprava Icon_minitime2/5/2011, 21:30

belo696 napísal:
ver mi pozeral som....dnes som najazdil dost km a presnejsie mi to puka v oblasti pod pakou alebo pedalmi,lebo to aj citim .dik za radu,dufam ze to este vydrzi.....
caw ak su to silenbloky ja som citil na podlahe pri prejadze dierami a nernostami chvenie a v zakrutach ma vynasalo a nedrzalo smer auto hupalo to somnou pri prejazde dlhsich zakrut mierne zo strany na stranu (neskusaj to Very Happy ) ides ako na mori. to su moje skusenosti v tomto smere
Návrat hore Goto down
belo696
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: praskanie predná náprava   praskanie predná náprava Icon_minitime29/5/2011, 14:11

problém vyriešený.....vymenené slilentbloky na stabilizátoroch a rozlietaná napravnica...
Návrat hore Goto down
Janik1515
Autoškolák
Autoškolák

Registrácia : 21.10.2012
Počet príspevkov : 117

OdoslaťPredmet: Re: praskanie predná náprava   praskanie predná náprava Icon_minitime22/11/2012, 16:43

viem ze uz je to asi zabudnuta tema ale chcem sa spytat robi mi to iste ze mi tam nieco o nieco tuka niekde v oblasti pedalou a vodicom pri brzdeni, ked idem po nerovnej ceste a cim dalej tym sa mi to viac ozyva... bol som s tym u mechanika som myslel ze je uvolneny vyfuk alebo daco take a pozeral na to a zistil ze silenblok na lavej strane je akokeby napoly pretrhnuty a ten druhy uz sa chyta takisto Smile takze je to ten problem? ked sa vymeni prestane to buchanie? Smile
Návrat hore Goto down
belo696
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: praskanie predná náprava   praskanie predná náprava Icon_minitime22/11/2012, 19:08

ja konkretne ,som mal povolenu napravnicu....tym sa to vyriesilo!podla mna je samozrejme aj vymenit silentbloky
Návrat hore Goto down
Janik1515
Autoškolák
Autoškolák

OdoslaťPredmet: Re: praskanie predná náprava   praskanie predná náprava Icon_minitime22/11/2012, 19:49

ok dakujem vyskusame uvidime Smile
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: praskanie predná náprava   praskanie predná náprava Icon_minitime25/11/2012, 18:45

Janik1515 napísal:
viem ze uz je to asi zabudnuta tema ale chcem sa spytat robi mi to iste ze mi tam nieco o nieco tuka niekde v oblasti pedalou a vodicom pri brzdeni, ked idem po nerovnej ceste a cim dalej tym sa mi to viac ozyva... bol som s tym u mechanika som myslel ze je uvolneny vyfuk alebo daco take a pozeral na to a zistil ze silenblok na lavej strane je akokeby napoly pretrhnuty a ten druhy uz sa chyta takisto Smile takze je to ten problem? ked sa vymeni prestane to buchanie? Smile

určite vymen tie silenbloky na 90 % to budu silinbloky Smile
Návrat hore Goto down
Janik1515
Autoškolák
Autoškolák

OdoslaťPredmet: Re: praskanie predná náprava   praskanie predná náprava Icon_minitime26/11/2012, 18:38

vdaka dam vymenit a napisem ze co a ako Smile
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: praskanie predná náprava   praskanie predná náprava Icon_minitime26/11/2012, 18:44

este aj na stabilizatore gumičky ak si ich nemenil nikdy,je to par eurova zalezitosť Smile
Návrat hore Goto down
Janik1515
Autoškolák
Autoškolák

OdoslaťPredmet: Re: praskanie predná náprava   praskanie predná náprava Icon_minitime26/11/2012, 19:42

no toto som este nemal menene takze aj toto dam..co uz ked cem aby to bolo top tak musim zainvestovat Smile
Návrat hore Goto down
fastrac8250
Autoškolák
Autoškolák
fastrac8250

Male
Registrácia : 29.03.2012
Počet príspevkov : 57
Auto : Golf IV 1,9 TDI 85 kW

OdoslaťPredmet: Re: praskanie predná náprava   praskanie predná náprava Icon_minitime24/12/2012, 21:21

minule som spozoroval ze ked idem dole kopcom a pridam a nato uberiem tak neico tukne moze to byt spodny cap alebo skor odchadza homokinetak?
Návrat hore Goto down
Janik1515
Autoškolák
Autoškolák

OdoslaťPredmet: Re: praskanie predná náprava   praskanie predná náprava Icon_minitime24/12/2012, 21:36

ja som mal presne s tym istym problem ved som to tu aj pisal Smile asi pred mesiacom ze mi to praskalo pri zrychleni, spomaleni, pri zakrutach a stale sa to zhorsovalo niekde pod pedalmi a chyba bola taka, ze silenblok som mal na jednej strane roztrhnuty a druha strana uz tiez chytala a neviem ako sa to presne vola ale na jednej strane bola jedna suciastka uvolnena a ta vidavala presne ten zvuk co pocujes aj ty teraz... a na druhej strane bola pevna dotiahnuta takze myslim ze hlavny problem je v tej suciastke neviem ako sa to vola ale pravdepodobne ako to tu uz pisali napravnica... je to na 100% lebo sa vymenili silenbloky, dotiahla sa ta suciastka a ide to ako ma Smile
Návrat hore Goto down
sondor
Začiatočník
Začiatočník
sondor

Male
Vek : 45
Registrácia : 05.09.2013
Počet príspevkov : 3
Auto : 4 golf variant 1,9 tdi

OdoslaťPredmet: Re: praskanie predná náprava   praskanie predná náprava Icon_minitime13/10/2013, 21:57

ahojte ...som menil loziska predne ale este sa mi zda zemi puka nieco coto moze byt...........
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: praskanie predná náprava   praskanie predná náprava Icon_minitime

Návrat hore Goto down

praskanie predná náprava
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» predna a zadna naprava - k.o.
» predna naprava-CUDNY ZVUK
» praskanie v zadnej naprave
» zadna naprava

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: