twisterpower Začiatočník
Vek : 35 Registrácia : 29.05.2010 Počet príspevkov : 8 Auto : VW GOLF IV 1,9 sdi Bydlisko : Michalovce
| Predmet: Môj eskovy golfik 12/4/2011, 19:28 | |
| Dobry den prajem vsetkym. Hodil som sem fotky mojho afticka po ktorom som snival odjakziva. [img] [/URL][/img] [img] [/URL][/img] [img] [/URL][/img] [img] [/URL][/img][img] [/URL][/img] [img] [/URL][/img] [img] [/URL][/img] [img] [/URL][/img] | |
|
Matko11 Pilot
Vek : 37 Registrácia : 28.01.2009 Počet príspevkov : 791 Auto : VW Golf IV TDI 81 KW Bydlisko : okres DETVA
| Predmet: Re: Môj eskovy golfik 12/4/2011, 20:44 | |
| tak ta pekne vitam medzi nami... a prajem vela stastnych km bez poruchy a nehody... golfik pekny... a ked sa mu trosku povenujes, tak bude z neho fesak... aj nejake upravy su v plane???? | |
|
twisterpower Začiatočník
Vek : 35 Registrácia : 29.05.2010 Počet príspevkov : 8 Auto : VW GOLF IV 1,9 sdi Bydlisko : Michalovce
| Predmet: Re: Môj eskovy golfik 13/4/2011, 20:38 | |
| Dakujem za privitanie. Ma nejake tie kozmeticke chyby na naraznikoch tak najprv by som chcel vyriesit to. Hudba je hotova. Mam tam carpower subwoofer 100w rms, ground zero zosik a radio sony. Maximalne co by som este dohno investoval tak su folie a chcel by som dat precalunit strop a dalsie doplnky aby som mal komplet cierny interier. | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Môj eskovy golfik | |
| |
|