Zdravim klubaci mam taky problem so stropnym osvetlenim mozno to tu je, ale nedocital som sa to nikde. Ked odomknem auto dialkovym na kluci tak mi dva krat bliknu smerovky a stropne svetlo sa mi rozsvieti a zrazu zhasne, ale ked po druhy krat znovu stlacim otvorit na dialkovom znovu mi dva krat bliknu smerovky a stropne svetlo ostane svietit ako aj ma a zhasne az ked otocim klucom v zapalovani. Donedavna mi to slo v pohode a to tak, ze ked som stacil odomknut na dialkovom ovladaci tak pekne dva krat zablikali smerovky a stropne svetlo ostalo svietit nemusel som dva krat stlacat odomknut aj ked som si potom otvoril dvere a sadol dnu a aj ked som zabuchol dvere tak svietilo az ked som vlozil kluc do zapalovania a otocil s nim tak vtedy mi zhaslo. No a potom ked som vypol motor a vytiahol kluc zo zapalovania tak sa mi svetlo pekne rozsvietilo a zhaslo az vtedy ked som zamkol auto, ale smerovky mi nebliknu ked ho zamknem moze to byt aj tym hm? No nebliknu od kedy som to auto kupil ale svetielko mi hapruje len par dni. Podla mna to asi nebude mikorspinacmi, lebo kazde dvere ked otvorim tak sa rozsvieti stropne svetielko a ked zatvorim znova zhasne. A ked otvorim 5te dvere tak sa rozsvieti vsetielko v kufri a ked zabuchnem tak zhasne. Diky za rady