VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Odomknem auto a otvoria sa okná :-/

Goto down 
AutorSpráva
Jojči
Autoškolák
Autoškolák
Jojči

Male
Vek : 35
Registrácia : 17.04.2011
Počet príspevkov : 58
Auto : Golf IV 81kw

Odomknem auto a otvoria sa okná :-/ Empty
OdoslaťPredmet: Odomknem auto a otvoria sa okná :-/   Odomknem auto a otvoria sa okná :-/ Icon_minitime22/4/2011, 13:48

vedel by mi prosím niekto poradiť mam v aute obyčajný centrál originál bez dialkového + originál doťahovanie okien keď podržíte klúčik v polohe zamknutia tak sa dotiahnu a keď v polohe odomknutia tak sa otvoria... no k veci: kúpil som si dialkové... všetko som zapojil podla návodu ako má byť no keď dialkovím auto otvorím tak sa okná spustia asi do polky všetky a keď ho zamknem tak sa všetky zase zatvoria... ako to obísť?? zapojil som to dobre a skúšal aj každý spôsob v manuále ale i tak to stále robí Sad tak som to zatial odpojil...
Návrat hore Goto down
Jojči
Autoškolák
Autoškolák
Jojči

Male
Vek : 35
Registrácia : 17.04.2011
Počet príspevkov : 58
Auto : Golf IV 81kw

Odomknem auto a otvoria sa okná :-/ Empty
OdoslaťPredmet: Re: Odomknem auto a otvoria sa okná :-/   Odomknem auto a otvoria sa okná :-/ Icon_minitime30/3/2012, 13:36

tak už od vtedy prešiel takmer rok a nejak som sa na to kašlal a nevyriešil to, ale to dialkové mi teraz leží doma v šuflíku miesto toho aby som si ho užíval na aute tak by ste mi už mohli niekto pomôcť nech to spravím... Vďaka
Návrat hore Goto down

Odomknem auto a otvoria sa okná :-/
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Dvere zamykaju opacne tj. pri zamknuti sa otvoria a noapak.
» el.okna
» Stahovanie okna
» El okna zadne

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: