VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

pískanie v prednej časti

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 06.11.2009
Počet príspevkov : 4

pískanie v prednej časti Empty
OdoslaťPredmet: pískanie v prednej časti   pískanie v prednej časti Icon_minitime24/3/2011, 21:15

nazdar chlapi, potreboval by som poradiť, niečo mi vpredu neskutočne píska a neviem prísť na to čo to môže byť, myslel som, že ložiská, dnes ich v servise menili, chvíľu bolo ticho ale potom to začalo znova, robí to iba pri zatáčaní do ľava inak je ticho, je to taký piskot ako keď nemáte namazaný fúrik, proste hnus, dik za odpoveď
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male
Registrácia : 21.01.2011
Počet príspevkov : 128
Auto : TDI

OdoslaťPredmet: Re: pískanie v prednej časti   pískanie v prednej časti Icon_minitime24/3/2011, 21:23

Nazdar avatar napiš o ake auto sa jedna ak je to G4 tak si vymeň silenbloky na tyči stabilizatora. :g4b:
Návrat hore Goto down
Nardo
Začiatočník
Začiatočník
Nardo

Male
Registrácia : 25.07.2009
Počet príspevkov : 39
Auto : VW Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: pískanie v prednej časti   pískanie v prednej časti Icon_minitime25/3/2011, 08:35

ja mam taky isty problem pri zatacani doprava mi piska daco v kolese a neviem prist nato co Crying or Very sad
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male

OdoslaťPredmet: Re: pískanie v prednej časti   pískanie v prednej časti Icon_minitime25/3/2011, 20:49

Nardo napísal:
ja mam taky isty problem pri zatacani doprava mi piska daco v kolese a neviem prist nato co Crying or Very sad
je to piskot alebo vrzganie, myslim ze su to tie silenbloky na tyči stabilizatora, skus ich vymeniť nestoja vela obe asi okolo 5-6 eciek.Pri vymene musiš zodvyhnuť obe predne kolesa čize predok je vo vzduch- kolesa demontovať odpojiť tyčky stabilizatora (obe) od naprav no a dalej potrebuješ 13 (orech)račňu -vyšrobuješ šrob a vymeniš silenblok.Skôr ako nasadiš silenbloky jedna rada z vnutornej strany ich namaž grafitovou vazelinou pretože ak bi neboli namazane skô či neskôr bi ti začali vrzgať no a môžeš to robiť odznova. Grafit preto lebo je vhodni do vysokych aj nizkych teplot , odolava vodea nemal bi odtial vytiecť. pískanie v prednej časti Jaknatog4pdfadobereader Cool
Návrat hore Goto down
Nardo
Začiatočník
Začiatočník
Nardo

Male
Registrácia : 25.07.2009
Počet príspevkov : 39
Auto : VW Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: pískanie v prednej časti   pískanie v prednej časti Icon_minitime25/3/2011, 20:56

je to piskot ale mal som aj vrzganie a presne to som vymenil a uz v pohode
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male

OdoslaťPredmet: Re: pískanie v prednej časti   pískanie v prednej časti Icon_minitime26/3/2011, 09:16

skus dražkovi remeň-vymeniť :g4b:
Návrat hore Goto down
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 06.11.2009
Počet príspevkov : 4

OdoslaťPredmet: Re: pískanie v prednej časti   pískanie v prednej časti Icon_minitime26/3/2011, 14:30

no tak dnes som bol prezuť a chlapík povedal, že je tam vôľa v náprave, na chybe je vraj guľový čap riadenia, takže ho objedná a na budúci týždeň sa bude meniť, myslím, že je to na tej strane odkiaľ sa ozýva pískanie, ak to nepomôže tak potom si posvietim na silentbloky, golf III 95
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: pískanie v prednej časti   pískanie v prednej časti Icon_minitime

Návrat hore Goto down

pískanie v prednej časti
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Piskanie 1.4 16V
» piskanie remena

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: