eqqe Začiatočník
Registrácia : 04.03.2011 Počet príspevkov : 12 Auto : VW Golf mk3 Variant
| Predmet: Môj Golf 3 Variant 4/3/2011, 18:10 | |
| Zdravím, som tu nový, a čo sa týka VW som tiež nový. Kúpil som golf mk3 variant, rv. 95 v dobrom stave a je to zároveň moja prvá skúsenosť s golfami. Je to 1.4 44kw CL verzia. Chcel by som sa teda spýtať na nejake klasické rady a tipy, v čom je u týchto modelov problém, čo sa najčastejšie kazí, priemerna spotreba pri kľudnej jazde a pod... Auto nemá servo a to ma dosť mrzí pretože je dosť veľké, a to je dalšia vec kt. sa chcem spýtať, či sa dá dodatočne namotnovať a koľko by to stálo (samotné servo som našiel napredaj za 100e "ževraj" v 100% stave...) Ďalší problém na kt ma upozornil aj predchádzajúci majitel je ten, že keď s autom stojím (pri naštartovanom motore), tak si ako keby samo troška pridáva, proste vidím že stúpajú a klesajú otáčky, on vravel že je niečo so škrtiacou klapkou tak neviem... za odpovede vopred dik ..a ešte jeden menší problém, dnes som druhý krát tankoval, asi 30l pred tým som mal ukazovateľ asi na štvrtke nádrže, a teraz ako som dotankoval 30L, tak mi svieti rezerva a ukazovatel je na 0...dúfam že sa iba zasekol plavák a časom sa "odsekne" | |
|
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: Môj Golf 3 Variant 4/3/2011, 21:14 | |
| ahoj,celkom pekny variant,to servo by som neriesil pokial budes mat kolesa do 15",su to asi zbytocne vyhodene peniaze kedze aj 1.4 je lahky motor,ainak tiez vitam v klube | |
|
eqqe Začiatočník
Registrácia : 04.03.2011 Počet príspevkov : 12 Auto : VW Golf mk3 Variant
| Predmet: Re: Môj Golf 3 Variant 17/3/2011, 15:49 | |
| mám taký problém, auto počas jazdy proste zhaslo a nechcelo naštartovať, tak som si povedal že asi došiel benzín kedže mám pokazený aj plavak v nadrži tak som bol natankovať a dolial som asi 10l z bandasky, auto naštartovalo, prešiel som 200m a skapalo a už som nenaštartoval...je veľmi mokro a celý motor a všetko v ňom je dosť mokré (z tych kaluži ktrorým sa nedalo vyhnuť ) a všimol som si aj deň pred tým keď bolo mokro že auto malo problem naštartovať...je to prvý krát čo pršalo odkedy mám golfa a neviem čo je to za blbosť že naprší resp prejdem po kaluži a auto neštartuje...tak sa chcem spýtať či na golfoch býva zospodu motora nejaká krytka aby tam nešla voda alebo v čom môže byť problém... | |
|
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: Môj Golf 3 Variant 21/3/2011, 23:48 | |
| je original kryt motora,uz sa to tu riesilo,skus pohladat,podla mna sa ti dostala voda asi niekam do rozdelovaca | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Môj Golf 3 Variant | |
| |
|