VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Gyroskopy na xenon G IV/Bora

Goto down 
AutorSpráva
barborka
Autoškolák
Autoškolák
barborka

Male
Vek : 39
Registrácia : 05.01.2010
Počet príspevkov : 53
Auto : VW Bora Vároš AJM 1,9 TDi PD 85 Kw 6 kvalt

Gyroskopy na xenon G IV/Bora  Empty
OdoslaťPredmet: Gyroskopy na xenon G IV/Bora    Gyroskopy na xenon G IV/Bora  Icon_minitime21/3/2011, 20:04

Zdravim vas hosi chcem sa vys spytat nevie mi niekto z vas poslat foto ako su na montovane gyroskopy alebo cidla naklonu na G IV ?? ide mi to ze par obrazkov som vidiel ale chcel by som si este ujasnit par veci ak by niekto kto ma origo xenony teraz pri prezuvani na letne mohol odfotit aspon 8 -10 foto a poslat mi ich alebo ich hodit sem to temy bol by som mu velmi vdacny.Tiez ma zaujima jedna vec na prednej naprave mi je jasne ze je cidlo montovane na lavej strane cize za lavym kolesom ale ako je to vzadu lebo citam kade tade a nazory sa lisia jedny tvrdia ze je na pravej strane a iny ze tiez na levej tak teraz neviem.Bolo by super to potvrdit fotkami a halvne mi ide o to kam su napojene tie plechove drziaky ktore su na koncoch tych tyciek od cidla pripajam obazky ktore mam zatial vdaka vsetkym za pomoc dufam ze sa najde niekto ochotny co mi pomoze Wink
Gyroskopy na xenon G IV/Bora  Cidlanaklonugiv.th

Gyroskopy na xenon G IV/Bora  P1020543z.th

Gyroskopy na xenon G IV/Bora  P1020560.th

Návrat hore Goto down
barborka
Autoškolák
Autoškolák
barborka

Male

OdoslaťPredmet: Re: Gyroskopy na xenon G IV/Bora    Gyroskopy na xenon G IV/Bora  Icon_minitime23/3/2011, 18:04

nikto z vas sa ani len nevyjadri k tejto teme ?? dufam ze sa najde niketo kto mi aspon trocha pomoze
Návrat hore Goto down
barborka
Autoškolák
Autoškolák
barborka

Male

OdoslaťPredmet: Re: Gyroskopy na xenon G IV/Bora    Gyroskopy na xenon G IV/Bora  Icon_minitime10/4/2011, 14:16

chlapi nevedl by mi niekto z vas poradit potreboval by som zistit co sa vlastne pise v texte pri tomto vyrobku ci je tam aj nejaky navod na pripojenie a podobne.Skusal som to cez translator ale velmi mi nepomohol preto by som potreboavl pomoc niekoho z vas dakujem vam Wink

http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p33_c23_Kabelsatz-aLWR-Bora-fuer-Scheinwerfer-ab-08-2002.html
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Gyroskopy na xenon G IV/Bora    Gyroskopy na xenon G IV/Bora  Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Gyroskopy na xenon G IV/Bora
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» BORA
» bora
» xenon
» galeria GIV a bora

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: