| problem s dialkovym ovladanim | |
|
|
Autor | Správa |
---|
sailormoon81 Začiatočník
Registrácia : 31.01.2011 Počet príspevkov : 5 Auto : VW golf IV, variant Bydlisko : Bobrov
| Predmet: problem s dialkovym ovladanim 31/1/2011, 17:11 | |
| ahoj, vie niekto poradit? Dneska mi zacalo blbnut dialkove ovladanie. Rano som auto dialkovym normalne odomkol prisiel do prace dialkovym zamkol. Nieco som v nom zabudol tak som chcel dialk. otvorit a uz nic. Myslel som ze to su kluce ale ked som doma vyskusal nahradne, tak presne to iste. Co by to mohlo byt? Neviem ci ma na to vplyv pocasie bolo dneska u nas asi -19C. Skusal som aj vselico co som sa tu docital teda preprogramovanie ale nic nefunguje. Dakujem | |
|
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: problem s dialkovym ovladanim 1/2/2011, 14:48 | |
| a mas dodatocne dialkove, v kluci ake moc si toho nepovedal,mas to s alarmom alebo ako? popozerja poistky,ak mas alarm tak ten ma vacsinou este osobitne positky. baterka v dialkovom atd... | |
|
| |
sailormoon81 Začiatočník
Registrácia : 31.01.2011 Počet príspevkov : 5 Auto : VW golf IV, variant Bydlisko : Bobrov
| Predmet: Re: problem s dialkovym ovladanim 1/2/2011, 16:36 | |
| mam dvojo klucov so zabudovanym dialkovym, ziadne dodatocne dialkove. Hej je to aj s alarmom. Ked auto potom otvorim manualne tak sa po chvili spusti alarm. Poistky som uz tiez skusal. Baterky v klucoch nie nakolko to robi na obidvoch klucoch a uzamykanie je ok akurat to odomykanie... | |
|
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: problem s dialkovym ovladanim 1/2/2011, 20:23 | |
| a ked zamknes blika ti ledka na soferovych dverach? hod to na vag ci nahodoi nemas mikrospinac vo vderach vadny . | |
|
| |
sailormoon81 Začiatočník
| Predmet: Re: problem s dialkovym ovladanim 2/2/2011, 15:54 | |
| hej led dioda blika ked zamknem, ale aj ked auto adomknem, az kym neotocim kluc v zapalovani. V tychto veciach som amater ani neviem co je vag? | |
|
| |
djpetersnv Pilot
Vek : 35 Registrácia : 11.12.2007 Počet príspevkov : 806 Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T Bydlisko : Spišská Nová Ves
| Predmet: Re: problem s dialkovym ovladanim 2/2/2011, 16:23 | |
| dobre by bolo ak by si mal aspon vyplneny profil a vedeli by sme odkial si.............mozno byvas blizko mna a viem ti s tym pomoct mozno byvas blizko niekoho ineho kto ti bude vediet tiez pomoct | |
|
| |
nikibad Agent
| Predmet: Re: problem s dialkovym ovladanim 2/2/2011, 19:00 | |
| jaj no vag -je diagnosticky program, jednoducho napichnut auto na pocitat. ked otvoris dvere svieti ty svetlo v lampicke? vsetko ostatne ti funguje? lektrika okna atd?. podla vsetkeho mas vadyn mikrospinac vo dverach,alebo len vypalnu poistku | |
|
| |
sailormoon81 Začiatočník
| Predmet: Re: problem s dialkovym ovladanim 4/2/2011, 17:04 | |
| no ked otvorim dvere tak svieti svetlo aj ostana elektrika ide na 100%. Na buduci tyzden pride bratranec, je autoelektrikar tak snad na nieco, pridem potom dam vediet co to bolo. Nikibad vidim, ze si z Namestava, mas nejaky autoservis alebo nieco? AK by nevedel s tym pomoct, radsej by som zbehol do servisu niekde naokoli. Najblizsi autorizovani VW je asi az v DK a tam by mi zauctovali as aj vysokohorsku prirazku | |
|
| |
nikibad Agent
| Predmet: Re: problem s dialkovym ovladanim 4/2/2011, 18:39 | |
| nie servis nemam. ja civilista vag mam takze sa mozes stavit prebehneme to a uvidis. ak tak cez pm sa mozeme dohodnut | |
|
| |
sailormoon81 Začiatočník
| Predmet: Re: problem s dialkovym ovladanim 18/2/2011, 18:00 | |
| no tak som bol dneska v servise a nakoniec to bolo v klucoch. Vymenili a naprogramovali mi v nom nejaky modulator, stalo ma to 30E. Stale mi to nejde do hlavy preco to robilo na oboch klucoch aj ked ten druhy som vobec nepouzival. Preto som si dal spravit len jeden, lebo sa to kazi asi samo od seba, alebo co. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: problem s dialkovym ovladanim | |
| |
|
| |
| problem s dialkovym ovladanim | |
|