VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Môj Golf 3 Variant

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
eqqe
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 04.03.2011
Počet príspevkov : 12
Auto : VW Golf mk3 Variant

Môj Golf 3 Variant Empty
OdoslaťPredmet: Môj Golf 3 Variant   Môj Golf 3 Variant Icon_minitime4/3/2011, 18:10

Zdravím, som tu nový, a čo sa týka VW som tiež nový. Kúpil som golf mk3 variant, rv. 95 v dobrom stave a je to zároveň moja prvá skúsenosť s golfami. Je to 1.4 44kw CL verzia. Chcel by som sa teda spýtať na nejake klasické rady a tipy, v čom je u týchto modelov problém, čo sa najčastejšie kazí, priemerna spotreba pri kľudnej jazde a pod...

Auto nemá servo a to ma dosť mrzí pretože je dosť veľké, a to je dalšia vec kt. sa chcem spýtať, či sa dá dodatočne namotnovať a koľko by to stálo (samotné servo som našiel napredaj za 100e "ževraj" v 100% stave...)

Ďalší problém na kt ma upozornil aj predchádzajúci majitel je ten, že keď s autom stojím (pri naštartovanom motore), tak si ako keby samo troška pridáva, proste vidím že stúpajú a klesajú otáčky, on vravel že je niečo so škrtiacou klapkou tak neviem...

za odpovede vopred dik

Môj Golf 3 Variant 190390_1601722453314_1543657309_31288181_3910299_n

..a ešte jeden menší problém, dnes som druhý krát tankoval, asi 30l pred tým som mal ukazovateľ asi na štvrtke nádrže, a teraz ako som dotankoval 30L, tak mi svieti rezerva a ukazovatel je na 0...dúfam že sa iba zasekol plavák a časom sa "odsekne" Very Happy
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

Môj Golf 3 Variant Empty
OdoslaťPredmet: Re: Môj Golf 3 Variant   Môj Golf 3 Variant Icon_minitime4/3/2011, 21:14

ahoj,celkom pekny variant,to servo by som neriesil pokial budes mat kolesa do 15",su to asi zbytocne vyhodene peniaze kedze aj 1.4 je lahky motor,ainak tiez vitam v klube
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
eqqe
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 04.03.2011
Počet príspevkov : 12
Auto : VW Golf mk3 Variant

Môj Golf 3 Variant Empty
OdoslaťPredmet: Re: Môj Golf 3 Variant   Môj Golf 3 Variant Icon_minitime17/3/2011, 15:49

mám taký problém, auto počas jazdy proste zhaslo a nechcelo naštartovať, tak som si povedal že asi došiel benzín kedže mám pokazený aj plavak v nadrži tak som bol natankovať a dolial som asi 10l z bandasky, auto naštartovalo, prešiel som 200m a skapalo a už som nenaštartoval...je veľmi mokro a celý motor a všetko v ňom je dosť mokré (z tych kaluži ktrorým sa nedalo vyhnuť Very Happy) a všimol som si aj deň pred tým keď bolo mokro že auto malo problem naštartovať...je to prvý krát čo pršalo odkedy mám golfa a neviem čo je to za blbosť že naprší resp prejdem po kaluži a auto neštartuje...tak sa chcem spýtať či na golfoch býva zospodu motora nejaká krytka aby tam nešla voda alebo v čom môže byť problém...
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

Môj Golf 3 Variant Empty
OdoslaťPredmet: Re: Môj Golf 3 Variant   Môj Golf 3 Variant Icon_minitime21/3/2011, 23:48

je original kryt motora,uz sa to tu riesilo,skus pohladat,podla mna sa ti dostala voda asi niekam do rozdelovaca
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Sponsored content

Môj Golf 3 Variant Empty
OdoslaťPredmet: Re: Môj Golf 3 Variant   Môj Golf 3 Variant Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Môj Golf 3 Variant
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» My GOLF Variant
» VW golf 4 TDI variant
» Moj Golf III Variant
» VW GOLF 3 1.8 Variant
» VW Golf 4 Variant

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: