| Vylaminatovany stredovy panel | |
|
|
Autor | Správa |
---|
tarny Autoškolák
Vek : 38 Registrácia : 08.02.2011 Počet príspevkov : 52 Auto : VW G4 1.9TDI 85kw Bydlisko : Košice
| Predmet: Vylaminatovany stredovy panel 16/4/2011, 11:25 | |
| Zdravim lidi, nalapdla ma asi chora vec, ale zda sa mi to ako dobre riesenie. Co tak rozmontovat stredovy panel zlozit ho mimo auta a nazaklade toho si vytvorit repliku z laminatu. Neboli by to 50 dielov interieru ale len jeden .... mal uz niekto tak chory napad? Samozrejme ani sajn nemam ako vyzera rozmontovany stredovy panel ... ale jeho vrzganie, ako aj vsetkych plastovych casti ma privadza do zufalstva az chorobnej nervozite. Je tu niekto kto sa laminatovaniu venuje s radostou a neohrozenym umom ? :DDD | |
|
| |
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| |
| |
Janny83 Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 07.11.2010 Počet príspevkov : 659 Auto : Golf IV 1.8T AUM 2002 Bydlisko : Trebisov
| Predmet: Re: Vylaminatovany stredovy panel 16/4/2011, 22:16 | |
| radsej hladaj problem kde ti to vrzga mne klepotal ten plastovy predel medzi radiom a CD menicom v stredovom paneli to som oblepil penovim tesnenim na okna a je pokoj | |
|
| |
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: Vylaminatovany stredovy panel 16/4/2011, 22:21 | |
| alebo montaznou penou ,prebytok orezes a zafarbis | |
|
| |
tarny Autoškolák
Vek : 38 Registrácia : 08.02.2011 Počet príspevkov : 52 Auto : VW G4 1.9TDI 85kw Bydlisko : Košice
| Predmet: Re: Vylaminatovany stredovy panel 16/4/2011, 23:01 | |
| Pani, je budem musiet penovat cele auto ... :Dmne to vrzga v palubovke, v dverach vzadu ... vsade ... .... btw ... klucka na dverach vodica z vnutra je uvolnena,, mi rezonuje .... da sa nejak to spravit? alebo je tam daco urvane a budem musiet menit cele oblozenie dveri.... tak ma kamos postrasil .. ze konec cele calunenie musim vymenit. | |
|
| |
Flatronik1 Vodič
Registrácia : 16.03.2009 Počet príspevkov : 222 Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip Bydlisko : Kosice - Okolie
| Predmet: Re: Vylaminatovany stredovy panel 19/4/2011, 01:23 | |
| - tarny napísal:
- Pani, je budem musiet penovat cele auto ... :Dmne to vrzga v palubovke, v dverach vzadu ... vsade ... .... btw ... klucka na dverach vodica z vnutra je uvolnena,, mi rezonuje .... da sa nejak to spravit? alebo je tam daco urvane a budem musiet menit cele oblozenie dveri.... tak ma kamos postrasil .. ze konec cele calunenie musim vymenit.
ale houby cele calunenie ked rozoberies dvere tak s druhej strany uvidis ako su spajane diely calunenia ja som nahrial hlavicku na klinci asi 100 pritlac ich k sebe tie diely roztav plastove spoje co to spajaju pockaj az to vychladne a hotovo spevnia sa ti. len pozor nerozotry to na velmy tenko ulomi sa ti to a ani neprehrej skrehne to. | |
|
| |
Flatronik1 Vodič
Registrácia : 16.03.2009 Počet príspevkov : 222 Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip Bydlisko : Kosice - Okolie
| Predmet: Re: Vylaminatovany stredovy panel 19/4/2011, 01:33 | |
| ak by niekto vedel ziskat teflonovu pasku expandovanu samolepiacu je to fakt dobra vec na vzrganie. podlepis nou plasty kde to vrzga kde su tie trecie plochy aa je to. pozivam normalnu teflonovu pasku ale ta nelepi takze vsadu ju neviem aplikovat. ta expandovana samolepiaca by mohla viacej pomoct ak by. tak poprosim keby niekto dajte info nasiel som aj na nete ale vo velkom mnozstve minimum 50 metrou | |
|
| |
tarny Autoškolák
| Predmet: Re: Vylaminatovany stredovy panel 19/4/2011, 10:36 | |
| daaakujem za info .... v polke maja sa pustim do toho | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Vylaminatovany stredovy panel | |
| |
|
| |
| Vylaminatovany stredovy panel | |
|