VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

pomoc!!!! zamok, predne dvere

Goto down 
+6
okaj28
gabesz0102
01lukasss01
Homco
fernando87
sivax
10 posters
AutorSpráva
sivax
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 11.01.2011
Počet príspevkov : 6
Auto : GOLF IV 1,9 85kw

pomoc!!!! zamok, predne dvere Empty
OdoslaťPredmet: pomoc!!!! zamok, predne dvere   pomoc!!!! zamok, predne dvere Icon_minitime25/1/2011, 15:45

prosim o radu, mam velky problem!!..Pokazil sa mi mikrospinac v prednych soferovych dverach, vybral som zamok, rozobral a dal som si pokazeny mikrospinac vymenit. Zlozil som to, vlozil zamok do dvery a ked som dvere zavrel a otvoril bolo vsetko v poriadku, lenze potom som ich zamkol a uz sa nedaju otvorit. Ked taham klucku ci vonkajsiu alebo vnutornu tak zamok normalne cvaka, ale dvere nejdu otvorit a aj ked odomknem a zamknem,tak to normalne cvakne ako vzdy a nic..Stalo sa to uz niekomu??? A ako to mozem vyriesit, lebo mna napadaju len velmi hrozne scenare..
Návrat hore Goto down
fernando87
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 37
Registrácia : 15.02.2011
Počet príspevkov : 1
Auto : GOLF IV 66KW TDI

OdoslaťPredmet: Re: pomoc!!!! zamok, predne dvere   pomoc!!!! zamok, predne dvere Icon_minitime20/4/2011, 07:14

sivax napísal:
prosim o radu, mam velky problem!!..Pokazil sa mi mikrospinac v prednych soferovych dverach, vybral som zamok, rozobral a dal som si pokazeny mikrospinac vymenit. Zlozil som to, vlozil zamok do dvery a ked som dvere zavrel a otvoril bolo vsetko v poriadku, lenze potom som ich zamkol a uz sa nedaju otvorit. Ked taham klucku ci vonkajsiu alebo vnutornu tak zamok normalne cvaka, ale dvere nejdu otvorit a aj ked odomknem a zamknem,tak to normalne cvakne ako vzdy a nic..Stalo sa to uz niekomu??? A ako to mozem vyriesit, lebo mna napadaju len velmi hrozne scenare..

mne sa stalo to iste a potreboval by som tiez radu ako otvorit dvere
Návrat hore Goto down
Homco
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 16.05.2011
Počet príspevkov : 1

OdoslaťPredmet: Re: pomoc!!!! zamok, predne dvere   pomoc!!!! zamok, predne dvere Icon_minitime16/5/2011, 09:34

Mam rovnaky problem, podarilo sa vam to vyriesit??
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male
Registrácia : 06.09.2007
Počet príspevkov : 1088
Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF

OdoslaťPredmet: Re: pomoc!!!! zamok, predne dvere   pomoc!!!! zamok, predne dvere Icon_minitime16/5/2011, 09:49

Wooooov affraid Ale vas je...
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: pomoc!!!! zamok, predne dvere   pomoc!!!! zamok, predne dvere Icon_minitime16/5/2011, 22:49

...co tak poriadne precitat manual pred montazou na co davat pozor???to sa vam nechcelo co?alebo odskusat pred buchnutim a zamknutim dveri... tiez nic nehovori???pojde to uz len na silu. Twisted Evil
Návrat hore Goto down
okaj28
Začiatočník
Začiatočník
okaj28

Male
Vek : 47
Registrácia : 28.06.2009
Počet príspevkov : 46
Auto : golf 3 GTI

OdoslaťPredmet: Re: pomoc!!!! zamok, predne dvere   pomoc!!!! zamok, predne dvere Icon_minitime16/5/2011, 23:36

mas zle nahodene vnutorne lanko,zostalo vysiet a nevracia sa.otvor cele okno a na vrchu vytiahni s citom nasilu Very Happy tapacir z tej plastovej listy ale predtym si odskrutkuj sroby na madle.ked sa ti to podari potom je uz brnkacka odpojit lanko od klucky a otvorit dvere.
Návrat hore Goto down
http://www.vw-club.sk/viewtopic.php?t=22036
peter9587
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 22.04.2010
Počet príspevkov : 12
Auto : VW Golf 1.9 TDi, 81 kW, r.v.:1998

OdoslaťPredmet: Re: pomoc!!!! zamok, predne dvere   pomoc!!!! zamok, predne dvere Icon_minitime23/5/2011, 05:43

okaj28 napísal:
mas zle nahodene vnutorne lanko,zostalo vysiet a nevracia sa.otvor cele okno a na vrchu vytiahni s citom nasilu Very Happy tapacir z tej plastovej listy ale predtym si odskrutkuj sroby na madle.ked sa ti to podari potom je uz brnkacka odpojit lanko od klucky a otvorit dvere.
to sa mi stalo predvcerom ked som menil mikrospinace tak na vodicovych dverach som lanko ktore je na vonkajcej klucke upevnil vysie do tej drazky na klucke ako bolo, kedze boli zabuchnute tak som to lanko povolil zatlacil dnu a tak ca mi potom s vnutra podarilo otvorit
Návrat hore Goto down
janci_VW
Začiatočník
Začiatočník
janci_VW

Male
Vek : 31
Registrácia : 10.11.2011
Počet príspevkov : 18
Auto : Golf IV 1.6 SR 74kW AKL r.v:1999

OdoslaťPredmet: Re: pomoc!!!! zamok, predne dvere   pomoc!!!! zamok, predne dvere Icon_minitime2/8/2012, 10:45

zdravim chalani , stal sa mi taky problem , menil som komplet zamok soferovych dveri , dva dni mi to fungovalo normalne a potom to zacalo blbnut , tak som to rozobral a zlozil som zo stareho a noveho zamku jeden , a stala sa mi taka vec ze ked som zamkol dvere centralom tak som uz nevedel vobec odomknut a ani spolujazdcove dvere sa mi neodomkli , na klucke mam zaslepku takze klucom som nevedel otvorit nic , dvere som uz otvoril ale chcem sa spytat ze ci zamok na soferovej strane ovplyvnuje zamok spolujazdca , mzslim tak ze ked sa nejak zasekne alebo co tak ze neotvori dvere ani spolujazdca , momentalne auto nezamykam , lebo nie je to sranda otvarat , neviete niekto kde by mohol byt problem ?
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: pomoc!!!! zamok, predne dvere   pomoc!!!! zamok, predne dvere Icon_minitime5/8/2012, 14:11

janci_VW napísal:
zdravim chalani , stal sa mi taky problem , menil som komplet zamok soferovych dveri , dva dni mi to fungovalo normalne a potom to zacalo blbnut , tak som to rozobral a zlozil som zo stareho a noveho zamku jeden , a stala sa mi taka vec ze ked som zamkol dvere centralom tak som uz nevedel vobec odomknut a ani spolujazdcove dvere sa mi neodomkli , na klucke mam zaslepku takze klucom som nevedel otvorit nic , dvere som uz otvoril ale chcem sa spytat ze ci zamok na soferovej strane ovplyvnuje zamok spolujazdca , mzslim tak ze ked sa nejak zasekne alebo co tak ze neotvori dvere ani spolujazdca , momentalne auto nezamykam , lebo nie je to sranda otvarat , neviete niekto kde by mohol byt problem ?
Zamky sa navzajom neovplivnuju. Kazdy si hledi svoje. problemy so zamkami su velmi caste a objavia sa zo sekundy na sekundu. Cize prides z doroboty, otvoris dvere a vsetko OK. Zavres, zamknes a spomenies si, ze este si si chcel zobart ruksak zo zadneho sedadla, tak odomknes ale uz nefunguje zamok. Toto je uplne bezne. Zamok ti nebude nejako dopredu davat vediet ze sa zacina kazit. Mozno niekedy ale vacsinou je to hned v Pecku.
Návrat hore Goto down
viloaj
Vodič
Vodič
viloaj

Male
Vek : 37
Registrácia : 24.06.2009
Počet príspevkov : 167
Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01

OdoslaťPredmet: Re: pomoc!!!! zamok, predne dvere   pomoc!!!! zamok, predne dvere Icon_minitime28/8/2012, 23:29

gabesz0102 napísal:
...co tak poriadne precitat manual pred montazou na co davat pozor???to sa vam nechcelo co?alebo odskusat pred buchnutim a zamknutim dveri... tiez nic nehovori???pojde to uz len na silu. Twisted Evil

spravne
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: pomoc!!!! zamok, predne dvere   pomoc!!!! zamok, predne dvere Icon_minitime

Návrat hore Goto down

pomoc!!!! zamok, predne dvere
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» zamok
» zamok na piate dvere
» CENTRAL NEOTVARA LAVE PREDNE A ZADNE DVERE
» Zamok 5 dveri

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: