| Problem z ničoho nič skape auto najprv vypne radio rozvieti sa airbag, ptm vsetky budíky sa resetnu | |
|
|
Autor | Správa |
---|
aveiro Začiatočník
Vek : 34 Registrácia : 22.01.2011 Počet príspevkov : 5 Auto : VW GOLF 1.6 benzín Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Problem z ničoho nič skape auto najprv vypne radio rozvieti sa airbag, ptm vsetky budíky sa resetnu 22/1/2011, 11:15 | |
| Zdravím, potreboval by som poradiť či to už niekomu robilo auto, lebo uz som bol za troma mechanikmi a ani jeden mi nevedel presne povedať čo s tým je. Opíšem čo to robí: Auto došlo zo servisu po výmene rozvodov, oprave predneho okna na strane vodiča ....atd . Na ďalší deň prestala svietiť kontrolka baterky po otočením klúču pred naštartovaním, ale auto naštartovalo normalne. Jazdil som s tým jeden deň a na druhý deň keď som sa vracal domou najprv vyplo rádio, potom sa rozvietil airbag a zrazu zhasla cela prístrojovka a skapalo auto a budíky sa začali reštartovať. Baterka tam bola dávaná nová a zas chvílu auto išlo a potom to znova to isté urobilo. A uz sa to stalo asi tak 4-krat. Prosím vás pekne o niaku radu lebo už som fakt zúfalý.... Každú radu si cením ďakujem. | |
|
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: Problem z ničoho nič skape auto najprv vypne radio rozvieti sa airbag, ptm vsetky budíky sa resetnu 22/1/2011, 11:28 | |
| tu baterku si vymenil? teraz je tam funglac nova? skontroluj dobijanie ked nastartujes.skontroluj ukostrenie batterky ,+pol a kable od alternatora ci sis vsetky ok. | |
|
| |
aveiro Začiatočník
Vek : 34 Registrácia : 22.01.2011 Počet príspevkov : 5 Auto : VW GOLF 1.6 benzín Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: Problem z ničoho nič skape auto najprv vypne radio rozvieti sa airbag, ptm vsetky budíky sa resetnu 22/1/2011, 11:36 | |
| diky, tie kable od alternatora este neboli pozerané a chem sa ťa spytať hovorili mi niečo ešte ze moze byť problem v niakom spínaciom relé , absolutne netuším čo to je. | |
|
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: Problem z ničoho nič skape auto najprv vypne radio rozvieti sa airbag, ptm vsetky budíky sa resetnu 22/1/2011, 15:40 | |
| zrejme rele palivoveho cerpadla myslis.tyhc rele je tam viacej. to rele je pod palubovkou nad pedalmi.A co vag co vypisal za chyby? inac ked vravis ze ti to zrobilo po vemene rozvodov ked doslo do servisu tak by som to reklamoval tam nakolko tebe auto islo pred tym dobre a po vymene zle.je mozne ze tam nieco odpojili alebo je nieke slaby kontakt na spoji treba skontrolovat tie kable ci su dobre nasunute a ci drzia. | |
|
| |
aveiro Začiatočník
| Predmet: Re: Problem z ničoho nič skape auto najprv vypne radio rozvieti sa airbag, ptm vsetky budíky sa resetnu 22/1/2011, 18:37 | |
| a to rele by mohlo mat niaky vplyv nato vybíjanie batérie ? a predchvilou mi volal kamarat co mi to rozoberá a pozerá spoje všetky a kontakty, ze meral a štartér ma niaky vysoký odber energie, može byť ta chyba tam ? | |
|
| |
aveiro Začiatočník
| Predmet: Re: Problem z ničoho nič skape auto najprv vypne radio rozvieti sa airbag, ptm vsetky budíky sa resetnu 22/1/2011, 18:37 | |
| a na pocitaci to vypisalo len chybu ABS nič iné. | |
|
| |
nikibad Agent
| Predmet: Re: Problem z ničoho nič skape auto najprv vypne radio rozvieti sa airbag, ptm vsetky budíky sa resetnu 23/1/2011, 23:40 | |
| to rele nie to nebude mat tak vpliv na odber skor blne tak ze nemozes nastartovat alebo ti zhasne auto. a ta chaba abs to si odstranil je mozen ze tamnieco skratuje a potom to tak vyhadzuje vsetko. | |
|
| |
aveiro Začiatočník
| Predmet: Re: Problem z ničoho nič skape auto najprv vypne radio rozvieti sa airbag, ptm vsetky budíky sa resetnu 24/1/2011, 17:27 | |
| vies čo počas jazdy zhasne auto a potom nejde vobec naštartovať len resetuje budíky a akurat včera mi volali ze starter ma niaky vysoký odber energie a ked ho dali von bol hrdzavy cely , tak skusim ten vymeniť ze či to pomože ....moze to byt aj to ? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Problem z ničoho nič skape auto najprv vypne radio rozvieti sa airbag, ptm vsetky budíky sa resetnu | |
| |
|
| |
| Problem z ničoho nič skape auto najprv vypne radio rozvieti sa airbag, ptm vsetky budíky sa resetnu | |
|