stevocz Pretekár
Vek : 39 Registrácia : 06.07.2009 Počet príspevkov : 318 Auto : GII 1,6 TD s IC (SB) Bydlisko : KE
| Predmet: Re: ACTIA Multi-Diag III 2010 22/5/2011, 16:21 | |
| viem ze to funguje s tymto ale mozno ide aj s hex-can len o tom neviem edit: teraz som precital ze MarekP pisal ze mu to ide aj s hex-can klonom tak asi pojde aj tym. | |
|
MarekP Autoškolák
Vek : 41 Registrácia : 10.02.2009 Počet príspevkov : 107 Auto : VW G5, 1.9TDI, VW Passat 2.0TDI SportLine (125kW DSG), Tatra 613
| Predmet: Re: ACTIA Multi-Diag III 2010 30/5/2011, 08:45 | |
| No servuste, dlhsie som tu nebol, lebo mam toho v praci vela. Mne to s tymi klonmi funguje, cislo bolo bud na kabli (lepsi pripad) ale stretol som sa uz aj s tym, ze som ho musel vycitat v programe, co bol pribaleny ku kablu (originalny program - vzdy je program sparovany s kablom a kabel funguje ako harwerovy kluc). Neviem ake mate kable a ake ste k nim dostali programy aby som vam poradil, kde sa v nich da precitat seriove cislo. No a druha moznost (neoverena) je, ze by ste tam dali hocijake cislo kabla a stiahli ten crack, ale neviem ci to potom bude fungovať (ak plati to, co som popiasal vyssie) ale za skusku to mozno stoji. Pri najhorsom len program nenajde kabel a nic sa nedeje. | |
|