VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Problem s preblikovanim celej pristrojovky a restart radia zly volnobech. vymena prepinaca sp. skr.

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
golfrad
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 41
Registrácia : 23.01.2011
Počet príspevkov : 14

Problem s preblikovanim celej pristrojovky a restart radia zly volnobech. vymena prepinaca sp. skr. Empty
OdoslaťPredmet: Problem s preblikovanim celej pristrojovky a restart radia zly volnobech. vymena prepinaca sp. skr.   Problem s preblikovanim celej pristrojovky a restart radia zly volnobech. vymena prepinaca sp. skr. Icon_minitime29/1/2011, 14:33

http://forums.vwvortex.com/showthread.php?2466896-**Ignition-Switch-Replacement-DIY**
vymena prepinaca spinacej skrinky
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

Problem s preblikovanim celej pristrojovky a restart radia zly volnobech. vymena prepinaca sp. skr. Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem s preblikovanim celej pristrojovky a restart radia zly volnobech. vymena prepinaca sp. skr.   Problem s preblikovanim celej pristrojovky a restart radia zly volnobech. vymena prepinaca sp. skr. Icon_minitime29/1/2011, 14:38

uz ked to sem davas,co takto to aspon prelozit? nie kazdy vie po anglicky,kopirovat linky vie kazdy Exclamation
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
golfrad
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 41
Registrácia : 23.01.2011
Počet príspevkov : 14

OdoslaťPredmet: Re: Problem s preblikovanim celej pristrojovky a restart radia zly volnobech. vymena prepinaca sp. skr.   Problem s preblikovanim celej pristrojovky a restart radia zly volnobech. vymena prepinaca sp. skr. Icon_minitime29/1/2011, 14:45

ja som myslel ze pozerat na obrazky vie tiez kazdy . a co sa tyka tej angliny. v podstate co je na obrazku on aj napise. a problem preco to to vymiena som napisal. a este jedna vec keby som mal takyto problem a bol taky zufaly tak by som si to asi nehal niekym prelozit. ja sa aspon snazim pomahat.
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Problem s preblikovanim celej pristrojovky a restart radia zly volnobech. vymena prepinaca sp. skr.   Problem s preblikovanim celej pristrojovky a restart radia zly volnobech. vymena prepinaca sp. skr. Icon_minitime29/1/2011, 15:11

oki teda,ceni sa :-)
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Problem s preblikovanim celej pristrojovky a restart radia zly volnobech. vymena prepinaca sp. skr.   Problem s preblikovanim celej pristrojovky a restart radia zly volnobech. vymena prepinaca sp. skr. Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Problem s preblikovanim celej pristrojovky a restart radia zly volnobech. vymena prepinaca sp. skr.
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Vymena stareho radia za RCD 510
» Problem nastavenia vysky svetiel a podsvitu pristrojovky
» ZAPOJENIE PREPINACA SMEROVYCH SVETIEL

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Návody/Manuály-
Prejdi na: