VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

problem s ventilatormi

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Matus BJ
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 16.11.2010
Počet príspevkov : 13
Auto : Golf IV 1,8 GTI

problem s ventilatormi Empty
OdoslaťPredmet: problem s ventilatormi   problem s ventilatormi Icon_minitime21/3/2011, 19:06

ahojte golfaci:prosim poradte mi!moj problem je v tom ze sa mi zacali zapinat oba ventilatory aj ked motos stoji a je studeny,nabehnu hned po otoceni kluca a bezia asi 10 az 15 min potom vypnu a ked zase zopnem zapalovanie zase sa rozbehnu.po odpojeni baterky vypnu a zapnu az ked preticim klucom.Teraz som vybral poistku tak su odstavene.A este poistka na moduli nad baterkami bola odpalena od cierneho kabla uz opravene.Dakujem za rady
Návrat hore Goto down
kaybi
Vodič
Vodič
kaybi

Male
Vek : 34
Registrácia : 26.04.2010
Počet príspevkov : 245
Auto : VW GOLF IV 1.9TDI 81KW r.v.1998

OdoslaťPredmet: Re: problem s ventilatormi   problem s ventilatormi Icon_minitime21/3/2011, 21:36

mozno niejake cidlo teploty blbne... What a Face
Návrat hore Goto down
Matus BJ
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: problem s ventilatormi   problem s ventilatormi Icon_minitime1/5/2011, 18:43

Zdravim vsetkych.Tak stale som nevyriesil ten problem.Cidlo teploty na chladici aj to co ukazuje teplotu som mal odpojene a ventilatory sa stale roztocia a aj riadiacu jednotku ventilatorov som vymenil novu a nepomohlo.Poradte,co este to moze byt,Dakujem
Návrat hore Goto down
maattoo2
Začiatočník
Začiatočník
maattoo2

Male
Vek : 33
Registrácia : 10.04.2011
Počet príspevkov : 18
Auto : VW GOLF 4 variant

OdoslaťPredmet: Re: problem s ventilatormi   problem s ventilatormi Icon_minitime1/5/2011, 23:04

nooo podla mna mas len neakyy probleem s kablami podla mna tii nieco skratujee premeeraj si kablee ciii neaky neskratujee ci nedostava sniekade impulz potoom informuj co a akoo ked tooo nebudee tooo tak najdeme neake inee rieseniee
Návrat hore Goto down
Matus BJ
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: problem s ventilatormi   problem s ventilatormi Icon_minitime5/6/2011, 18:26

ahojte.problem vyrieseny,bolo to hlavne rele riadiacej jednotky ventilatorov a klimatizacie
Návrat hore Goto down
maattoo2
Začiatočník
Začiatočník
maattoo2

Male
Vek : 33
Registrácia : 10.04.2011
Počet príspevkov : 18
Auto : VW GOLF 4 variant

OdoslaťPredmet: Re: problem s ventilatormi   problem s ventilatormi Icon_minitime14/6/2011, 18:02

tak paraada uz len jazdit
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: problem s ventilatormi   problem s ventilatormi Icon_minitime

Návrat hore Goto down

problem s ventilatormi
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» mam problem
» klesanie otacok
» problem..

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: