| pomoc!!!! zamok, predne dvere | |
|
+6okaj28 gabesz0102 01lukasss01 Homco fernando87 sivax 10 posters |
Autor | Správa |
---|
sivax Začiatočník
Registrácia : 11.01.2011 Počet príspevkov : 6 Auto : GOLF IV 1,9 85kw
| Predmet: pomoc!!!! zamok, predne dvere 25/1/2011, 15:45 | |
| prosim o radu, mam velky problem!!..Pokazil sa mi mikrospinac v prednych soferovych dverach, vybral som zamok, rozobral a dal som si pokazeny mikrospinac vymenit. Zlozil som to, vlozil zamok do dvery a ked som dvere zavrel a otvoril bolo vsetko v poriadku, lenze potom som ich zamkol a uz sa nedaju otvorit. Ked taham klucku ci vonkajsiu alebo vnutornu tak zamok normalne cvaka, ale dvere nejdu otvorit a aj ked odomknem a zamknem,tak to normalne cvakne ako vzdy a nic..Stalo sa to uz niekomu??? A ako to mozem vyriesit, lebo mna napadaju len velmi hrozne scenare.. | |
|
| |
fernando87 Začiatočník
Vek : 37 Registrácia : 15.02.2011 Počet príspevkov : 1 Auto : GOLF IV 66KW TDI
| Predmet: Re: pomoc!!!! zamok, predne dvere 20/4/2011, 07:14 | |
| - sivax napísal:
- prosim o radu, mam velky problem!!..Pokazil sa mi mikrospinac v prednych soferovych dverach, vybral som zamok, rozobral a dal som si pokazeny mikrospinac vymenit. Zlozil som to, vlozil zamok do dvery a ked som dvere zavrel a otvoril bolo vsetko v poriadku, lenze potom som ich zamkol a uz sa nedaju otvorit. Ked taham klucku ci vonkajsiu alebo vnutornu tak zamok normalne cvaka, ale dvere nejdu otvorit a aj ked odomknem a zamknem,tak to normalne cvakne ako vzdy a nic..Stalo sa to uz niekomu??? A ako to mozem vyriesit, lebo mna napadaju len velmi hrozne scenare..
mne sa stalo to iste a potreboval by som tiez radu ako otvorit dvere | |
|
| |
Homco Začiatočník
Registrácia : 16.05.2011 Počet príspevkov : 1
| Predmet: Re: pomoc!!!! zamok, predne dvere 16/5/2011, 09:34 | |
| Mam rovnaky problem, podarilo sa vam to vyriesit?? | |
|
| |
01lukasss01 Profík
Registrácia : 06.09.2007 Počet príspevkov : 1088 Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF Bydlisko : MALACKY, Tel:0907365770
| Predmet: Re: pomoc!!!! zamok, predne dvere 16/5/2011, 09:49 | |
| Wooooov Ale vas je... | |
|
| |
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: pomoc!!!! zamok, predne dvere 16/5/2011, 22:49 | |
| ...co tak poriadne precitat manual pred montazou na co davat pozor???to sa vam nechcelo co?alebo odskusat pred buchnutim a zamknutim dveri... tiez nic nehovori???pojde to uz len na silu. | |
|
| |
okaj28 Začiatočník
Vek : 47 Registrácia : 28.06.2009 Počet príspevkov : 46 Auto : golf 3 GTI Bydlisko : Okolo Prievidze tel 0949412279
| Predmet: Re: pomoc!!!! zamok, predne dvere 16/5/2011, 23:36 | |
| mas zle nahodene vnutorne lanko,zostalo vysiet a nevracia sa.otvor cele okno a na vrchu vytiahni s citom nasilu tapacir z tej plastovej listy ale predtym si odskrutkuj sroby na madle.ked sa ti to podari potom je uz brnkacka odpojit lanko od klucky a otvorit dvere. | |
|
| |
peter9587 Začiatočník
Registrácia : 22.04.2010 Počet príspevkov : 12 Auto : VW Golf 1.9 TDi, 81 kW, r.v.:1998 Bydlisko : Michalovce
| Predmet: Re: pomoc!!!! zamok, predne dvere 23/5/2011, 05:43 | |
| - okaj28 napísal:
- mas zle nahodene vnutorne lanko,zostalo vysiet a nevracia sa.otvor cele okno a na vrchu vytiahni s citom nasilu tapacir z tej plastovej listy ale predtym si odskrutkuj sroby na madle.ked sa ti to podari potom je uz brnkacka odpojit lanko od klucky a otvorit dvere.
to sa mi stalo predvcerom ked som menil mikrospinace tak na vodicovych dverach som lanko ktore je na vonkajcej klucke upevnil vysie do tej drazky na klucke ako bolo, kedze boli zabuchnute tak som to lanko povolil zatlacil dnu a tak ca mi potom s vnutra podarilo otvorit | |
|
| |
janci_VW Začiatočník
Vek : 31 Registrácia : 10.11.2011 Počet príspevkov : 18 Auto : Golf IV 1.6 SR 74kW AKL r.v:1999
| Predmet: Re: pomoc!!!! zamok, predne dvere 2/8/2012, 10:45 | |
| zdravim chalani , stal sa mi taky problem , menil som komplet zamok soferovych dveri , dva dni mi to fungovalo normalne a potom to zacalo blbnut , tak som to rozobral a zlozil som zo stareho a noveho zamku jeden , a stala sa mi taka vec ze ked som zamkol dvere centralom tak som uz nevedel vobec odomknut a ani spolujazdcove dvere sa mi neodomkli , na klucke mam zaslepku takze klucom som nevedel otvorit nic , dvere som uz otvoril ale chcem sa spytat ze ci zamok na soferovej strane ovplyvnuje zamok spolujazdca , mzslim tak ze ked sa nejak zasekne alebo co tak ze neotvori dvere ani spolujazdca , momentalne auto nezamykam , lebo nie je to sranda otvarat , neviete niekto kde by mohol byt problem ? | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: pomoc!!!! zamok, predne dvere 5/8/2012, 14:11 | |
| - janci_VW napísal:
- zdravim chalani , stal sa mi taky problem , menil som komplet zamok soferovych dveri , dva dni mi to fungovalo normalne a potom to zacalo blbnut , tak som to rozobral a zlozil som zo stareho a noveho zamku jeden , a stala sa mi taka vec ze ked som zamkol dvere centralom tak som uz nevedel vobec odomknut a ani spolujazdcove dvere sa mi neodomkli , na klucke mam zaslepku takze klucom som nevedel otvorit nic , dvere som uz otvoril ale chcem sa spytat ze ci zamok na soferovej strane ovplyvnuje zamok spolujazdca , mzslim tak ze ked sa nejak zasekne alebo co tak ze neotvori dvere ani spolujazdca , momentalne auto nezamykam , lebo nie je to sranda otvarat , neviete niekto kde by mohol byt problem ?
Zamky sa navzajom neovplivnuju. Kazdy si hledi svoje. problemy so zamkami su velmi caste a objavia sa zo sekundy na sekundu. Cize prides z doroboty, otvoris dvere a vsetko OK. Zavres, zamknes a spomenies si, ze este si si chcel zobart ruksak zo zadneho sedadla, tak odomknes ale uz nefunguje zamok. Toto je uplne bezne. Zamok ti nebude nejako dopredu davat vediet ze sa zacina kazit. Mozno niekedy ale vacsinou je to hned v Pecku. | |
|
| |
viloaj Vodič
Vek : 37 Registrácia : 24.06.2009 Počet príspevkov : 167 Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01 Bydlisko : Košice - Stare mesto
| Predmet: Re: pomoc!!!! zamok, predne dvere 28/8/2012, 23:29 | |
| - gabesz0102 napísal:
- ...co tak poriadne precitat manual pred montazou na co davat pozor???to sa vam nechcelo co?alebo odskusat pred buchnutim a zamknutim dveri... tiez nic nehovori???pojde to uz len na silu.
spravne | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: pomoc!!!! zamok, predne dvere | |
| |
|
| |
| pomoc!!!! zamok, predne dvere | |
|