c0k0 Začiatočník
Registrácia : 26.04.2011 Počet príspevkov : 2
| Predmet: aktualizacia map GPS 26/4/2011, 09:51 | |
| dobry den. mam golf 6 GTD a chcem sa spytat ako to je s aktulizaciu map.Vcera som prisiel z nemecka a v cesku som presiel okolo 50 km navyse co ma navigacia zavadzala po dedinach pricom su uz porobene nove cesty...ako sa to prosim vas aktualizuje? nejakym DVDckom zakupenym priamo vo VW alebo nejak inak? dakujem za rady | |
|
MarekP Autoškolák
Vek : 41 Registrácia : 10.02.2009 Počet príspevkov : 107 Auto : VW G5, 1.9TDI, VW Passat 2.0TDI SportLine (125kW DSG), Tatra 613
| Predmet: Re: aktualizacia map GPS 26/4/2011, 12:55 | |
| Aktualizácie sa robia cez CD alebo DVD, ktoré si kúpiš priamo u VW predajcu. Ale upozorňujem, že to nie je také lacné. Minulý rok som si chcel aktualizovať mapy vo svojom Passate a cena DVD bola okolo 360€ (za to už človek kúpi aj slušnú novú navigáciu), tak som sa na to vyprdol a zohnal som jedného šialenca, čo si toto DVD kúpil a za 50€ mi ho požičal aby som si spravil aktualizáciu (ak si ho kúpiš, môžeš s ním robiť aktualizácií koľko chceš, aby sa ti aspoň trochu z investovaných peňazí vrátilo). | |
|
c0k0 Začiatočník
Registrácia : 26.04.2011 Počet príspevkov : 2
| Predmet: Re: aktualizacia map GPS 26/4/2011, 20:02 | |
| velmi pekne dakujem za radu...kedze v rodine mame 4 golfy a passat cc s tym istym radiom tak sa mi to aj oplati.. dakujem este raz:) | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: aktualizacia map GPS | |
| |
|