VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Podsvietenie budíkov a ovládačov

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
kowkobr
Začiatočník
Začiatočník
kowkobr

Male
Vek : 34
Registrácia : 07.04.2011
Počet príspevkov : 16
Auto : VW Golf 1,6 SR

Podsvietenie budíkov a ovládačov  Empty
OdoslaťPredmet: Podsvietenie budíkov a ovládačov    Podsvietenie budíkov a ovládačov  Icon_minitime7/4/2011, 22:13

Nazdar páni , mám jeden problém s mojím golfíkom... a neviem sa dopátrať ku chybe. ke dzapnem svetlá nerozsvieti sa mi ani podsvietenie budíkov a ani podsvietenie stahovania okien proste v aute je uplna tma... skúšal som poistky aj som ho mal na diagnostike ale nič neukázalo ani nepomohlo... stalo sa mi že sa raz zaplo podsvietenie aj všetko čo sa malo ked som prešiel po nerovnosti ale vypol som svetlá a už to zase nejde... vedel by mi tu dakto poradiť čo s tým? viem že dakde dáky kontakt ale kde čo nechce s ami to zbytočne rozoberať díki.... Cool
Návrat hore Goto down
Tyouko
Vodič
Vodič
Tyouko

Male
Vek : 38
Registrácia : 12.01.2009
Počet príspevkov : 295
Auto : Golf IV TDI, ALH, Highline

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov a ovládačov    Podsvietenie budíkov a ovládačov  Icon_minitime12/4/2011, 19:36

zdar mam ten isty problem zatial som ho neriesil , neni cas ale tiez zapnem svetla a interier preoste tma akurat som si vsimol ke to zasvieti po cca 5 sekund tak cvakne rele len neviem este ze ktore..... to rele cvaka pri zapnuti park. svetiel....
Návrat hore Goto down
okaj28
Začiatočník
Začiatočník
okaj28

Male
Vek : 47
Registrácia : 28.06.2009
Počet príspevkov : 46
Auto : golf 3 GTI

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov a ovládačov    Podsvietenie budíkov a ovládačov  Icon_minitime12/4/2011, 19:56

bud mate vybehany spinac svetiel alebo vadny potenciometer osvetlenia.vtom prvom pripade skor ten vypinac svetiel.
Návrat hore Goto down
http://www.vw-club.sk/viewtopic.php?t=22036
kowkobr
Začiatočník
Začiatočník
kowkobr

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov a ovládačov    Podsvietenie budíkov a ovládačov  Icon_minitime24/4/2011, 21:37

díki skúsim to vymeniť... občas sa mi stane ,že počas jazdy sa mi zapne podsvietenie a potom to ide až pokial nevypnem svetlá... ale skúsim to vymeniť brat ma octaviu tak by to malo pasovať podla mna uvidím a napíšem či to pomohlo... dík Smile
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male
Registrácia : 27.12.2008
Počet príspevkov : 338
Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov a ovládačov    Podsvietenie budíkov a ovládačov  Icon_minitime25/4/2011, 14:25

nemeral som to konkretne na tovjom golfe, ale mam pocit ze ti to ajtak nepomôze..Problem bude zrejme v relatku. Ja som mal problem zase taky ze ci som otocil zapalovanie ci nie interier svietil, ovladace vsetky aj budiky. A problem bol v relatku. Slahlo ho a nevyplo ho. Skus ho najst a pozriet aj to.
Návrat hore Goto down
kowkobr
Začiatočník
Začiatočník
kowkobr

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov a ovládačov    Podsvietenie budíkov a ovládačov  Icon_minitime25/4/2011, 20:30

počuj golfmannCL nevieš mi poradiť ktoré je to relátko? dáko označiť na fotke alebo dáko ho opísať alebo čo? lebo nikde som nenašiel schému ktoré to je relátko na to... tak tak mal som to aj rozobraté len netuším ktoré to je relátko....
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov a ovládačov    Podsvietenie budíkov a ovládačov  Icon_minitime25/4/2011, 21:19

skontroluj poistku v interier 13ku a 14ku a ked to nie skus pozriet poistku na baterii asi 4ku. Co sa tyka relatok to ti uz nepoviem rpesne pretoze na 4koveho golfa nemam a pamätat si to nepamätám. Kamosovi som robil golfa denne svietenie a majstri co to robili predo mnou tak to dosrali ... musis sa s tym pohrat aj ked nechces
Návrat hore Goto down
kowkobr
Začiatočník
Začiatočník
kowkobr

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov a ovládačov    Podsvietenie budíkov a ovládačov  Icon_minitime26/4/2011, 17:41

jasné poistky som pozrel ako prvé aj v aute aj pri motore.. a nič všetko dobré... musím tie relátka pozrieť len keby som vedel ktoré to je to by bolo hned lahšie... nevadí nájdem hádam dáko...
Návrat hore Goto down
okaj28
Začiatočník
Začiatočník
okaj28

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov a ovládačov    Podsvietenie budíkov a ovládačov  Icon_minitime26/4/2011, 18:10

golf 4 nema rele na svetla
Návrat hore Goto down
kowkobr
Začiatočník
Začiatočník
kowkobr

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov a ovládačov    Podsvietenie budíkov a ovládačov  Icon_minitime26/4/2011, 20:04

ešte som zistil že mi nejdú ani hmlovky pokial nejde prístrojovka teda podsvietenie.... ale ked ide podsvietenie tak idú aj hmlovky predné aj všetko ako má....
Návrat hore Goto down
okaj28
Začiatočník
Začiatočník
okaj28

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov a ovládačov    Podsvietenie budíkov a ovládačov  Icon_minitime26/4/2011, 22:41

a uy si skusil vzmenit ten spinac svetiel?
Návrat hore Goto down
kowkobr
Začiatočník
Začiatočník
kowkobr

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov a ovládačov    Podsvietenie budíkov a ovládačov  Icon_minitime27/4/2011, 16:06

ešte nie cez víkend sa na to chystám...
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov a ovládačov    Podsvietenie budíkov a ovládačov  Icon_minitime27/4/2011, 23:08

mal som doma golfa robil som to a jedno relatko bolo slahnute proste vkuse bolo zopnute a zavada bola v tom ze nevypinalo mi pristrojovku a osvtlenie tych tlacitok na oknach a tak. Mozno to bolo zapojene inak ale pochybujem. Opravil som rele a facah to dalej tak hladajte kde to môze byt. Pevne nervy
Návrat hore Goto down
kowkobr
Začiatočník
Začiatočník
kowkobr

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov a ovládačov    Podsvietenie budíkov a ovládačov  Icon_minitime21/5/2011, 12:30

no vec je vyriešená teda aspon to tak vyzerá ,vymenil som relátko čo je na nom napísané 53 je to prvé relátko v hornom rade od vodiča je to relátko aj na predné hmlovky zatial to ide díki za pomoc chalani....
Návrat hore Goto down
kowkobr
Začiatočník
Začiatočník
kowkobr

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov a ovládačov    Podsvietenie budíkov a ovládačov  Icon_minitime22/5/2011, 11:32

Páni včera som písal že mi to ide ale už mi to zase nešlo dnes.. tak som to rozobral teda rozobral som spínač svetiel......kus som musel porozmýšlať že ako to ale prišiel som na to nič zložité to nieje ked to vyberiete a rozoberiete nájdete tam na jednej strane 8 kontaktov a na druhej 6 na tej strane kde je 6 kontaktov je 4tý od konektora na podsvietenie prístrojovky ,a podsvietenie špz treba to prebehnúť jemným šmirglom a ide to ..... pokial to nieje velmi zahorené ... mám aj foto ... len neviem ako sa to sem prídáva... inak by som to sem dal ak dačo ozvyte sa mi ja vám ich pošlem.... nazdar
Návrat hore Goto down
Palino
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 30
Registrácia : 19.12.2012
Počet príspevkov : 1
Auto : VW Golf 1,9TDi

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov a ovládačov    Podsvietenie budíkov a ovládačov  Icon_minitime19/12/2012, 23:22

zdravým Vás pani tak mám taký istý problém ako vedčšina s vás nesvieti mi podsvietenie budíkov, takisto ani klimatroniku a tak isto ani podsvietenie stahovanie okien proste je v aute tma.. skúsil som všetko prekontroloval som poistky kúpil som nové relátko, kúpil som novy potenciometer a stále nič, ak viete o niečom čo by mohlo byt ešte prekážkou prečo to nesvieti budem rád ak by ste poradili Ďakujem
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov a ovládačov    Podsvietenie budíkov a ovládačov  Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Podsvietenie budíkov a ovládačov
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» podsvietenie budikov
» vw golf3 TDI 81kw 1996 podsvietenie budikov

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: