VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

zahady vnutorneho osvetlenia

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
andy.gee
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 24.11.2010
Počet príspevkov : 47
Auto : ex: Golf III Variant

zahady vnutorneho osvetlenia Empty
OdoslaťPredmet: zahady vnutorneho osvetlenia   zahady vnutorneho osvetlenia Icon_minitime8/2/2011, 18:42

zdravim

s mojim osvetlenim vnutri auta sa deju zahadne veci scratch

1. ked som moj kombik kupil vzadu mi nesvietilo svetlo co osvetluje batozinovy priestor, vymenil som ziarovku a svietlo to v pohode az donedavna .. teraz to svietit nechce a neviem kde je chyba lebo ziarovka je dobra a ked otvorim kapotu tak to svetlo zacne svietit (co som sice nepochopil ale robilo to takto stale (teda auto mam len pol roka), ze otvorim kapotu a zacne svietit svetlo v kufri) confused

kde na kufrovych dverach je snimac otvorenych dveri alebo nieco co by som tam mohol skontrolovat? lebo volnym okom som to nevedel najst

2. dnes som siel okolo auta a svietlo sa v nom .. vojdem dnu a hlavne interierove svetlo svietilo tak som myslel, ze som vcera zle zavrel dvere ale dvere boli zavrete dobre a svieti to dovtedy kym bud neotocim klucik v zapalovani alebo to nezhasnem manualne vypinacom

viete mi niekto poradit? Shocked
Návrat hore Goto down
andy.gee
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: zahady vnutorneho osvetlenia   zahady vnutorneho osvetlenia Icon_minitime8/2/2011, 20:58

problem cislo 2 vyrieseny

vybral som cele to vnutorne svetlo a nechal ho vysusit a vsetko funguje ako ma study
Návrat hore Goto down
tufi
Vodič
Vodič

Male
Registrácia : 07.08.2007
Počet príspevkov : 151
Auto : VW Golf 3

OdoslaťPredmet: Re: zahady vnutorneho osvetlenia   zahady vnutorneho osvetlenia Icon_minitime14/2/2011, 21:37

spinac zadneho svetla je v zamku 5-tych dveri.
tou kapotou si myslel 5 dvere, alebo ked otvoris kapotu motora tak sa ti rozsvieti interierove svetlo???
Návrat hore Goto down
andy.gee
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: zahady vnutorneho osvetlenia   zahady vnutorneho osvetlenia Icon_minitime14/2/2011, 23:19

tufi napísal:
spinac zadneho svetla je v zamku 5-tych dveri.
tou kapotou si myslel 5 dvere, alebo ked otvoris kapotu motora tak sa ti rozsvieti interierove svetlo???

tak central je nejako tak spraveny asi .. ze ked otvorim normalne kapotu motora tak sa rozsvieti osvetlenie v kufri

hej ten spinac zamku 5tych dveri mi blbne .. teraz ked sa oteplilo tak to zase fungovalo takze to tam bude asi zaoxidovane, ked sa otepli trochu tak to rozoberiem a vycistim ale teraz je prilis zima
Návrat hore Goto down
tufi
Vodič
Vodič

Male
Registrácia : 07.08.2007
Počet príspevkov : 151
Auto : VW Golf 3

OdoslaťPredmet: Re: zahady vnutorneho osvetlenia   zahady vnutorneho osvetlenia Icon_minitime15/2/2011, 21:42

Asi to bude suvisiet s alarmom, lebo neviem ze by mal Golf 3 kapotovy spinac.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: zahady vnutorneho osvetlenia   zahady vnutorneho osvetlenia Icon_minitime

Návrat hore Goto down

zahady vnutorneho osvetlenia
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» skrinka vnutorneho osvetlenia

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: