VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Namontovaný TLMIČ VÝFUKU nezodpovedá predpísanému

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Karol
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 47
Registrácia : 14.02.2011
Počet príspevkov : 98
Auto : G4 Ocean, ALH, mod. rok 2004

Namontovaný TLMIČ VÝFUKU nezodpovedá predpísanému  Empty
OdoslaťPredmet: Namontovaný TLMIČ VÝFUKU nezodpovedá predpísanému    Namontovaný TLMIČ VÝFUKU nezodpovedá predpísanému  Icon_minitime3/3/2011, 09:55

Zdravím, takúto tému som nikde nenašiel, preto sa chcem spýtať, asi po dvoch rokoch od kúpi auta som zistil, že miesto predpísaného tlmiča výfuku do typu môjho auta je tam namontovaný tlmič oválneho tvaru určený asi pre benzínové motory a SDI 50 kW motory, tak čo s tým....? výfuk už má jednu stenu prehrdzavenú na pozdĺžnom spoji a plech sa už odšklabuje, vnútorná stena je ešte v poriadku... nedymí to ani inak to nemá nejaký negatívny účinok pri jazde, katalizátor vyzerá byť v poriadku, nehrdzavie, len minimálne...Bolo by dobré vymeniť ten tlmič za originál, lebo som si už zisťoval aj aký tlmič by tam mal ísť a aj cenu(cca 60eúr), alebo to nechať tak, dokedy tam vydrží ten namontovaný tlmič a až keď prehrdzavie úplne ho vymeniť...? Ďakujem
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

Namontovaný TLMIČ VÝFUKU nezodpovedá predpísanému  Empty
OdoslaťPredmet: Re: Namontovaný TLMIČ VÝFUKU nezodpovedá predpísanému    Namontovaný TLMIČ VÝFUKU nezodpovedá predpísanému  Icon_minitime3/3/2011, 17:49

Karol napísal:
Zdravím, takúto tému som nikde nenašiel, preto sa chcem spýtať, asi po dvoch rokoch od kúpi auta som zistil, že miesto predpísaného tlmiča výfuku do typu môjho auta je tam namontovaný tlmič oválneho tvaru určený asi pre benzínové motory a SDI 50 kW motory, tak čo s tým....? výfuk už má jednu stenu prehrdzavenú na pozdĺžnom spoji a plech sa už odšklabuje, vnútorná stena je ešte v poriadku... nedymí to ani inak to nemá nejaký negatívny účinok pri jazde, katalizátor vyzerá byť v poriadku, nehrdzavie, len minimálne...Bolo by dobré vymeniť ten tlmič za originál, lebo som si už zisťoval aj aký tlmič by tam mal ísť a aj cenu(cca 60eúr), alebo to nechať tak, dokedy tam vydrží ten namontovaný tlmič a až keď prehrdzavie úplne ho vymeniť...? Ďakujem

...sam sebe si aj odpovedal,takze...neries.ak tento co mas prehrdzavie,tak potom vymenis na ten co tam ma byt a hotovo Wink
Návrat hore Goto down

Namontovaný TLMIČ VÝFUKU nezodpovedá predpísanému
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Vymena vyfuku
» Biely dym z vyfuku...

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: