| dlhsie sroby na elektrony | |
|
|
Autor | Správa |
---|
luxon Začiatočník
Registrácia : 09.05.2008 Počet príspevkov : 1
| Predmet: dlhsie sroby na elektrony 9/5/2008, 12:50 | |
| už sa mi ich podarilo nahodit.nebolo treba ani dlhsie sroby,ale problem bol v ukose. Zistil som vdaka vasim radam, ze potrebujem sroby z kuzelovym ukosom,ktore som vymenil za polgulate,ktore boly na plechacoch.Velmi pekne Vam dakujem za dobre rady, ktoré ste mi dali!!!
Naposledy upravil luxon dňa 12/5/2008, 21:34, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Runcajz Pilot
Vek : 45 Registrácia : 04.02.2008 Počet príspevkov : 964 Auto : VW Vento 1,8 ABS Bydlisko : Malacky
| Predmet: Re: dlhsie sroby na elektrony 9/5/2008, 18:17 | |
| aspoň by si mohol hodiť foto koliesok, alebo čo sú to zač. Ja na mojich BBS mám polgulaté... Takže nie všetky sú rovnaké. Treba pozrieť na sedlo kde prikrúcaš šróbiček a to uvidíš hneď. Jo a šróbiky majú v každej lepšej mototechne alebo pneuservise. A keď nie, objednajú... | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: dlhsie sroby na elektrony 11/5/2008, 23:20 | |
| tak tak..ako pise runcajz....tvar dosadacej plochy disku je individualny...teda zavisi od konkretneho disku...a co sa tyka samotneho srobu v kazdej lepsej mototechne ti podla typu auta povedia aky zavit a stupanie by malo ist na tvoje auto....takze si zisti tvar dosadacej plochy a ostatne by ti mali povedat.... a ked mozem byt zvedavy..naco su ti dlhsie sroby?? nestretol som sa s pripadom kedy boli kvoli diskom potrebne dlhsie sroby... | |
|
| |
Runcajz Pilot
Vek : 45 Registrácia : 04.02.2008 Počet príspevkov : 964 Auto : VW Vento 1,8 ABS Bydlisko : Malacky
| Predmet: Re: dlhsie sroby na elektrony 11/5/2008, 23:23 | |
| no ak dáva chalan podložky tak šróbiky sa hodia dlhšie... Ale to aj tak žiadna výhra | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: dlhsie sroby na elektrony 11/5/2008, 23:25 | |
| - Runcajz napísal:
- no ak dáva chalan podložky tak šróbiky sa hodia dlhšie... Ale to aj tak žiadna výhra
hej hej..na ten pripad som myslel..preto som sa spytal..ale ako vravis ...nie je to velmi stastna volba davat dlhi srob aj cez podlozku..radsej priskrutkovat najprv podlozku a potom do nej disk... | |
|
| |
Runcajz Pilot
| Predmet: Re: dlhsie sroby na elektrony 12/5/2008, 09:56 | |
| Presne ako píšeš, ale keď dáva takú 10mm podložku, tak to moc neprikrúti o bubon alebo náboj. Takže potrebuje dlhší šróbiček. Ale to sú len dohady. Nevieme čo pán majiteľ tohto príspevku chce, takže by asi bolo lepšie keby sa vyjadril on sám. | |
|
| |
ivco85 VW Junior
| Predmet: Re: dlhsie sroby na elektrony 12/5/2008, 19:56 | |
| - Runcajz napísal:
- Presne ako píšeš, ale keď dáva takú 10mm podložku, tak to moc neprikrúti o bubon alebo náboj. Takže potrebuje dlhší šróbiček. Ale to sú len dohady. Nevieme čo pán majiteľ tohto príspevku chce, takže by asi bolo lepšie keby sa vyjadril on sám.
tak tak..suhlasim | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: dlhsie sroby na elektrony | |
| |
|
| |
| dlhsie sroby na elektrony | |
|