VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Vylaminatovany stredovy panel

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
tarny
Autoškolák
Autoškolák
tarny

Male
Vek : 38
Registrácia : 08.02.2011
Počet príspevkov : 52
Auto : VW G4 1.9TDI 85kw

Vylaminatovany stredovy panel Empty
OdoslaťPredmet: Vylaminatovany stredovy panel   Vylaminatovany stredovy panel Icon_minitime16/4/2011, 11:25

Zdravim lidi,

nalapdla ma asi chora vec, ale zda sa mi to ako dobre riesenie. Co tak rozmontovat stredovy panel zlozit ho mimo auta a nazaklade toho si vytvorit repliku z laminatu.

Neboli by to 50 dielov interieru ale len jeden Smile .... mal uz niekto tak chory napad? Samozrejme ani sajn nemam ako vyzera rozmontovany stredovy panel ... ale jeho vrzganie, ako aj vsetkych plastovych casti ma privadza do zufalstva az chorobnej nervozite.

Je tu niekto kto sa laminatovaniu venuje s radostou a neohrozenym umom ? :DDD
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Vylaminatovany stredovy panel   Vylaminatovany stredovy panel Icon_minitime16/4/2011, 21:40

tarny napísal:
Zdravim lidi,

nalapdla ma asi chora vec, ale zda sa mi to ako dobre riesenie. Co tak rozmontovat stredovy panel zlozit ho mimo auta a nazaklade toho si vytvorit repliku z laminatu.

Neboli by to 50 dielov interieru ale len jeden Smile .... mal uz niekto tak chory napad? Samozrejme ani sajn nemam ako vyzera rozmontovany stredovy panel ... ale jeho vrzganie, ako aj vsetkych plastovych casti ma privadza do zufalstva az chorobnej nervozite.

Je tu niekto kto sa laminatovaniu venuje s radostou a neohrozenym umom ? :DDD

tebe uz fakt sibe,ak ti vadi vrzganie tak predaj auto a kup si nove a budes mat pokoj istu dobu Wink ako by si chcel cely kus nahodit???a napojit vsetko aby fungovalo??? scratch
Návrat hore Goto down
Janny83
Pretekár
Pretekár
Janny83

Male
Vek : 41
Registrácia : 07.11.2010
Počet príspevkov : 659
Auto : Golf IV 1.8T AUM 2002

OdoslaťPredmet: Re: Vylaminatovany stredovy panel   Vylaminatovany stredovy panel Icon_minitime16/4/2011, 22:16

radsej hladaj problem kde ti to vrzga mne klepotal ten plastovy predel medzi radiom a CD menicom v stredovom paneli to som oblepil penovim tesnenim na okna a je pokoj Very Happy
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Vylaminatovany stredovy panel   Vylaminatovany stredovy panel Icon_minitime16/4/2011, 22:21

alebo montaznou penou ,prebytok orezes a zafarbis lol!
Návrat hore Goto down
tarny
Autoškolák
Autoškolák
tarny

Male

OdoslaťPredmet: Re: Vylaminatovany stredovy panel   Vylaminatovany stredovy panel Icon_minitime16/4/2011, 23:01

Pani, je budem musiet penovat cele auto ... :Dmne to vrzga v palubovke, v dverach vzadu ... vsade ... Very Happy .... btw ... klucka na dverach vodica z vnutra je uvolnena,, mi rezonuje .... da sa nejak to spravit? alebo je tam daco urvane a budem musiet menit cele oblozenie dveri.... tak ma kamos postrasil .. ze konec cele calunenie musim vymenit.
Návrat hore Goto down
Flatronik1
Vodič
Vodič
Flatronik1

Registrácia : 16.03.2009
Počet príspevkov : 222
Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip

OdoslaťPredmet: Re: Vylaminatovany stredovy panel   Vylaminatovany stredovy panel Icon_minitime19/4/2011, 01:23

tarny napísal:
Pani, je budem musiet penovat cele auto ... :Dmne to vrzga v palubovke, v dverach vzadu ... vsade ... Very Happy .... btw ... klucka na dverach vodica z vnutra je uvolnena,, mi rezonuje .... da sa nejak to spravit? alebo je tam daco urvane a budem musiet menit cele oblozenie dveri.... tak ma kamos postrasil .. ze konec cele calunenie musim vymenit.
ale houby cele calunenie ked rozoberies dvere tak s druhej strany uvidis ako su spajane diely calunenia ja som nahrial hlavicku na klinci asi 100 Smile pritlac ich k sebe tie diely roztav plastove spoje co to spajaju pockaj az to vychladne a hotovo spevnia sa ti. len pozor nerozotry to na velmy tenko ulomi sa ti to a ani neprehrej skrehne to.
Návrat hore Goto down
Flatronik1
Vodič
Vodič
Flatronik1

Registrácia : 16.03.2009
Počet príspevkov : 222
Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip

OdoslaťPredmet: Re: Vylaminatovany stredovy panel   Vylaminatovany stredovy panel Icon_minitime19/4/2011, 01:33

ak by niekto vedel ziskat teflonovu pasku expandovanu samolepiacu je to fakt dobra vec na vzrganie. podlepis nou plasty kde to vrzga kde su tie trecie plochy aa je to. pozivam normalnu teflonovu pasku ale ta nelepi takze vsadu ju neviem aplikovat. ta expandovana samolepiaca by mohla viacej pomoct ak by. tak poprosim keby niekto dajte info nasiel som aj na nete ale vo velkom mnozstve minimum 50 metrou Very Happy
Návrat hore Goto down
tarny
Autoškolák
Autoškolák
tarny

Male

OdoslaťPredmet: Re: Vylaminatovany stredovy panel   Vylaminatovany stredovy panel Icon_minitime19/4/2011, 10:36

daaakujem za info Smile.... v polke maja sa pustim do toho
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Vylaminatovany stredovy panel   Vylaminatovany stredovy panel Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Vylaminatovany stredovy panel
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» stredovy panel
» stredovy panel golf5
» Stredovy stpl medzi oknami

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: